Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Искам да попитам за песента "All 4 One ".Само знам ,че е на една Немска Група мисля ,че е създадена 2004г. или там някъде.Спомням си клипа (който го даваха по една немска телевизия ),че в него участваха някакви деца наредени в редица и викат "Всички за един".Много яка песен :punk Някой ако се сеща за името на групата ще съм му много благодарен ;)

Тарся еда песен дето се пееше в припева следното "и с малки чукчета чукчета чук чук чук чукахме чакалчета и с големи лостове повдигахме мостове".Песента е мн стара още от началото на чалгата.В гугал тарсих но илиза само няква песен на Чернофереже която е маи нещо като ремикс.Мн мн мн мерси предварително.

Е баш на Черно Фередже е. Или поне аз не знам друга с такъв текст. Чуй да видиш това ли е. :)

Търся саундтрака от Лоши Момчета 1.Тва е мелодията дет още в началото я пускат когато дават кой участва в филма.Ако някой може да помогне ше съм мну мноогооо благодарен!

Търся саундтрака от Лоши Момчета 1.Тва е мелодията дет още в началото я пускат когато дават кой участва в филма.Ако някой може да помогне ше съм мну мноогооо благодарен!

Mark Mancina - "Theme from bad boys"

Тръся песента от филма Bad Boys-тази,която я пускат на финалните надписи и се пее нещо: "bad boys,bad boys,what you goona do when the cops come for you...

Тръся песента от филма Bad Boys-тази,която я пускат на финалните надписи и се пее нещо: "bad boys,bad boys,what you goona do when the cops come for you...

Inner Circle - Bad Boys

Bob Marley - Bad boys :music

Може ли да ми кажете сръбското (или което е там ) име на песента "Обичам шопската салата..."

Antipas - Gia Ta Lefta Ta Kanies (greek) --------> шопската салата :punk :punk :punk

Търся една песен, която само 2 пъти съм е слушал така че не мога да обясня добре какво се пее в нея. Нова е песента и съм я чувал по Радио Сити ако не се лъжа. Пее се нещо от сорта Парарам пам пам пам пам парарам Електро музик бля бля ... Техно е песента... малко ми е неясно описанието, ама песента е нова така че би трябвало някой да знае. :) . Мъж пее в песента.

Na double d - elektro e po hubav varianta ;)

Търся песен, която незнам как се казва беше в един филм и е сам о14 секунден откъс от нея , записах от филма малката част но записа стана малко гаден незнам защо

не намерих тема в която се търсят песни които незнаем как се казват за това поствам тук.

дано с това не ви преча на иначе полезната тема та ETO частта от песничката , ако има някой разбирач и познавач тука много ще сма благодарна ако ми помогне и ми каже името или изпалнителя поне , останалото и сама ще гледам да сварша

благодаря предварително

:)

Търся един remix на Iron Maiden - Fear of the Dark кадето пее една жена, но незнам как се казва и не мога да го намеря, ако може някой да ми помогне ще бъда много благодарен. :unsure:

Значи търся една песне на която съм гледал клипа само. Не е нова, става въпрос за един мъж облечен в бяла рокля, който се клати меланхолично с един микрофон, с руса коса е. Накрая едно момиче идва при него и започва да танцува с него. Дано описанието да е било достатъчно. Благодаря предварително!

Братчета търся една песен от бая време незнам как се казва нито кой я изпълнява знам само малка част от припева пее се нещо от сорта на-I`m seven seconds away it`s just enough to stay i`ll be waiting..

песента е доста старичка мисля че я пее мъж ма несам особено сигорен ако някой се сеща :) да пи6е плс

Братчета търся една песен от бая време незнам как се казва нито кой я изпълнява знам само малка част от припева пее се нещо от сорта на-I`m seven seconds away it`s just enough to stay i`ll be waiting..

песента е доста старичка мисля че я пее мъж ма несам особено сигорен ако някой се сеща :) да пи6е плс

Пробвай с това Youssou N'dour & Neneh Cherry - 7 Seconds

Youssou N'door & Neney Cherry-Seven seconds-май е тази

Някой знае ли песента със припев "Every body loves Miami"(мисля ,че така беше :bgrin:) на кого е и как се казва.

Преди няколко месеца я пускаха по Радио Energy и радио CITY.10х NRG God

Някой знае ли песента със припев "Every body loves Miami"(мисля ,че така беше :bgrin:) на кого е и как се казва.

Преди няколко месеца я пускаха по Радио Energy и радио CITY.Мерси все пак

The Underdog Project - Miami :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...