Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

По радиото пускат 1 песен. Пее жена: I saw you walking (with her (бек вокал пак жена)) walking in the rain...

@thea благодаря това е :)

Clades said:
По радиото пускат 1 песен. Пее жена: I saw you walking (with her (бек вокал пак жена)) walking in the rain...

Много ще съм ви благодарен :)

Sublime-The Rain :D :D :D :D :D :D :D

Pharel said:
Zna4i tursq edna pesen tip chill out.pee se ne6to ot roda na : Evry body knows you're shootering a star(ili podobno).Tyrsih ama ne q namerih.PLS LINK ili pone ime

ps.sry za majmunicata ama mi se precaka flex typa

aj pls pomognete de

Pharel said:
aj pls pomognete de

Ами кажи какъв стил е,кога си я чул,къде си я чул,че да ти помогнем-от описанието нищо не се разбира.....

Търся една диско песен(или поне на мене така ми звучеше) от 90-те години в нея се пее на френски и на английски пускаха я по Атлантика ама немога да се сетя как се казва мисля че пеят двама мъже в нея.Ако някои се сети да казва.

Stardus7 said:
Песента от рекламата на Бекс?

Песента е Arling & Cameron - 'Shiva's R&R Dub'

Името го намерих, но не успях да я намеря никъде за да я сваля...ако някой я намери айде да цакне едно линкче...мерсиии...

Rob Dee said:
Ами кажи какъв стил е,кога си я чул,къде си я чул,че да ти помогнем-от описанието нищо не се разбира.....

4uh q v club 147(biliard) ne6to or roda na chill out e:)

Тарся песен като напиша в тарсачката на дата-та "Tatqna - Sled teb.mp3" и излиза точно тази песен която искам но е повредена засича нещо и тарсих и на други места сащата песен но я няма за това помислих че или не е тази изпалнителка или не е така името на песента НЗЗЗ ако някой се сети да пише

Мерси ! :)

police said:
Tarsia edna pesen koiato e puskat po radio Voice duet e maj ijena kato pesenta e bavna 4erna muzika i v pripeva se pee ne6to ot sorta ' dont pay to be a hero'

please help - 10h predvaritelno

Taj - Hero.mp3

Заповядай ! :)

Reventon said:
Търся една диско песен(или поне на мене така ми звучеше) от 90-те години в нея се пее на френски и на английски пускаха я по Атлантика ама немога да се сетя как се казва мисля че пеят двама мъже в нея.Ако някои се сети да казва.

Вазможно е да са "Modern Talking"

:confused

Хаус маниаци помагайте... Търся едно парче от партито на Groove в De Niro ... ето ви sample:

http://4storing.com/hv1hi/9068f7561724293c...50a1087ae8.html

Музиката е взета от клип и не е хубаво качеството, но ако някой се сети за коя песен става въпрос да пише :)

PS: Ето и клипа: http://vbox7.com/play:80fb9f68 ... песента се намира посредата на клипа ;)

cafu said:
заповядай,

Ballroom - remember me :)

mersi zlaten si :wub:

Всеки сантиметър в теб е секси!

Метър и деведесет,жесток си!

Ще отнеме време,да изпиша върху тебе

с устни автографа си.

А някой да знай тая песен?

LuDaTa_BaBy said:
mersi zlaten si :wub:

Всеки сантиметър в теб е секси!

Метър и деведесет,жесток си!

Ще отнеме време,да изпиша върху тебе

с устни автографа си.

А някой да знай тая песен?

а тази песен е Райна - 1.90 м

заповядай :)

издирвам един трак. мисля, че е прогресив транс- в ремикс много често я пускат, по радио сити също съм я чувал. Почва само с мелодия на пиано, има женски вокал, който за съжаление не можах да разбера какво пее, но е на английски де, и постепенно се включва един приглушен бийт, който малко по малко става по-ясен.

Ilianna said:
Песента е Arling & Cameron - 'Shiva's R&R Dub'

Името го намерих, но не успях да я намеря никъде за да я сваля...ако някой я намери айде да цакне едно линкче...мерсиии...

Аз я имам ама незнам каде да я кача :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...