Jump to content
BulForum.com

member

Members
 • Content Count

  1243
 • Joined

 • Last visited

About member

 • Rank
  Дървен Философ
 • Birthday 11/28/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Ако са имали опция преглед и тест - не бих им върнал парите. Ако е работело по време на взимането от куриера, какво гарантира, че получателят не го е довел до състояние на неизправност или просто иска да си подмени неработещото устройство с работещото такова на изпращача? Turn off this option! iPhone Turn off this option!
 2. Вероятно като не може да продаде нито едно от тях и му се събират from Turn off this option!
 3. Всички честоти които са на -1 са на една честота, -2 на друга, -3 на трета, когато пусна да сканирам излизат - но ми изчезват всички останали програми Бих си плащал за цифровата - даже исках да го направя, но исках да си ползвам вграденият тунер на ТВ-то /не исках да имам още едно дистанционно/ хората казаха, че нема смисъл да плащам - просто трябва да си ги сканирам!
 4. при мен проблема е с цифровата телевизия когато сканирам с ТВ-то не ми излизат каналите които са -1 -2 и -3 часа. може би тези транспондери не са описани в NID таблицата, а може и да няма такава. може ли някой да ми помогне?
 5. member

  BulForum

  Да и при мен беше така - но когато сложих на English всичко се оправи! ДАно скоро да се оправи БГ езика че си ме кефи повече да е на БГ!
 6. Също ще е добре и да може всеки да си трие постовете. Така няма да им "опа сбърках да се изтрие" или "горният ми пост е грешка"!?!
 7. има още няколко милиона души в реалният свят които не знаят че си колекционер - защо не се оплачеш на bTV новините че не направят специална рубрика за твоите карти и всеки ден не я пускат в "прайм тайм". п.с. писането с големи букви е некултурно!!! Възпитанието ми не ми позволява да ти отговоря подобаващо на словата които си словосъчетал!!
 8. Приятел след като се вдигна толкова голяма патърдия с твойте карти, мисле че 80% от форума вече знаят че колекционираш такива карти, т.е. направил си си достатъчна реклама на колекционерската си страст!!! Ако някой има за продаване - ще ти пише на лично и ще му я вземеш!!! p.s. Не смятам, че е редно да ни занимаваш повече с твоите карти, след като си се съгласил с общите условия - следователно се съгласяваш, че администраторите и модераторите имат крайната дума във всеки спор - а те не искат да изкупуваш карти!!! p.s. 2 Ако аз бях на мястото на властимащите в този фору
 9. С нищо не е повече от теб навсякъде другаде освен в този форум! Следователно - на който не му харесва - не идва тук! Това е като в любимото ти заведение - там персоналът те познава и спрямо човек който идва за първи път ти си нещо повече - така е и тук
 10. Да така е по добре - след като човека поснал че се приемат наддавания до определена дата - следователно всяка оферта направена на тази дата трябва да е валидна!
 11. На доста мои теми съм едитнал първият пост с "ПРОДАДЕНО" и все още има хора които ми пращат РМ за продадената стока! Най-добре ще е ако в Buy/Sell всеки потребител да може сам да си изтрие темите които е създал - така ще отпадне много от работата на модераторите!
 12. Ако имаше подфорум за GSM-и това нямаше да те дразни!!!! Аз подкрепям този пич крефлукс - може да е сбъркал 1-2 пъти ама поне всичките му обяви са му в една тема, а има 3-4 човека от форума които ако си "приберат" всички GSM-и дето продават в по една тема само и да си актуализират само нея може би няма да има и нужда от подраздел GSM-и п.с. не искам да се заяждам с никой - ама и момчето не е толкова черно колкото го изкарахте, макар че и той си има вина де, ама е повече в тази тема отколкото в другата в сим картите.
 13. В тунела под пощата има от над 1 година Те затова спряха да седят там полицаите! като идвате от иконома - точно преди спирката която е в края на тунела - закачена е горе по средата между 2-те платна!
 14. И според мен щом има подфорум за кулинарии и напитки - няма нищо лошо да им и такъв за GSM-и все пак в въпросния подфорум има 8 теми, а в евентуалният за GSM-и ще са в пъти повече!!! п.с. естествено че и за да се направи ще е доста трудоемко понеже трябва да се преместят стотиците съществуващи към момента.
×
×
 • Create New...