Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

w00x said:
как може по такъв просташки начин да счипят хубавата кола. на толкова спокойна улица.. много ми е интересно как са се блъснали.. и то при перфектна видимост.

прав си, доста трябва да се помъчиш за да се блъснеш на тая улица :laughing:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
  Stenli said:
прав си, доста трябва да се помъчиш за да се блъснеш на тая улица :laughing:

хах трудно нищо не е трудно ... ''СЕКУНДА НЕВНИМАНИЕ И ЦЯЛ ЖИВОТ НА ПАТЕРИЦИ'' :lol: Сори , че крада рекламата на КЕН :D щом по магистралите стават катастрофи , като онази на предишната страница с трабанчето ... затва ли ша си говорим ?!? :laughing: :lol: :laughing: :punk

До скоро и аз имах снимки на катастрофи в компютъра си, но ги изтрих. Бяха много отвратителни. Който не ги е видял, той не може да си представи до какво може да се стигне при една катастрофа и на какво може да те направи.

w00x said:
как може по такъв просташки начин да счипят хубавата кола. на толкова спокойна улица.. много ми е интересно как са се блъснали.. и то при перфектна видимост.

Ами лесно , аудито е пазарджишко , а поне аз нямам спомени да съм видял един от тях да кара като хората . Имам чувството , че по дефолт са гледали " Бързи и яростни " . Даже имам пресни спомени как един теен с мацката си как ми се пънеше да ме дърпа на кръстовището на сточна ... :punk

QUOTE(Aggressiv @ May 15 2005, 22:01 PM)
Даже имам пресни спомени как един теен с мацката си как ми се пънеше да ме дърпа на кръстовището на сточна ...  :punk

Да ве такива много ги мазя е*ати и смешниците к`во искат да докажат? Че са по-мъже от другите? :confused Като искат да се докажат да го направят на пистата! :angry1

evil_smith said:
Да ве такива много ги мазя е*ати и смешниците к`во искат да докажат? Че са по-мъже от другите? :confused Като искат да се докажат да го направят на пистата! :angry1

Това за превишаването на скоростта си е доста вярно.. то е причина за повечето катастрофи.. Обаче в последно време нещо виски са наизлезли да карат ,кой квото има като превозно средство.. И е ужасно някой като кара с 20км/ч на кръстовище и не може да се изнесе .. Другите които ме дразнят много са тия дето взимат завойте като тирове ,а карат малки автомобили..

Stenli said:
сууупер много ме изнервят като ми отрежат от завоя :angry1 някой ден ше изпраскам някой нарочно :love

/off Сифте майна . Поредната случка днес еднопосочната улица на лицето на Ту 4ти корус , която излиза на Авксентий Велишки , аз правя ляв завой и съм застанал отляво понеже подчертавам е еднопосчна , т.т се едно съм в насрешното , някъв пич от дясната страна и той ляв завой прави , за малко странично да го цункам . Разбирам да не давам мигач , едно друго , ами то очевадно и пак .... пфффффффф :blink: :sayjin /off

Искал е да те цунка за завършването бе колега. kiss.gif Не бъди черноглед. :)

EDIT: Бе тази улица където е Цанко Дюстабанов, тя ли е еднопосочна. :blink: Около тоя университет все странни улици. Еднопосочни, затворени, със забранено паркиране... :wir

Вчера чух по ТВ-то, че някъв глупак блъснал жена на автобусна спирка в Пловдив. :angry1 Бил е с лада и след това е опитал здравината на един стълб. Неможах да видя къде точно е станало само разбрах, че са били четерима двамата на задната седалка на 23-25 год а този който е седял отпред е с два счупени крака :angry: на шофьора май му няма нищо. :blink:

• 2 weeks later...

Айде 2 катастрофи и от мен :D Пускайте снимките една след друга подредил съм ги нарочно :)

Първата е , когато изкачвахме Шипка : ШИПКАААААА Описание:Така и не разбрах в крайна сметка кво е станало , но ми казаха , че някъф тир с нафта се е бил обърнал и целият път бил олят с нафта и немало как да се мине .... освен тия няколко тира , които са на снимките имаше още един , който не можах да го снимама , защото се движехме и .... тааа на едната снимка се вижда как отстрани тая оградката е изкъртена и яв но единият е паднал долу и са го теглили , защото дойде влекач по едно време , иначе цялата самотоха се разиграваше за около 3 часа сичко беше почистено и оправено , 3 часа поне откогато ние пристигнахме там , иначе незнам колко точно е било сичко.

КАТАСТРОФА НО:2 КРЪСТОВИЩЕТО !!!

Кръстовището Бул.България и Васил Априлов Описание:

Направих много малко снимки и то от прозореца , защото това е поредната катастрофа и немаше снисъл да снимам повече или пък да слизам .... таааа по едно време чух ка са изпращяха и една от снимките е даже преди тия да са излезли от колите точно няколко секунди след удара ..... иначе пострадали нямаше въпреки жестоия удар , само едно момиченце 7-8 клас си удари главата в реното Леко , но нищо и нямаше .... даже не я прегледаха , обаче доста се беше уплашила горкичката и даже плачеше по едно време ама ...... УЖАС ... за около 1 час властите почистиха , изтеглиха и описаха катастрофата :punk

bate_pesho said:
Айде 2 катастрофи и от мен  :D Пускайте снимките една след друга подредил съм ги нарочно  :)...

D-Simon said:
Tva e egati brotalnata katastrofa maina :blink:  :blink:

Аз немога да ги отворя... :confused

• 3 weeks later...

Дааа,и аз жиея в онзи район,стават доста такива леки катастрофи най-вече заради минаване на червено.Доста често движещиат се по Цариградско си настъпва и минава на червено,събирайки някой човечец,който си кара спокойно и е минал на зелено.а катастрофи като тази се случват на това място заради забляни шофьори.На този сфетофар си държа очите на 4,след катоедна приятна лелка се опита да спре в мен;)

Съжалявам момчета ..... явно нещо са е прецакало ФТП-то ..... тази вечер ще ги кача наново и ще ви дам линковете .... обаче наистина ще ви харесат ... :D

ЕДИТ: ОПРАВЕНИ СА АЙДЕ РАДВАЙТЕ :D :punk :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...