Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
  • Posts

    4597
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About charmock

  • Birthday 12/29/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Recent Profile Visitors

4008 profile views

charmock's Achievements

Депутат

Депутат (7/9)

  1. Понякога и аз се чудя на това. В случая не визирах единиците които си имат идея от тази музика, а масовия юзер. Ти сам си избери как ще се припознаеш.
  2. Много е далеч от метъл фен на KISS. Трудно ше те разберат. В тоя ред на мисли Бурзум имат ново парче.
  3. Парите са си пари, няма значение кой ги държи, на средностатистическия американец му е през ... за автократичните режими. Парата е важна. Войските са си там, просто са преструктоирани. И са по боеспособни от всякога.
  4. Те могат да го опростят, но дали ще го направят, много, ама много съм скептичен. От 6-те милиарда блокирани руски активи ли? А дано ама на дали. Още повече, че много световни банкери тръбят, че блокирането на руските активи ще е в ущърб на САЩ. Както виждаш Европа се отказа да конфискува руските активи. "Смачканата" руска армия я има само в мокрите сънища либералнaта диванна експертиза.
  5. Аз разбрах, че по голямата част отива за ВПК на САЩ и по малката отива като заем за Украйна. Няма значение, може и аз да съм в грешка. Но общо взето САЩ са хитри, хем си отървават от старото оръжие, хем дават и заеми, те нямат интерес тая война да приключи.
  6. Едни 61 милиарда отивт за военно - промишления комплекс на САЩ, а за Украйна стари оръжия и пари дадени не като помощ, а като заем. Общо взето още смърт на украинци и още повече пари за Зеленски и приближените му. Горе-долу така виждам помоща от САЩ.
  7. Значи казваш, че най-антируската държава в Европа всъщност са "русорасти", а не хора които искат да си за пазят собственото си производство и препитание? Вие в Канада явно живеете в някви друго измерение.
  8. Защо си мислиш, че всеки човек гори от желание да ходи да се развива в Западна Европа? Мислех да ти напиша още неща за меко казано глуповатите ти постове, но ще спазя добрия тон и ще си замълча.
  9. Никъде не съм споменал бутането, а производството на батерии. Виж къде са най-големите находища на литий в света, виж политическата обстановка и т.н. Поне от това което съм прочел и съм си направил изводи смятам, че докато не се намери алтернатива на лития, в сегашната си форма и развитие електричките нямат шанс да доминират. Това е нещо което си го мисля от доста време, но като гледам как вървят нещата в световен мащаб, явно не само аз си го мисля. Идеята за електричките е хубава, но философията и технологията трябва да се променят доста, за да се наложат като водещи и предпочитани от масовия юзер.
  10. Проблемите на електричките са нерешими докато не се измисли нова технология (философия) за батериите. Тая работа с лития, просто няма бъдеще.
  11. Не е дошло още времето на електричките да заменят изцяло ДВГ-то.
  12. Подарявам 6 бр. 80 GB хард дискове за компютър 3.5 инча. Дисковете са на 100% по сентинел. На някой ако му вършат работа за нещо да ги отнася.
  13. На скоро бях на гости на приятел от казармата в София. Добър приятел и доста заможен. Та той ми се похвали с подобно устройство (не помня марката), вързан към доста висок клас ресийвър Денон и тонколони B&W. Като звук наистина перфектно, но на мен не ми хареса усещането. Сигурно съм дърт вече, но тази цифровизация не ми донесе никакво удоволствие. На скоро жена ми ми подари грамофон Audio-Technika, съвсем бюджетен модел с който основно да си слушам старите балкантонски плочи. Такова усещане на уют и топлина не бях усещал от години. Самото пукане на старите плочи е уникално за мен. На дали ще се вманиача по винила, най-малкото заради цените на плочите, както каза друг приятел, че е по добре да мина на хероин щото ще ми излезе по евтино. Може и аз да съм повреден нещо.
  14. Понеже юзера си е изтрил нещата които е продал (нещо което е против правилата), би ли написал какви дискове си взел и какви са им дефектите (ако може скрийншот) от софтуера с който си ги тествал.
×
×
  • Create New...