Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

DeZoeker said:

В тази тема можете да питате за песни, чиито изпълнители и/или заглавия не знаете.

търся една песен казва се easy love много я въртят по фреш и катра моля ви помогнете не мога да я открия никъде

благодаря ви предварително

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

@mitakat-322 я виж да не е Lio - Is It Love защото не си първия със същия въпрос ;)

Вчера брачедка ми ма застреля със същия че даже и тук питах дали знаят :P

Някой може ли да ми даде линкче към песните от тазгодишната Евровизия или към някоя отделна песен от финала? Много ще съм му/й благодарен ! А и продължавам да търся първата песничка от "МОНК" Благодаря Ви предварително : )

pipidylgoto said:
Някой може ли да ми даде линкче към песните от тазгодишната Евровизия или към някоя отделна песен от финала? Много ще съм му/й благодарен ! А и продължавам да търся първата песничка от "МОНК" Благодаря Ви предварително : )

Аз търся Софи и Устата от Евровизията на руски.

Монк soundtrack

Сигурно търсиш песникчката в началото

Randy Newman - It's a jungle out there :music

Дочо said:
Аз търся Софи и Устата от Евровизията на руски.

Монк soundtrack

Сигурно търсиш песникчката в началото

Randy Newman - It's a jungle out there :music

Същност търся Monk Theme (Series Version) , но тва линкче ми помогна доста . Благодаря ! : )

ludoto_mimi said:

И на теб благодаря , Лудо Миме :- ) Продължавай в същия дух :P

Маааалко нестандартен въпрос - някой да има мелодийка за звънене която е мяукаща котка :huh: :confused

В онва по НОВА "Караоке в събота вечер я пяха".Припева беше-Big wheels keep on turnin,rolle'n,rolle'n,rolle'n down the riiver (или нещо от сорта).Та знам,че е много известна,но аз не са сещам как се казваше.Който каже ша го уважаам мноу :bgrin:

SpAcE® said:
Никъде не мога да намеря ей тая песен "Pierre - Sunshine"!Ако някои я има или знае от къде да си я дръпна,да пише!

На този торент я има но сиидъра е само 1 все пак пробвай http://www.snarf-it.org/viewTorrent/657382-Bravo+Hits.html

AlekS said:
Търся една много много стара песен, днес я чух по радио Милаголд.Нещо такова се пее на припева: sale on me, sale on me...

help ;]

пак питам -_- дано някой се сети този път.

искам да ви кажа за една песен гледал клипа по MTV ама тва да е било поне преди 4-5 години :lol: една плюшена играчка седеше на Dj Station и миксираше здраво незнам точно какъв беше стила ама ми наподобяваше на Drum'n'Bass

Sp3CtRuM said:
искам да ви кажа за една песен гледал клипа по MTV ама тва да е било поне преди 4-5 години :lol: една плюшена играчка седеше на Dj Station и миксираше здраво незнам точно какъв беше стила ама ми наподобяваше на Drum'n'Bass

DJ Oizo - Flat Beat трябва да е. :)

Сега и аз имам една молба ... Стара руска песничка . Пее се "ПАКА ПАКА ПАКА..." . Беше саундтрак към някакъв руски филм от преди може би 20-ина години.

ЕДИТ:Мерси $abrina :)

NRG_God said:
Сега и аз имам една молба ... Стара руска песничка . Пее се "ПАКА ПАКА ПАКА..." . Беше саундтрак към някакъв руски филм от преди може би 20-ина години.

Не знам как се разва песента, нито изпълнителят, знам само, че е от "Тримата мускетари", но затова пък ти намерх линк

Да ви питам търся една песен ма на как се казва и кой я пее знам само че я пее една жена

и се пее нещо такова-Is it over now tell me how do you feel нещо такова е пускат я по City-то мерси предварително

WARLOCK said:
Да ви питам търся една песен ма на как се казва и кой я пее знам само че я пее една жена

и се пее нещо такова-Is it over now tell me how do you feel нещо такова е пускат я по City-то мерси предварително

Kosheen - Overkill :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...