Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

On 1/17/2026 at 7:39 AM, gado said:

Всъщност постигнаха адски много! Показаха, че дори и да воюват срещу военно промишлените комплекси на цялата натовска зган, пак могат да печелят. 

Буахахахахахахахахаха... Гадо, сигурен съм, че в момента големи комици като Джон Клийз, Джери Сайнфелд, Еди Мърфи и прочие, са застанали на колене и правят умопомрачителен брой от поклони пред уникалния ти и неподправен талант да разсмиваш публиката. Вероятно трябва да излезеш от форОма, че те очаква шеметна кариера в тази сфера. Иначе за НАТО-то дето воювало толкова години срещу блатните северни диваци е много интересно да се види как още не са го разбрали този момент, докато последните са дали вече над МИЛИОН жертви. По този показател НАТО вероятно са някакви извънземни. Докато се начудят дали да участват или не, докато се натъкмят и нагласят, врага вече взел да артисал с, да повторим отново за неразбралите, НАД МИЛИОН жертви. Излизайки малко извън хумора и забавата, можеш ли да ни обясниш какво точно са спечелили? Или ще ни извадиш някакъв списък със села и паланки, за които никой никога не беше чувал, преди да се появят във военните сводки? И относно т.нар. военно-промишлен комплекс на любимото ти НАТО, той отдавна е вече irrelevant (няма да ти превеждам тази дума, защото на мен много михаресва). Украйна в момента не само възпира северните орки, но също така успешно им съсипва цялата военна икономика само и единствено с оръжия собствено производство - сериозен списък от дронове. Западни ПВО системи се използват само и единствено срещу малкия брой балистични, супер-дупер-хипер-звукови и прочие простотии, които ватниците понякога изстрелват към Украйна. Понеже диваците основно използват ирански шахеди, тия се свалят с дронове-прехващачи, правени на 3D принтери, които излизат към един-два бона, за разлика от шахеда, който им излиза на диваците поне 20. А на фронтовата линия в момента основното нещо, което владее цялата ситуация е FPV дорна, особено този с фиброоптично влакно от тридесетина километра. С тия машинки се унищожават безпрекословно хиперскъпи играчки като комплекси С-400, та стигнем до отделни бягащи диваци. Нищо не може да спре в момента украинските FPV дронове и за тази реалност има тонове фактологичен материал. Само задунайските тролове живеят в някаква си тяхна паралелна реалност и си мислят, че НАТО-то воюва с матушката им. Всъщност Украйна в момента е на порядъци по-способна от която и да е натовска държава по този показател.

Та, пак да те питам - обясни с прости думи и конкретно какво постигнаха блатните диваци за 4 години война и над милион жертви до момента, ама без пропагандни лозунги. Например, за същото това време през Втората световна война Червената армия стигна от Масква до Берлин. Какво точно постигнаха диваците, които се дуят като наследници на въпросната Червена армия в настоящата война, опа, СВО?  :lol: :rofl:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

1273

• plameni

1130

• w00x

1046

• ARPAnet

964

Top Posters In This Topic

Posted Images

11 hours ago, DON_CHEFO said:

Мммкей. 300 бона usd стигат за горната къща и градина за две деца ;). Та... Браво. (ма не ми се сърдиш ако не хващам много дикиш, нали)? 

Не знам на какво хващаш дикиш, но не знам защо продължаваш да ми пробутваш тази малка къщичка. Пишейки горе имах предвид нещо поне х2 като квадратура. Математиката оставям на теб. 

Иначе какво да ме впечатлява? Ето ти цени в моето село https://imgur.com/a/ngTs3Fu в червено са в долари, милиони 

Данъците почти еднакви, някаква малка разлика. 

Аз сметките отдавна ги знам, както и цените. Но не мисля, че америката има какво да ми предложи. Така наречените плюсове не ги виждам

Интересни факти за фискалната 2021, които виждам за първи път:

Разходи на САЩ за поддръжка и модернизация на ядрената програма: 44 млрд. долара

Разходи на Русия за цялата армия: 66 млрд. долара

Брой ядрени глави на САЩ: 5400

Брой ядрени глави на Русия: 5900

Нищо не намеквам. :lol:

On 1/22/2026 at 1:54 AM, earache said:

Интересни факти за фискалната 2021, които виждам за първи път:

Разходи на САЩ за поддръжка и модернизация на ядрената програма: 44 млрд. долара

Разходи на Русия за цялата армия: 66 млрд. долара

Брой ядрени глави на САЩ: 5400

Брой ядрени глави на Русия: 5900

Нищо не намеквам. :lol:

Мдам, то това е ясно. Тия идиоти едва ли имат и стотина читави ядрени бойни глави. За съжаление, в ръцете на терористи, каквито очевадно са северните диваци, дори една ядрена бойна глава е достатъчна за изключително големи поразии.