Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте банка за депозит


Sayonara

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 2 years later...

Инвестбанк в момента дава много добри проценти за депозити. Попитайте за ЕКСТРА + ВАКАНЦИЯ , или за дългосрочни депозити!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Да дигна малко темата. Имам в момента депозит в евро в пощенска банка. Май се задава криза на хоризонта, разумно ли е този депозит да си остане в банката?

Link to comment
Share on other sites

Левовия еквивалент на 100к евро е гарантиран т.е. 190 и нещо хил. Закона е малко е смотан, защото бавенето на изплащане на 100% от сумата няма краен срок. Аз бих казал, че ако нямаш планове за тия пари в близките 6 месеца, не се подавай на паниката.

Link to comment
Share on other sites

 

 

ако са ти по разплащателна сметка и си ги теглиш от Банкомат няма проблем... при депозитна както писах има известен риск да не може да теглиш месец два, но предполагам следващата седмица ще овладеят положените...достатъчно е да излязат премиера, министъра на финансите и управителя на БНБ и да успокоят нещата като кажат, че няма риск и парите на гражданите са защитени... и в БНБ има достатъчно резерви и инструменти, за да подкрепи системата.... това е.... но пак почват едни полтиически игри и властва некомптенстост....навсякъде
Link to comment
Share on other sites

Някои политици са за шибане... След като преебаха здравната каса, пенсионните фондове, съдебната система и пр., се опитват да дестабилизират и банковата система. Това лакомията за власт е нещо уникално... Според мен трябва вече да има разстрели на площада, както в Китай всеки четвъртък. Само че при нас два пъти седмично.

Link to comment
Share on other sites

Според мен трябва вече да има разстрели на площада, както в Китай всеки четвъртък. Само че при нас два пъти седмично.

 

post-12-1236068663.gif

 

Не се поддавайте на изкуствено създадена паника като масовия балък. Нито КТБ, нито банката на Маджо ще фалира. Всичко това са долни мръсотии на политическа, не на финансова основа. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...