PSYCHOSIS Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Мислили ли сте си как бихте искали да напуснете този свят и да потеглите към безкрайните ловни полета? (не се приема варианта "в съня си" ) Аз лично искам като умра да оставя следа. Ама буквално. Например да ми имплантират експлозив в тялото, да скоча от 20 етажен блок и по средата на полета ми да ме взривят! Красота! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Aз искам да умра бе да знам,че трябва да умра/тоест да не е от няква болест,от която не мога да стана от леглото/.Искам като му дойде времето да си умра спокойно-седейки,лежейки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Например да ми имплантират експлозив в тялото, да скоча от 20 етажен блок и по средата на полета ми да ме взривят! Красота! <{POST_SNAPBACK}> хех дъли да не пробвам еи ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 ebati vaprosa kakto e pisano taka shte stane nikoi ne moje da kaje kak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Мислили ли сте си как бихте искали да напуснете този свят и да потеглите към безкрайните ловни полета? (не се приема варианта "в съня си" ) Аз лично искам като умра да оставя следа. Ама буквално. Например да ми имплантират експлозив в тялото, да скоча от 20 етажен блок и по средата на полета ми да ме взривят! Красота! <{POST_SNAPBACK}> qkoo otkachalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 az ne iskam da umra. Viva forever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Това със следата ми хареса. Честно казано не съм мислил по въпроса наскоро. Преди две-три години бих отговорил, че искам да се самоубия, но сега вече имам причини да не го правя. Ама това с експлозива ми хареса като идея. Също смятам за много достойно да се умре в защита на родината, ама по-добре да не се налага - войни не ни трябват. С радост бих умрял за любимия човек. Това даже ми се струва най-добре, защото поне смъртта ми ще послужи за нещо и то нещо, което много ценя. А пък ако ще ми слагат експлозив предпочитам да се взривя на препълнен стадион насред концерт на Азис.... брутално, но пък би било перфектната садо-мазохистична смърт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Burzo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Без мъки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Мислили ли сте си как бихте искали да напуснете този свят и да потеглите към безкрайните ловни полета? (не се приема варианта "в съня си" ) Аз лично искам като умра да оставя следа. Ама буквално. Например да ми имплантират експлозив в тялото, да скоча от 20 етажен блок и по средата на полета ми да ме взривят! Красота! <{POST_SNAPBACK}> Yeeee sleda bi ostavil i ako te sgazi TIR.. ama da mu popadnesh to4no pod gumata Ihaaa Predstavi si.. 20-30 metra karantiq nqma da mogat dulgo vreme da iz4istqt sledata -------- A za mene.. neznam moje bi da me butne samolet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 v sunq si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Аз моята смърт съм е обмислил отдавна. Най-достойна и доблестна смърт на 130 години, когато само с един-два бастуна скачам на цяло стадо разгневени кози, освирепели от 2 седмици от глад и кат се почне едно меле... Предполагам, че заради доброто ми физическо състояние ще отнеса поне половината. А сериозно искам една спокойна смърт,/няма значение по какъв начин ще стане стига да е бързо/, с мисълта за един пълноценно изживян живот и вперил поглед в следващото ниво на съществуване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyAbortion Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Interesen vupros, indeed. Sigurno shte se samoubia ama niama da e kurvavo (da ne chisti mama sled mene ), omruznalo mi e da gledam gore movies ;> Tochna ideia niamam, ama znam, che shte e bavno .... mnogo bavno, za da go usetia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Да, това е другия вариант - баааавна и по възможност болезнена смърт. Удавяне, изгаряне, задушаване - все "приятни" начини да си заминеш. Най-много ме привлича обаче идеята да бъдеш сгазен от валяк..само като си го представя и притръпвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 az predpo4itam barzo pak ina4e za koncert na azis bih se zapalil lo6o nqma direktna kremaciq mrasna i mirizliva rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Искам да умра спокойно в съня си като Пешо от съседния вход, а не с писъци като пътниците в рейса, който караше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 T'va e - takava tema samo PSYCHOSIS(ili v kraen sluchaj i Birth Decline) moje da izmisli. Vse mi e taja...moje i barzo (no da znam predvaritelno 2-3 dena pone, che da si opravja havite), moje i bavno (ama da ne e mnogo machitelno). Po princip ne me e strah ot smartta, priemam ja za neshto estestveno....kato rajdaneto naprimer...pak i dosta gledam Discovery i sam pritrapnal kam kragovrata na jivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Samo az li iskam da buda ubita? Trqbva da e neshto zapomnqshto se - tova shte sa poslednite mi izjivqvaniq i trqbva da sa special... Na men lichno scenariqt na "Irreversible" mi haresa kato nachin da se slozhi krai na nechii zhivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Момчета.....добри идеи имате.... Аз бих искал като стана някакъв дядка, ненужен такъв, да умра от кока, ще спестявам за кока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Като на симс 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 С радост бих умрял за любимия човек. Това даже ми се струва най-добре, защото поне смъртта ми ще послужи за нещо и то нещо, което много ценя. <{POST_SNAPBACK}> Ъъъъ,ama twa ot tvoq gledna to4ka.Zamislql li si se ,kakvo shte i pri4inish ako trqbva da jivee s misulta ,4e si umrql zaradi neq .. Blah.. kofti na4in da umresh ako pitash men ina4i po temata - ne e mnogo vajno kak , tva sa luxove sega.Vajnoto e da e vuzmojno nai-skoro vseki den se molq Ama ako mi pozvolite da se poglezq vse pak .. vinagi mi e dopadalo smurt kato v onia vic ,deto bor4eto si lejalo v basein4eto ,zvunnalo my telefon4eto ama to po pogreshka napipalo pistolet4eto i kat pone4il da vdigne slushalkata i ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Бързо ,без болки Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Искам да умра на старини, от разгневен 20 годишен ревнив мъж, в дома му (като ме намери с приятелката му) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 По дяволите! Аз пък искам да умра на пъпа на гадженцето си - Николче Нека да ми е лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 По дяволите!Аз пък искам да умра на пъпа на гадженцето си - Николче Нека да ми е лошо! <{POST_SNAPBACK}> Глупаво детенце... Аз нямам намерение да мра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.