Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  Water4o_bg said:
Има една песен... в нея се пее нещо от сорта:

Merry Christmas I given my heart..... нататука незнам, само знам че е доста стара. Мерси!

WHAM - Last Christmas :confused

Песента, която търся е от анимацията "Flushed away". Известна е, дори мисля, че я има в една реклама на някой мобилен оператор, ама не помня на кой и дали е на мобилен оператор дори. :bgrin: Значи пее се нещо от сорта на "I like it, I like it,I like it..." и после един тънък глас: "У-у-ууууууууу". С прости думи тва е. Ако никой не се сеща, ако има някъде саундтрака може да я има там.

EDIT: Браво NRG_God голям си! :P

Има една песен на Robie Williams. Пее се " I just want to fell real love .. " Предложения ???

WriteR4e said:
Песента, която търся е от анимацията "Flushed away". Известна е, дори мисля, че я има в една реклама на някой мобилен оператор, ама не помня на кой и дали е на мобилен оператор дори. :bgrin: Значи пее се нещо от сорта на "I like it, I like it,I like it..." и после един тънък глас: "У-у-ууууууууу". С прости думи тва е. Ако никой не се сеща, ако има някъде саундтрака може да я има там.

Dandy Warhols - Bohemian like you :punk

Salida said:

Много благодаря.

Още един въпрос. Има една песен , която я пускат в много коледни филми напоследък. Пее се : "All I want for Christmas is you ... "

summer_bg90 said:
една песен на елжис пресли. пее се you don't have to be good to be my girl. you don't have to be rich to rule my worl" тарсих с тези думи в гугал ама ни6то не излезе :(

Значи песента е на "Tom Jones" ,а кавъра е на "Prince" и се казват "Kiss" и двата варианта. Избери си ,кой вариант те кефи повече,защото и двете изпълнения са много добри :) . Ако и Елвис я пее ,поне аз нe съм чувал да е така :bgrin:

Rubbish said:
Търся 2 песни-

"all my friends are dead..." :)

------

И песента от рекламата на Табекс /стара българска песен е/

turbogeno -all my friends are dead

taia ot reklamata ne moga sa setia sega sa setia i 6ti kaja izleze mi ot glavata (de pomogna ako niakoi se seti pee se "smukvam s ustnite bavno..." ne e stara naskoro ia imashe v golemite 10

haRabO said:
хаус, пее се (или поне на мен тва ми се причува) : "Seen you in my mind..... walking up to me. The sun is shining..... и т.н. Дано някой се сети от тва куцо описание ;)

Bluefish - Been too long

Има една песен-пее я жена,клипа е на едно бойно та жената е облечена в бяла рокля.Жанра е балада.Доста известна е,няма начин да не я знаете.

Divaka said:
Има една песен-пее я жена,клипа е на едно бойно та жената е облечена в бяла рокля.Жанра е балада.Доста известна е,няма начин да не я знаете.

Shakira - Illegal :confused

Dulgia said:
Испанска песен, стара, пее се:"По-ром-по-по, пором пором пом перо перо..." или нещо такова :D Мерси предварително :)

hahahaha gati obiasnenieto XD ni6to tova mojebi Antique - opa opa offfff ne mi se struva ispansko mai e gracko ama nz izob6o sam v totalna zabluda

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...