Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Ami niakoi znae li kak se kazvashe edno house par4e,mi v nego se 4uvat niakakvi saxofoni mai biaha i ima iak ritam.Ne se pee nishto klubno haide pls ako niakoi se seti.I az baia opisanie dadoh no....

ами има бая парчета със саксофони , ето някои :

Sobieski - Sax-o-matic

Sobieski - Saxo

Electro blues feat. Stefy Deep - Mia Mao Minha Gente

Noferini & DJ Guy feat. Hilary - Pra Sonhar

Princess Vanessa - Around the Decks

Princess Vanessa - That Record

изслушай ги всичките

ако се сетя ще пиша още , но това е за сега :punk :music

ами има бая парчета със саксофони , ето някои :

Sobieski - Sax-o-matic

Sobieski - Saxo

Electro blues feat. Stefy Deep - Mia Mao Minha Gente

Noferini & DJ Guy feat. Hilary - Pra Sonhar

Princess Vanessa - Around the Decks

Princess Vanessa - That Record

изслушай ги всичките

ако се сетя ще пиша още , но това е за сега  :punk  :music

еми искам да ти благодаря,защото тая 3-тата песен е търся от доста време.

а @Dungeon_Siege_ дано намериш песента дето ти трябва :)

На кой беше песента Marakesh(не съм сигурен дали се пише така) Не тази на ATB а една старичка по Радио 1 я въртят :) Благодаря предварително

Кака се казва оригиналът от песните на Mario Winnas - I Don't Wanna Know и Fugees - Redy or Not ако се сещате онова в начлото как почва... разбрах че се пее от Enya но име на песента незнам?!?

Значи търся едно парче на българска изпълнителка, в припева се пее : "..случайно срещнах те аааз на бара.." и т.н.Чух го преди 1-2 седмици по радиото и напоследък доста го въртят.Доколкото разбрах от приятели песента е в челните места в Италия,където живеела и изпълнителката.

Sorry ,ако някой е друг вече я е поискал,но не ми се четеше назад.

Значи търся едно парче на българска изпълнителка, в припева се пее : "..случайно срещнах те аааз на бара.." и т.н.Чух го преди 1-2 седмици по радиото и напоследък доста го въртят.Доколкото разбрах от приятели песента е в челните места в Италия,където живеела и изпълнителката.

Sorry ,ако някой е друг вече я е поискал,но не ми се четеше назад.

Dejan pres. Svetla - Tazi vecer

v data.bg q ima

A...имало някаква нова песен на k-liber, ама не е viben, а някаква друга. Ако някой знае как се казва и откъде да я сваля, да каже, щото като търся по името само тая viben излиза.

Abe hora...moje da me pomislite za luda :blink: ..ama ei sq po MSAT pusnaha nqkuv dok. film na DW i tam dadoha za nqkvo lape i nqkva detska pesni4ka za nqkvo krokodil4e Shnappy :D kato q 4uh pesni4kata se setih 4e i predi sum q 4uvala.Nqkoi da znae otkude moga da q izteglq B)

Hora Pomognete Spesho e .... naskoro pusnah post za edna pesen koqto ne mojah da namerq nikyde - Nancy Ajram - Yay (Seher Oyouno) - tova e arabskiqt variant na Bg Chalgata Daniela - Strah Me e Sama ... Ta Ako nqkoi moje da mi dade rabotesht link za da si q drypna shte mu bydq adski blagodaren .... HELP Pls :( :angry1 :( :( :(

Hora Pomognete Spesho e .... naskoro pusnah post za edna pesen koqto ne mojah da namerq nikyde - Nancy Ajram - Yay (Seher Oyouno) - tova e arabskiqt variant na Bg Chalgata Daniela - Strah Me e Sama ... Ta Ako nqkoi moje da mi dade rabotesht link za da si q drypna shte mu bydq adski blagodaren .... HELP Pls  :(  :angry1  :(  :(  :(

тук можеш да я слушаш он-лайн , за даунлоуд не мога да помогна .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...