Godfather Posted January 21 Share Posted January 21 On 1/17/2026 at 7:39 AM, gado said: Всъщност постигнаха адски много! Показаха, че дори и да воюват срещу военно промишлените комплекси на цялата натовска зган, пак могат да печелят. Буахахахахахахахахаха... Гадо, сигурен съм, че в момента големи комици като Джон Клийз, Джери Сайнфелд, Еди Мърфи и прочие, са застанали на колене и правят умопомрачителен брой от поклони пред уникалния ти и неподправен талант да разсмиваш публиката. Вероятно трябва да излезеш от форОма, че те очаква шеметна кариера в тази сфера. Иначе за НАТО-то дето воювало толкова години срещу блатните северни диваци е много интересно да се види как още не са го разбрали този момент, докато последните са дали вече над МИЛИОН жертви. По този показател НАТО вероятно са някакви извънземни. Докато се начудят дали да участват или не, докато се натъкмят и нагласят, врага вече взел да артисал с, да повторим отново за неразбралите, НАД МИЛИОН жертви. Излизайки малко извън хумора и забавата, можеш ли да ни обясниш какво точно са спечелили? Или ще ни извадиш някакъв списък със села и паланки, за които никой никога не беше чувал, преди да се появят във военните сводки? И относно т.нар. военно-промишлен комплекс на любимото ти НАТО, той отдавна е вече irrelevant (няма да ти превеждам тази дума, защото на мен много михаресва). Украйна в момента не само възпира северните орки, но също така успешно им съсипва цялата военна икономика само и единствено с оръжия собствено производство - сериозен списък от дронове. Западни ПВО системи се използват само и единствено срещу малкия брой балистични, супер-дупер-хипер-звукови и прочие простотии, които ватниците понякога изстрелват към Украйна. Понеже диваците основно използват ирански шахеди, тия се свалят с дронове-прехващачи, правени на 3D принтери, които излизат към един-два бона, за разлика от шахеда, който им излиза на диваците поне 20. А на фронтовата линия в момента основното нещо, което владее цялата ситуация е FPV дорна, особено този с фиброоптично влакно от тридесетина километра. С тия машинки се унищожават безпрекословно хиперскъпи играчки като комплекси С-400, та стигнем до отделни бягащи диваци. Нищо не може да спре в момента украинските FPV дронове и за тази реалност има тонове фактологичен материал. Само задунайските тролове живеят в някаква си тяхна паралелна реалност и си мислят, че НАТО-то воюва с матушката им. Всъщност Украйна в момента е на порядъци по-способна от която и да е натовска държава по този показател. Та, пак да те питам - обясни с прости думи и конкретно какво постигнаха блатните диваци за 4 години война и над милион жертви до момента, ама без пропагандни лозунги. Например, за същото това време през Втората световна война Червената армия стигна от Масква до Берлин. Какво точно постигнаха диваците, които се дуят като наследници на въпросната Червена армия в настоящата война, опа, СВО? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 21 Share Posted January 21 11 hours ago, DON_CHEFO said: Мммкей. 300 бона usd стигат за горната къща и градина за две деца ;). Та... Браво. (ма не ми се сърдиш ако не хващам много дикиш, нали)? Не знам на какво хващаш дикиш, но не знам защо продължаваш да ми пробутваш тази малка къщичка. Пишейки горе имах предвид нещо поне х2 като квадратура. Математиката оставям на теб. Иначе какво да ме впечатлява? Ето ти цени в моето село https://imgur.com/a/ngTs3Fu в червено са в долари, милиони Данъците почти еднакви, някаква малка разлика. Аз сметките отдавна ги знам, както и цените. Но не мисля, че америката има какво да ми предложи. Така наречените плюсове не ги виждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 22 Share Posted January 22 Интересни факти за фискалната 2021, които виждам за първи път: Разходи на САЩ за поддръжка и модернизация на ядрената програма: 44 млрд. долара Разходи на Русия за цялата армия: 66 млрд. долара Брой ядрени глави на САЩ: 5400 Брой ядрени глави на Русия: 5900 Нищо не