Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся песента от рекламата на Nokia 7260, Nokia 7270 и Nokia 7280.Незнам дали има такава песен или е само заради рекламата създадена ,но песничката е много зарибена(пее е някаква жена).

Не знам дали някой тук разбира от хубава руска музика, обаче тръся една песен, слуша ми се спешно :D Не я знам как точно се казва, обаче на припева се пее "Ахх бутильчка вина ...." ритъма е 2/4 - баш кат ретро диско парче.

Thx in advance :)

Ар ен би газета имали :)? Ако некой може да помогне с озаглавяването на тази песен ,ше черпа :) а ,и свалете файла с save target as

the песента ... ще черпиш един request ?!?

Sega e moi red da pitam

...na Star Trek pesenta koqto puskat na kraq na filma po vreme na nadpisite nemoga da q namerq nikade...ako moje malko help?

Pesnite ot reklamite na vodka Finlandia i na Allianz ?

na alianz btw sigurno 1000 du6i sa pitali za neq :) dobre e da 4ete6 predi da pita6 :P

Песничка от Ally McBeal сериалчето...

Доста често я пускаха, пееше се нещо от типа на:

"I know something about love..."

Edit: Няма нужда, вече сам се оправих :)

Ако все пак на някой му трябва:

Tell Him, нямам идея кой я изпълнява, а пък и не ме интересува, така, че няма нужда да ми отговаряте на това...

А песента е:

http://free.data.bg/softkick/mp3z/Ally%20M...0Tell%20Him.mp3

nqkoi moje li da mi kaje ot kade moga da si drupna ''damutt-was up'' ako nqkoi znae da mi q prati na  [email protected] a ako go murzi da mi dade link4e da si q downloadna ili da si q slu6am ot neta :)

Ами ако прочетеш правилата и попиташ където трябва може някой да ти каже :)

Някой може ли да ми каже, ама найстина, как се казва песента, с която започва сериала по БТВ 24...Аз вече питах един път, но никой не ми отговори правилно и за това реших да питам пак, дано да има резултат!!! 10х предварително :)

1.Една арабска или индийски :D мноо известна , пускат я по радио СИТИ и най-вече по ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА....

2. Мелодийката от рекламата на FAMOUS GROUSE /уискито/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...