Jump to content
BulForum.com

SteveN

Members
 • Content Count

  1141
 • Joined

 • Last visited

About SteveN

 • Rank
  Дървен Философ

Profile Information

 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1228 profile views
 1. 3. ADSL 54Mbit безжичeн рутер VIVACOM Comtrend ADSL2+ CT-5367 - ПРОДАДЕН!
 2. Продадени са следните позициии: 2. DeepCool V50 3. DeepCool V65 4. DeepCool V80 PRO 6. TITAN CUV1AB 7 . Arctic Cooling ATI SILENCER 5
 3. UP Чисто нови универсални охладители за стари AGP и/или PCI-E видеокарти, за които трудно бихте намерили евтино решение, а по-скъпо просто не си струва! При закупуване на всичките - отстъпка от 35% !
 4. Нови цени: USB 3G HSPA+ Modem Alcatel One Touch X500D. Разкодиран. Цена - 8 лв 4. Безжичен рутер Belkin FSD7230-4 54 Mbit. Цена - 12 лв.
 5. Продадени са и последните 2 рамки, темата е за
 6. Налична е, 50 лв. Мъни-бек 48 ч., за да си спокоен, че е изправна От Пловдив съм.
 7. Здравей, колега! Имам такава глава, но почти сигурно от утре до неделя съм извън Пловдив. Ако още не си си намерил, в понеделник ще се чуем. И още нещо - не е невъзможно проблемът да не е в главата, а да е в лентовия кабел или в електрониката (имам ги и тях), така че е добре първо да пробваш със здрава глава, за да си сигурен, че не се набутваш с излишна покупка!
 8. Продаден! Колегата да си го ползва със здраве!
 9. Цената на UPS-те 1,2 ( а вече и 3 ) без батерии отново е 20 лв. ! За +4 лв. на всеки от тях може да се постави батерията, издържаща десетина минути. За +8 лв. може да се постави батерия, издържаща двадесетина минути. Добавям и още един UPS, APC SU420INET, Цена - 15 лв. Цените са крайни, не подлежат на коментар и повече няма да бъдат намалявани.
 10. Промоция - до края на седмицата - намаляване на цената на UPS-и 1, и 2 на 18 лв!!! От понеделник се връща старата цена, и UPS-ите ще бъдат предложени и в други форуми. Има възможност на един от тяк да се постави батерия, издържаща около 20 минути работа с компютър и монитор ( при интерес ще го тествам точно колко ), цената ще бъде 25 лв.
 11. Последно намаление на цената - 89 лв. Не ми се иска да се занимавам с куриери, но ако до няколко дена не се продаде, компютърът ще бъде предложен и в другите сайтове. За тези, на които не им стига процесорната мощност, ще предложа вариант за i5.
 12. Имам такава батерия, свалена от работещ лаптоп. Състоянието е неизвестно, защото тогава може и да е била перфектна, но сега все пак не е ясно, няма как да я тествам. Може да държи и час и половина, но може и да не държи и минута... Предлагам ти, ако те устройва цената от 15 лв., да я вземеш и да си я тестваш на машината за 2-3 дена. Ако нещо с батерията не е в ред и не те устройва, няма проблеми, ще ти върна парите.
×
×
 • Create New...