Jump to content
BulForum.com

jojo

Members
 • Content Count

  687
 • Joined

 • Last visited

About jojo

 • Rank
  Noblesse oblige

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  nothing
 1. В същия ред.. днес се правих на майстор и лепих изолация на терасата, има няма 3- 4 кв.м. и от 14:30 си лепих гроздова, двегодишна (толкова издържа) и розови домати. И сега мисля да пострелям в call of duty. Водка пих десетина години. От известно време не ме кефи.
 2. С какво лепило алпинистите "майстори" лепят изолациите- по-специално, стиропор по панелите? Имам едно малко място, което аз ще си налепя, ама не знам какво лепило да ползвам.
 3. Усещам се, че се превръщам в отявлен расист. По отношение на циганите, водещи се "роми". Понеже живея в шибания Пазарджик и наблюденията ми са преки. Възможно е и да бъда баннат според правилата на форума, но ще го понеса... Не искам да живея с тези "хора", но няма начин. Не виждам начин да се оправи положението. Тези "неща", ромите, не искат нищо друго, освен да цоцат държавата, нас, и всичко останало. Много ми омръзна... Вчера имах почивен ден и се удивих- из града през работно време ромите са болшинство... И след "българите на кайма" по новините преди малко ми прелива вече!
 4. Хванах края, ама не у нас и не разбарх как се казва. Смъртта с качулка и коса, както си му е реда, преследва едно бабе в къща. Бабето се изхитри и през един прозорец, та на улицата и избяга. Качулатата слезе по стълбите и тя на улицата, и налетя на едно хлапе с костюм на спайдърмен, май. Гледаха се, каквото се гледаха и пичът я "отстреля" с пръст. На оная й дойде в повече и се чу само едно хрръъъъстт и айде... и така свърши.
 5. Митко, на 12г., счупвайки вазата и осъзнавайки, че така и така ще бъде набит, продаде телевизора, напуши се и поръча курви.
 6. http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/13277-polk-nikolay-markov-vkarvat-bomba-v-darzhavata-ste-ni-vzrivyat-distantzionno.html
 7. Нов въпрос за рутерите: Възможно ли е рутер да "работи" само с Виваком, например? Ако да, може ли да се пренастрои? Струва ми се тъпо, но като се има предвид, че и gsm апарати са кодирани за даден оператор... Просто чета разни обяви, че еди кой си продава рутер, защото не му върши работа, бил само за Мтел, да речем.
 8. 87-ма мисля беше, извадиха 180+15 мин., колко отпуска изкарах да уреждам касети на фатмаците....
 9. Турска рулетка: Шестима голи мъже, подредени в кръг, си подхвърлят мокър сапун.
 10. Мъж се прибира пиян от работа. На следващия ден не помни нищо, а намира бележка: "Миличко, кафето е готово, направила съм ти любимата закуска". Мъжът се чуди какво става и пита детето: - Абе, какво става тук? - Еми, тате, снощи се прибра и падна. Мама посегна да ти помогне, а ти й каза: "Махни се, кучко, женен съм!" Иванчо се прибира от училище. И баща му вика: - Иванчо иди в на сестра си стаята и ми донеси чехлите. Той влиза в стаята на сестра си и кво да види -две красиви момичета.... Иванчо им вика: - А пък тате каза да ви е*а и двете.!!! Сестра му потресена възкликнала: - Иванчо как може така да говориш на приятелките ми..? А той остроумно и казъл: - Искаш ли да питаме тате ? Тя се съгласила... Иванчо отваря вратата и вика: - Татеее едната ли ? - И двете бе простак !!!
 11. Мач Холандия - Колумбия: За пръв път дилърите се срещат с производителите без посредници...
 12. Айде започна Falling Skies S04.
 13. Не знам...аз се имам за добър човек, но ако ми позволят да застрелям няколко души, ще пия 2 водки и ще стрелям. От упор. После сигурно ще повърна. И вече няма да съм човек...
×
×
 • Create New...