Jump to content
BulForum.com

Bookshelf тонколони

Ferante

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply
2 minutes ago, w00x said:

Аз от по-големите само IKEA Symfonisk съм чувал и звучеше прилично. С кабел е обаче.

Трябва ми нещо дето като съм на двора на къщата или като вечеряме навън с гости примерно да свири. Гледам, че един юзер е пуснал нещо подобно в продажбите, трябва да се разберем и ако ми хареса да го взема. Загледах се и в тоя Sharp ама нещо отзивите не са много ласкави.

7 minutes ago, Mockingbird said:

Това е страхотно:

https://www.sony.bg/electronics/bezzhichni-tonkoloni/srs-xg500

От всичко на пазара, цена-качество е уникат за целта.

То хубаво, че е страхотно... ама 900 кинта ве брат. Хората по евтини коли карат да го еВа. :)

• 4 months later...

Имам R1280DB модела. Свирят чудесно за парите си. Вграденият им ЦАП не струва. В блутут режим свирят добре, но има лек шум. Странично разположените контроли са много удобни. Дистанционното също е удобно. Предполагам като звук няма да имат никаква разлика с R1100. Но ми се струва, че ги бях мяркал за около сто лева, май 109 лева беше…преди два-три месеца…

Като чуя някакъв паразитен фонов шум и направо ме хващат лудите.

За щастие, отдавна не ми се е налагало да боря такива. Да се надявам, че ще остане така. :D 

Same here :bgrin:

Шума го има само в блутут режим. Честно казано т. нар. хис е направо незабележим при моя модел. Постарали са се китайчугите, но ДАК-а им не струва. Вграденото аудио на компа е с по-добър…

• w00x pinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...