Jump to content
BulForum.com

LanParty_Plovdiv #2 (коментари)

JIS

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

По-последни данни от Shade са се записали около 25+ човека.

което е малко но се пак е разбираемо понеже има повече от месец.

а скоро ще бъде въведен и краен срок за записване :) , който мисля да е 23.Ноември, но това трябва да се обмисли с Shade и вас въобще не ви касае :P

Поради технически причини (счупен талус на десния крак) нищо не обещавам, но тъй като пропуснах LanParty#1 много ми се иска сега да дойда... :inqn

вече може да видите списъка на записалите се в първия пост на темата :)

ПС: никой не ми е пратил ПМ с желание да помогне при намирането на спонсори ... дано поне при изграждането на мрежата има мераклии за помагане ;)

За изграждането на мрежата съм съгласен и няма проблеми само казвате кога и идвам. Иначе за спонсори сега говоря с едни познати от 1 фирма но нищо не обещавам. Надявам се да успея да ги навия ако стане ще свирнаа ;)

само с тръгване и търсене не става!

хората са песиместично настроени към рекламата в нашата страна.

питах някой ако има познати...

интересно :)

но това със крайния срок.. не знам.. нещо не ме кефи :)

но не знам.. вие сте си организаторите.. аз лично предполагам че ще съм на работа тогава.. но ако си узная графика преди 23-ти сигурно ще дойда да разгледам..

Предполагам че няма да видя нещо интересно.. най много да видя как някои който си мисли че модва, да си е оризилил я кутията, я нещо друго.. супер смешно ще ми е :punk

biohack said:
интересно :)

но това със крайния срок.. не знам.. нещо не ме кефи :)

но не знам.. вие сте си организаторите.. аз лично предполагам че ще съм на работа тогава.. но ако си узная графика преди 23-ти сигурно ще дойда да разгледам..

Предполагам че няма да видя нещо интересно.. най много да видя как някои който си мисли че модва, да си е оризилил я кутията, я нещо друго.. супер смешно ще ми е  :punk

теб специално няма да те пусна!

след като още не си ми отговорил на въпроса: "кой то е казал че организацията на ЛП1 не е била на ниво ?"

и не се меси в работата ни точно ТИ! ;)

да ти обясня ли това за крайния срок А?

понеже за да се подготви мрежата, трябва да се земат кабели, суитчове ...

(едва ли разбираш, щото иначе нямаше да даваш подобни коментари) а за да се земат трябва да знаем точната бройка на учасващите, а има и още доста причини...

Предполагам че няма да видя нещо интересно.. най много да видя как някои който си мисли че модва, да си е оризилил я кутията, я нещо друго.. супер смешно ще ми е

to4no taka.... kaji mu JIS

awe ti znae6 li za kvo stava... mai ne

daje neznam ni dali znae6 kvo e mod :) :woot

май пак ще се съберем старата банда за мрежата :)

тоя път викам да зема малко биричка ;)

ПС: глей ся къв наплив ще има :D

ами... и мен ме пишете задължително в помагането за изграждане на мрежата и хамалските услуги... имам нещо предвид и за спонсорство от една фирма но ще питам първо и ще ви кажа... Абе отнася ли се за помагане с нещо свиркайте.. ако искате даже ще напечатам плакати да разлепим и така нататак... :) хахаха гледам съм един от първите записали се... това е да си вманиачен тип мамичката му стара... :woot

Добре е че има вече 37 записани се, даже много добре, но мисла че мене може да не ме пишете 2 пъти. Регистрирах се от начало и след това пак, защото ми казаха че е трябвало да ми изпратат е-mail със съдържание "имате осигурен 17" монитор". Можете да махнете единия Lame_0ne :)

Аве пичове за мрежата няма проблем. Намерете ме аз съм 10б . SHADE ме познава. Готов съм да помогна само не съм сигурен дали ще си домъкна МАШИНАТА. Може да взема 1 барака.

Сайтът си има страница с новини. За сега няма много новини, но в бъдеще ще отбелязваме по-важните неща там.

http://lanparty2.hit.bg/ (или, ако не ви харесват грозните текстови линкове, цъкнете на картинката от подписа ми)

Нещо, което по принцип можете да видите и на страницата, ERA Computer и ART Technology (представител на JAR Computers за Пловдив) са спонсори на LAN PARTY 2!

Ще добавя и линкове.

Сега има и линкове. Надяваме се в бъдеще да се появяват още имена на фирми на страницата за спонсори :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...