Jump to content
BulForum.com

LanParty_Plovdiv #2 (коментари)

JIS

Recommended Posts

sega trqbva da ima pone 80 4oveka ako nqma... ni6to, az imam s mene o6te 9-10 mom4eta koito iskat da doidat (makedonci), ludi sa za igri i togava 6te vidim kvo 6te stane :)

Are da se sybirame i da vidim koi 6te idva i kolko 6te sme na Lan Party-to

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply
  vasil088 said:
Mi az seki den sam na  LanParty ako staa vapros za igri.Vseki moje da si igrae v sarvara na evrocom kolkoto si iska.A da sa natap4em v niakva zala ne mi haresva.Poniakoga naprimer se slu4va da изплюя monitora ot iad 4e sa ma ubili a v zalata ne moje da stane tva.Ta az samia mislia 4e e po dobre da se saberem na mohabet otkolkoto na niakvo si  LanParty. :)

E този пост направо бих казал че е ТЪП и не е на място.

Колкото до лан партито съм напълно съгласен само датата да уточним....предлагам да е 27,28,29 и не само, настоявам да е тогава. Надявам се на няма недоволни относно датата, предлагам да е тогава защото предишната седмица ми е рожденния ден и.....нали разбирате много хора ще липсват. :D :D

Много се радвам че този път ще има и такива които разбират и ще обесняват Линукс :). Остава и таксата да уточним, смятам че няма да е много голяма и че ще е достъпна. :)

относно датата:

не може де е на 27..29, а трябва ще е събота и неделя :)

за сега ми се върти в главата 23-24ти (ако нямате търпение) или 30-31 :)

за парите:

сумата ще е горе-долу символична, колкото да си покрием разходите за плакатите, рекламните материали ... някой друг сандвич :P и т.н., а каквото остане ще отиде за вас под формата на награди ;) (както и предния път)

и нещо важно:

лица под 16 години (зам че повечето са разумни типове :tongue ) ще изискваме (организаторите) да имат подписано разрешително от родителите :)

тва се пак си е една нощ, а и на повечето (да не кажа почти всички) компютрите са закупени с родителски пари :)

Edit: промених годините от 18 на 16

ще стане възможно най-скоро :)

ако някой има предложения за място за провеждане сега е момента да казва ;)

или познати в някоя голяма зала B)

Мястото е уредено :)

ОМГ "Акад. Кирил Попов" гр. Пловдив (ест.)

Салона на втория етаж (където и миналия път)

тва за бележките от родителите отпада ... но се пак искам ТЕ да знаят къде отивате и за какво става дума!

Айде давайте идеи за турнирчетата ? ала бала :)

JIS said:
относно датата:

не може де е на 27..29, а трябва ще е събота и неделя :)

за сега ми се върти в главата 23-24ти (ако нямате търпение) или 30-31 :)

Нали говорим за м. Ноември не за октомври. Ако е октомври, което силно ме съмнява да е на 29,30,31 (петък, събота, неделя). Но ако е ноември 26,27,28 (петък, събота, неделя). :D :D

Колкото до турнирите единия мисла да е на CS 1.6 или CS:Source. За друг...мислих си за NFSU2 но то ще излезне на 17.11 (поне така се очаква) така че...може и да не се оправим с него за лан партито :)

датата мисим да е 27 и 28 Ноември

(просто като гледах календара не съм обърнал внимание на месеца :P)

монито ще осигурим от залите в даскалото :)

иначе самия компютър тряа да си го земеш (то тва е целта) както и мишката и клавиатурата (без колонките!!!, може слушалки)

даже ще е желателно да си носиш и разклонител :) че просто няма от къде да намера 50 разклонителя

едит: то ако не си носиш ПЦто по хуу иди на зала да си напраиш една нош'на ;)

Само да кажа, че монитори няма да има за всички, така че е желателно всеки, който може да донесе монитора си, да го направи.

JIS said:
aха  :punk

и да цъкнем :)

и да се видим  :blink:

и да "изгорим" нещичко :evil

и да си раздадем награди :wub:

Abe az sam novichak tuk ne sam prisastval na parvoto parti, mislq si obache che shte e qka rabota, ama nujno li e da izgarqme neshto!!! Se pak pari struva :devil :devil :devil

Gadelev said:
Abe az sam novichak tuk ne sam prisastval na parvoto parti, mislq si obache che shte e qka rabota, ama nujno li e da izgarqme neshto!!! Se pak pari struva :devil  :devil  :devil

имах впредвид да оверклокваме :)

разбира се че няма да горим (умишлено)

B)

Ще пуснем сайт (пак) за записване. Само да уточним и другите спонсори.

И да не стане така, че да ни искате 70-80 монитора. Ще има хора с 14"-ви и хора без нищо. Хубавите монитори са 30-тина. А и не мисля, че таксито ще се претовари, ако вземете и монитор. Или ще си носите конфигурацията на гръб?

Kvo ima6 predvid 6efa li we????Mi az ne vqrvam da dade monitorite na sulio i polio.Spored men ako dade na nqkoi to 6a e samo na tezi deto sa ot daskaloto!!!! a na vsi4koto otgore 6a trqbva pak da e TAM,a kakto pro4etoh nqkoi iskat da e v zala ili ne6to takova s monitory kudeto da si nosim samo PC-tata!!! :D :D :D

ZaBeTo, на миналото LAN Party шеф нямаше, JIS и аз бяхме тези, които решаваха къде да ходят мониторите.

На 27-28-ми шефа пак го няма, а и да беше там, много му дреме на кого сме дали мониторите, стига да са здрави в понеделник.

Всъщност едно от условията, поставени е да няма материални щети.

Здравейте на всички с които се знаем или поне сме се виждали или не на миналото лан парти аз съм jony_X .... Не отварям тоя форум много много ама видях че е даден линк и викам дай да прочета да видим този пък кво ще го правим и... МНОГО ДОБРЕ :) Абсолютно съм доволен... Джис и Шейд ако има нещо за помагане в организацията с което бих могъл да бъда полезен просто свиркайте... готов съм на всичко :P Понеже и на мен ми е малко невъзможно мъкненето на монитор бих желал и на мен да ми кордисате една 17-ка :) Датата е добра... игрите можем да ги изберем на място не тук или просто в самия сайт сложете една анкета за това на кои игри да бъдат турнирите... Айде народе стягайте кутиите и процесорите и да се почваме... аз лично почвам да правя ремонт на мойта кутия че от миналото до това лан парти направо и се е*а мамицата :) :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...