намеквам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 23 Share Posted January 23 On 1/22/2026 at 1:54 AM, earache said: Интересни факти за фискалната 2021, които виждам за първи път: Разходи на САЩ за поддръжка и модернизация на ядрената програма: 44 млрд. долара Разходи на Русия за цялата армия: 66 млрд. долара Брой ядрени глави на САЩ: 5400 Брой ядрени глави на Русия: 5900 Нищо не намеквам. Мдам, то това е ясно. Тия идиоти едва ли имат и стотина читави ядрени бойни глави. За съжаление, в ръцете на терористи, каквито очевадно са северните диваци, дори една ядрена бойна глава е достатъчна за изключително големи поразии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Tuesday at 10:05 PM Share Posted Tuesday at 10:05 PM https://www.facebook.com/share/r/19fPvRqG6v/ Тъпата, прокажена, слузеста демо сган. Следващия Аушвиц трябва да е за такива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Tuesday at 11:28 PM Share Posted Tuesday at 11:28 PM За какви? За хора проявяващи емпатия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Wednesday at 01:39 AM Share Posted Wednesday at 01:39 AM 2 hours ago, w00x said: За какви? За хора проявяващи емпатия? Бегий с 300, не се излагай... Макар, че сините сте... Диагноза. Тва е най-лошата обида - да ти кажат, че си демо https://www.facebook.com/share/r/1Bgpv7nfoB/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted Wednesday at 05:39 AM Share Posted Wednesday at 05:39 AM 3 hours ago, DON_CHEFO said: Бегий с 300, не се излагай... Макар, че сините сте... Диагноза. Тва е най-лошата обида - да ти кажат, че си демо Стефчо, не знам какво е "демо", ама цял свят разбра отдавна, че МАГА са малоумна секта. Освен това знаеш ли, че процента от независими избиратели в САЩ вече е по-голям от МАГА сектата? Демотата ви водят с 37%, МАГА сектата е 31%, а независимите са с един процент повече - 32%. Според мен далеч по-обидно е да ти кажат "тръмпанар", ама то явно е въпрос на лично усещане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Wednesday at 10:05 AM Share Posted Wednesday at 10:05 AM 8 hours ago, DON_CHEFO said: Бегий с 300, не се излагай... Макар, че сините сте... Диагноза. Тва е най-лошата обида - да ти кажат, че си демо https://www.facebook.com/share/r/1Bgpv7nfoB/ Продължаваш да говориш за някакви сини, които СМЕ. Аз право за гласуване в САЩ нямам, така че не знам защо ме причисляваш към местните партийни организации. Какво ми показваш с това видео? И защо всичките ти линкове са от FOX NEWS, които са канал за забавление с NEWS в името? Техни думи, не мои. Скоро очаквам и клипчета от Comedy Central, които да представяш за документални кадри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Wednesday at 02:43 PM Share Posted Wednesday at 02:43 PM 8 hours ago, Godfather said: Стефчо, не знам какво е "демо", ама цял свят разбра отдавна, че МАГА са малоумна секта. Освен това знаеш ли, че процента от независими избиратели в САЩ вече е по-голям от МАГА сектата? Демотата ви водят с 37%, МАГА сектата е 31%, а независимите са с един процент повече - 32%. Според мен далеч по-обидно е да ти кажат "тръмпанар", ама то явно е въпрос на лично усещане. Идея нямам защо ме слагаш магаджия. Може би ако бях роден тук... Просто синята сган я мразим у червата. Сега да дойде вот Хитлер vs Килъри Клинтън или ония сенилния - със затворени очи гласувам за Хитлер. Всичко и всеки друг, но не и демо боклук. Извънземен да е, маймуна да е... Демо да НЕ Е. Как може да съществувате? Кое, как... Заеби. Я съберете някой лев да издигнете и вие статуя на ония негър наркоман Флойд ли е млойд ли е. 4 hours ago, w00x said: Продължаваш да говориш за някакви сини, които СМЕ. Аз право за гласуване в САЩ нямам, така че не знам защо ме причисляваш към местните партийни организации. Какво ми показваш с това видео? И защо всичките ти линкове са от FOX NEWS, които са канал за забавление с NEWS в името? Техни думи, не мои. Скоро очаквам и клипчета от Comedy Central, които да представяш за документални кадри. Ти