Jump to content
BulForum.com

huhu

Members
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

About huhu

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

669 profile views
 1. Търся хубав стар механичен лентов фотоапарат със стандартен обектив 40 -50- 55мм. Търся работещ и без фрапантни забележки. Оферта на ЛС с марка,модел,цена и снимки:)
 2. Продава се захранването от личния ми компютър. Захранването е без остатъчна гаранция и без кутия. Работи без забележки, няма шумове от вентилатор или други подобни. Може да видите спецификацията на захранването тук Намира се в Пловдив, Кичука. Може да бъде изпратено и с Еконт за други области. За контакт на ЛС. Цена 59 лв 50 лв 45лв Продадено
 3. За много години Нови цени в първия пост.
 4. Поради кофти стечения на обстоятелствата к-та ще ми е необходим и се сваля от продажба. Извинявам се на колегите за причиненото неудобство. Желая ви приятно посрещане на НОВАТА ГОДИНА.
 5. Продавам перфектен диск 500гб 3,5" 7200 за настолен компютър. Снимка с модела и състоянието му от сентинел може да видите по-долу. Цена 35лв 30 лв Контакт на ЛС. Намира в гр.Пловдив, но може и с куриер!
 6. Колегата не се обади така, че картата е отново на пазара с нова цена 180лв
 7. Картата за момента е запазена за колегата, който взе първата Ако се откаже ще пиша отново в темата Отговорил съм на всички запитвания на ЛС.
×
×
 • Create New...