Jump to content
BulForum.com

Най добро място за живеене в Пловдив

Sandro

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Противно на много мнения намен пък тракия не ми харесва защото накадето и да се обърнеш насякаде само блокове (а те не са много хубава гледка)

AGENT_ORANGE said:
abe kato iskliuchim che e full sas stafiori f trakiq ne e tolkofa losho

Ау ти явно си проучил само стафьорите в Тракия. Има си всичко тука . Кеф ти кръчмичките...кеф ти киното..кеф ти кафетата....кеф ти Playboy Bar-a :P ...и училища колкото искаш има, и е сравнително спокойно :)тай чиии...без много да знаете :pirate :angry: :rolleyes: :D

AN4ETO said:
Как да няма подреден квартал бе? :confused  Не сте били във Тракия затова така мислите. :)

Тракия power!

Браво, така е. И на мен много си ми харесва (като изключим всеобхватния кър)

karaman said:
с цел да си начешем езиците и да си полафим по наболели за някои хора теми. Трупането на постове няма никъв смисъл според мен, това не те прави по-умен/по-важен/по-тъп. Има значение единствено как се държиш във форума.

А сега по темата, мислите ли че центъра има нужда от подновяване, много от плочите от времето на комунизма, когато всеки град се ремонтираше с мрамор само при гостуване на съветски глави, са почнали да се чупят. Изобщо какво трябва да се подобри в града.

Питам щото имам намерение да се кандидатирам за кмет :)

mi toi kmeta napravi toq tup fontan zada zamaji polujenieto s plo4ite.Stot pak e swil parite :P

Smirneski rullz ama nqma naistina mnogo mladi hora :angry1

Всеки 5ти Пловдивчанин живее в Тракия ,Тракия е най-новия и с най голямо население квартал - близо 80 000 жители ,и има най- добрата инфраструктора в града.

Тракия е квартала с най малко пенсионери. Средната възраст на хората тук е най-малка тоест тук младите хора са най - много тук.

Тук е и най- високата раждаемост.

ИЗВОД :ТРАКИЯ Е НАЙ-НАЙ :)

abe az si haresvam kichuka i tva e super gotinoe i vsi4ko ti e blizo,a osven tova si imame vsi4ko kafenca ,kinata sa ni blizko ,edin ot nai hubavite plajove v grada ,prosto nqma kvo da iska6 pove4e,a osven tova sme eedin ot nai starite kvartali v plovdiv s golqma istoriq :)

Bai Ganio said:
Всеки 5ти Пловдивчанин живее  в Тракия ,Тракия е  най-новия и с най голямо население квартал - близо 80 000 жители ,и има най- добрата инфраструктора в града.

Тракия е квартала с най малко пенсионери. Средната възраст на хората тук е най-малка тоест тук  младите хора са най - много тук.

Тук  е и най- високата раждаемост.

ИЗВОД :ТРАКИЯ Е НАЙ-НАЙ :)

Ако можеше да твърдиш същите неща след 25 години - щеше да е добре - ама няма да можеш.

Иначе съм в аджисана :) яко - от 3-те страни цигани от 4-тата централни гробища.

Абе динко ти луд ли си бе човек???Бахти пика!!!

И освен това,това,че е осветено не значи ,че не е подтискащо.Не те ли кефи повече да си заобиколен от яки къщи(като в Стария град) или поне като вдигнеш гллава да виждаш небето.Не те ли кефи да има някаква растителност?Не те ли кефи да има нормален тротоар,а не прашни пътища като в Средновековието.Не искам да обиждам никоий,но Тракия сакс.Но всеки голям град трябва да има подобни квартали,няма как иначе...

HEKTIK said:
Не те ли кефи повече да си заобиколен от яки къщи(като в Стария град) или поне като вдигнеш гллава да виждаш небето.

верно е готино но не за постоянно там няма улици няма простор защото отсрещната къща е на 6 метра

а небето не можеш да го видиш без да си вдигнеш главата

HEKTIK said:
Не те ли кефи да има нормален тротоар,а не прашни пътища като в Средновековието.

Какви прашни пътища, какво средновековие :confused че то в Тракия са най свясните пътища :) а нормални тротоари колкото искаш та даже и алеи за колоездачи има из целич квартал :)

vasil088 said:
няма такъв с изключение на центъра малко.

Dam :) I az taka mislq ...

btw-Mom4eta, vie na Others go odarihte na ob6t laf? :wacko:

Хм... тракия... тва ми е един от най-омразните квартали. като за начало... от нас... куклен ми е по-близо отколкото някой блокове в тракия. (живея на сточна гара.) тва да излезеш на терасата си и да видиш една НИВА не е работа. отляво - поле. отдясно - поле. тук там се виждат някакви блокове. ако си някъде на центъра вечер.. без такси не можеш да се прибереш. тва не е работа. иначе сичките квартали са един дол дренки.. там до братската могила ми се струва че е хубаво, а доколкото знам най-скъпата земя е към коматево (там където в момента няма нищо).

Аз съм от Кючука ама въобще не си харесвам квартала. Няма особено много заведения, да не говорим 4е общо зето в 11 часа там всичко живо спи!!! Сигурно тва е най-пенстионерския квартал в Пловдив. Иначе си има и паркчета и всичко, ама просто си е скука.

Колкото до Тракия... Не виждам какво толкова му харесвате на тоя квартал? Както някой каза - егати къра. Един ред блокове - един царевица ;) Няма да коментирам полвин часовото пътуване в натъпкани до дупка рейсове докато стигнеш до центъра или някъде другаде. Тракия си е спалнята на Пловдив - 70% от хората само спят там и сутрин заминават за работа.

Според мен единствено центъра прилича що годе на нещо ( макар че всеки си има различно понятие за център в тоя град )

predi jivqh v karshiaka sega sam v smirnenski moga da vi kaja 4e smirnenski qko sux :

1 sasedite sa selqni

2 ako iska6 da si kupi6 3 LED-a trqq da hodi6 12 kilometra (primerno)

3 sasedite sa golemi selqni ( povtorenieto ne e slu4aino )

v staroto kvartal4e be6e rai kef ti kafeta ,kef ti hubav transport do kade li ne ,kef ti magazini , abe KEF :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...