си мислиш, че аз все още се ебавам, но не искаш да ме виждаш с власт като на Путин. Мислиш, че ташаци си правя някви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Wednesday at 05:11 PM Share Posted Wednesday at 05:11 PM Путин за тая власт е работил години, пък ти не искаш да работиш и ден ако може. Как да стане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted Wednesday at 05:49 PM Share Posted Wednesday at 05:49 PM 3 hours ago, DON_CHEFO said: Ти си мислиш, че аз все още се ебавам, но не искаш да ме виждаш с власт като на Путин. Ти (или който и да било друг) с власт като на Путин, е в пъти по-зле от което и да е демо. Точно това е (или беше) основата на страната, в която си. И затова си и там дори. Един вид, избягал си от себе си в ролята на диктатор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Thursday at 01:19 AM Share Posted Thursday at 01:19 AM 7 hours ago, earache said: Ти (или който и да било друг) с власт като на Путин, е в пъти по-зле от което и да е демо. Точно това е (или беше) основата на страната, в която си. И затова си и там дори. Един вид, избягал си от себе си в ролята на диктатор. https://c.tenor.com/hLN-9NrQw0UAAAAC/tenor.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted Thursday at 03:18 AM Share Posted Thursday at 03:18 AM 12 hours ago, DON_CHEFO said: Идея нямам защо ме слагаш магаджия. Вероятно в отговор на това, че ти ни сложи в групата на "демотата" и вероятно защото ретранслираш буквално най-крайните от заклинанията на МАГА сектата. Аз не знам какъв точно съм, но никога не би ми минало през главата да искам унищожаването на МАГА сектата. Напротив, бих искал да им помогна, защото се нуждаят от помощ - някой трябва да ги лекува, особено оранжевия им вожд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted Thursday at 07:04 AM Share Posted Thursday at 07:04 AM (edited) 5 hours ago, DON_CHEFO said: https://c.tenor.com/hLN-9NrQw0UAAAAC/tenor.gif Ти да не очакваше личните ти спорове да останат лични в публичен фором? Като онези хюмнета дето си говорят по телефона на високоговорител на улицата, хванали го като филия и когато се провикнеш нещо на другото хюмне отсреща, те гледат все едно си го набил на кучето им до сливиците... САЩ преговарят с канадски сепаратисти: а тя тая перушинена тисова пръчка (от Диабло 2) е по-руснак и от руснаците бе - направо да ги въоръжава тия сепаратисти, да им създаде АНР (Албъртанска Народна Република) и някоя година по-късно да влиза да ги освобождава, че били англоговорящи... Edited Thursday at 07:18 AM by earache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Thursday at 09:21 AM Share Posted Thursday at 09:21 AM Познай ако започне "специална военна операция" за освобождаването на Албърта по модел на Путин, кои ще са мобилизираните при нужда. Няма да са местните. Първо ще са нелегалните, после легалните имигранти. Ама поне някаква произволна жена с лилава коса в другия край на страната няма да може да протестира! Дадоха ѝ да се разбере. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Thursday at 04:36 PM Share Posted Thursday at 04:36 PM (edited) 9 hours ago, earache said: Ти да не очакваше личните ти спорове да останат лични в публичен фором? Като онези хюмнета дето си говорят по телефона на високоговорител на улицата, хванали го като филия и когато се провикнеш нещо на другото хюмне отсреща, те гледат все едно си го набил на кучето им до сливиците... САЩ преговарят с канадски сепаратисти: а тя тая перушинена тисова пръчка (от Диабло 2) е по-руснак и от руснаците бе - направо да ги въоръжава тия сепаратисти, да им създаде АНР (Албъртанска Народна Република) и някоя година по-късно да влиза да ги освобождава, че били англоговорящи... Иди драсни два кода да ти мине/олабиш жилата... Тръгнал да ми обяснява неща за мен. Бичи айляк и боцкай нЕква салата там. Викни три пъти Путин е педал или квото там те възбужда. Edited Thursday at 04:37 PM by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted Thursday at 09:35 PM Share