Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

Аз си развивам сега гадните британци. След това на дневен ред са жълтурите. Наземната техника и аз я чакам, че ми писва вече... А най-интересно ще стане, като пуснат и корабите.... 

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Тая наземна всички я чакаме май :) Аз играя предимно с руснаците и британците, като руснаците харесвам много заради мобилността на Лаговете - кеф ми е да съм мега маневрен, а на британците харесвам БФ-тата, макар че ако ти влезнат точно срещу теб в 97% от случаите винаги ми убиват пилота. Това е най-слабата точка на БФ на британците. Сега от този големият пач сложиха на руснаците едни самолети подобни на БФ ама не им помня името и пак са така тежки и бавни с много огнева мощ... та руснаците биват, харесва ми да вървя с дебелия и да свалям наред с по 1 удар... като му чуя звука от голямото оръжие... кеф

Единственото хубаво на англетата освен БФ-а е маневрения спитфайър.Да се насерат с як-а не могат ме стигна.Но си трябва много практика с пустите му маневри :(  Още не мога да свикна :(

едит:Така и не мога да схвана новата идея на тия ресърчи :( 

Между другото, с джойстика откриваш допълнителни възможности, които ги има и при клавиатурата(но е малко по-неудобно). И маневрените самолети стават злобарки отвсякъде. Даже с Пе-3 щом успях да сваля 4 самолета - смятай. Идеята на рисърчите е да се вдига по-бавно лвл и да се кихат кинти от нетърпеливите. Предимството е, че можеш да си избираш каква модификация да изследваш, докато преди се чакаше определен лвл, че да ти я отключи. Жалко, че не е така и със самолетите.

Кое да ползвам ? Ползвам си само мишката от време на време натискам ctrl,но това е когато нещата са много на зор. Английските си завиват много добре,но те не са B&Z 

Мамини златни B-25ци като златни мини са :) Одеве зачесах една с Beaufighter-a няма умиране,но пък колко лъвчета ми пусна :D

http://forum.warthunder.ru/index.php?/topic/80232-obnovlenie-14012014-137420/

Нов ъпдейт с бая корекции. Има понижена цена на ремонт в АБ, повишаване на бонуса за унищожена наземна единица с 30%, увеличен зрителен хоризонт в РБ и още бая.

Сега със вторичните бази има много по-голяма тръпка и игрите вече не са догфайт само. 

• 2 weeks later...

Ако си достатъчно кадърен(разбирай - тренирал си си стрелците), в новия пач се взривява бомбения отсек и става мазало  :lol:

Аз вече тренирам стрелците не само на бомбардировачите. Дигам скиловете и на изтребителите. Освен това е хубаво да се вдига и поддръжката на оръжието - пада цената за ремонт, не много, но пада.

Ами на изтребителите е грешка да се дига скил на стрелци,защото дефакто нямаш стрелец ;)  Отдолу имаше number of active gunners или нещо такова.

Аз развивам всичко, защото рано или късно този самолет ще се смени с друг. Бомбардировач, например.

С новите пачове са праснали още по-голям реализъм - ако вдигнеш над максималната скорост, почва да ти тресе целия самолет, може да таранираш някой, като му разпориш опашката с витлото  :bowdown:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...