Posted Thursday at 09:35 PM 4 hours ago, DON_CHEFO said: Путин е педал или квото там те възбужда. Може и педал да е, защото нерядко сме го виждали в интимна обстановка с Медведев, но пък със сигурност е педофил, защото също така сме го виждали как целува малки непознати момченца по коремчетата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 17 hours ago, Godfather said: Може и педал да е, защото нерядко сме го виждали в интимна обстановка с Медведев, но пък със сигурност е педофил, защото също така сме го виждали как целува малки непознати момченца по коремчетата. Интересни неща имаш в твоята търсачка...щом те влече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Това ти ли го написа? В тоя форум няма друг потребител, който да е споделял толкова много неща свързани с хомосексуалисти, травестити, активисти, смяна на пола и целия LGBQTDHXSAJK спектър, колкото теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) 52 minutes ago, w00x said: Това ти ли го написа? В тоя форум няма друг потребител, който да е споделял толкова много неща свързани с хомосексуалисти, травестити, активисти, смяна на пола и целия LGBQTDHXSAJK спектър, колкото теб. Плюя и псувам тая сган във всяка група възможна ;). Репортвам всяка снимка, новина и каквото и да е там... никога не е против техните правила, мамицата им да еба разсипана. До крак да измрат дано... Само газовата камера ще ги оправи. Edited 11 hours ago by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Да бе, ясно, но за да споделиш съдържанието, с което ги плюеш, трябва да го имаш. А за да го имаш, трябва или да го потърсиш, или да попаднеш някак на него. Второто обикновено е в социалните мрежи. Пък там нещата излизат, защото алгоритмите са решили, че ти е интересно да ги гледаш. Виждаш ли накъде отиват нещата? Няма как да е против техните правила, единствено защото не ти харесва. А и имай предвид, че като пускаш фалшиви (неоснователни според правилата) репорти в социалните мрежи, репортите ти имат по-малка тежест, тъй като са видяли, че не си надежден. Демек колкото повече докладваш неща, които не са против правилата им, толкова по-малка е вероятността да ти обърнат внимание, дори да докладваш нещо, което наистина е против правилата им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 10 minutes ago, w00x said: Да бе, ясно, но за да споделиш съдържанието, с което ги плюеш, трябва да го имаш. А за да го имаш, трябва или да го потърсиш, или да попаднеш някак на него. Второто обикновено е в социалните мрежи. Пък там нещата излизат, защото алгоритмите са решили, че ти е интересно да ги гледаш. Виждаш ли накъде отиват нещата? Няма как да е против техните правила, единствено защото не ти харесва. А и имай предвид, че като пускаш фалшиви (неоснователни според правилата) репорти в социалните мрежи, репортите ти имат по-малка тежест, тъй като са видяли, че не си надежден. Демек колкото повече докладваш неща, които не са против правилата им, толкова по-малка е вероятността да ти обърнат внимание, дори да докладваш нещо, което наистина е против правилата им. На майка им путката тогава. Не било срещу правилата педали да промотват или оная по-голяма сган - транс изметта. Само смърт, адска и бавна за всички такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Те ако спрат тях, трябва да спрат всеки на всякаква тема. Освен ако не са голи, не промотират насилие, разделение и дискриминация, как нарушават правилата? И въпросът остава. Ти защо ги гледаш? На мен съдържание на такава тематика никога не ми е излизало. На теб ти ги навират, защото ги гледаш. И това явно те кара да си мислиш, че е по-голям проблем и по-разпространено, отколкото е. Алгоритмът те радикализира, а ти се хващаш на гола кука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 5 hours ago, DON_CHEFO said: Интересни неща имаш в твоята търсачка...щом те влече. Не е нужно да си търсил нещо, което се е въртяло по всички новинарски канали. Вервай ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts