Jump to content
BulForum.com

ПОПУЛЯРНИ ИГРИ - новини, промоции, препоръки, коментари

veseo

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 8/5/2018 at 12:37 PM, skazy said:

А другото е, че парите ги имам сега и жена ми все още не ги е намерила. :D

Е, ти трябваше с това да започнеш :lol: При тези обстоятелства- взимай и к'вот'-тако'а!

Абе какви жени имате, та криете пари от тях, че се и покривате като шумкари?!?!? Ако искам мога да запаля столевка пред жена ми и няма думата да гъкне срещу мене... 

За мен лично - ако нямаш фонд "И аз съм човек" - нещо не е наред във връзката... Аз например утре ще пръсна поредната сума за поредната клавиатура :lol:

Пошегувах се с това за жена ми, а вие ме изядохте с парцалите :D Просто се чудя коя игра да си купя и се бях спрял на Anthem. Затова повдигнах въпроса за играта и най-вече за вашето мнение което май ме разубеди за покупката. Ще търся нещо друго за купуване :)

Честно казано и аз не виждам смисъл от тия пре-ордъри. За чии чеп е нужно да затвориш едни пари в нещо, за месеци напред, вместо просто да си я купиш като излезе. В смисъл, нито е някаква дефицитна стока, нито има опасност да свърши, че да трябва да си я предплатиш и резервираш. Още повече, че няма и месец след като излезе дадена игра вече се намира втора ръка на цени с 30% надолу (това се отнася само за дисковете де, но така или иначе аз дигитални не купувам).

Иначе за Антем- освен ако не се окаже някакво пълно осиране, аз също ще я взема. Трейлъра ме грабна, а също и факта, че е изцяло ново заглавие, а не амнайсто продължение на нещо вече до болка познато...

On 8/5/2018 at 9:01 PM, w00x said:

Аз искам да си купя механична, но още чакам моята да се развали! Няма да стане май..

Ами аз продадох сегашната (пак механична), че не щя да се развали :D Ориентирал съм се към кефЕви суичове.

Аз също не обичам преордърите и да не знам какво купувам. Това щеше да ми е първия :) Чудих се коя игра да си взема и си взех NFS Payback, а другата която ми грабна окото беше Anthem и реших, че може да се прежаля за първия ми преордър, ни както казах май ме разубедихте. Сега съм в търсене на нещо което да ми грабне окото и вече да е излязло на пазара.

Ами аз рейсинг вече си купих, въпреки че се точа и на форцата. Мисля да е FPS, нещо от трето лице, и не на последно място RPG особенно ако е тип Diablo :)

Forza-та е доста по-добра от това недоразумение NFS. Изчакай да излезе последния Horizon 4 и го взимай.

За Divinity: original sin 2 чувам само позитиви. Погледни я.

A FPS - Wolfenstein.

За форцата точно 4 мисля да изчакам. NFS не е лоша... не се надявах на нещо "Уааау" и може би точно за това ми допадна пък и я хванах намалена в пулсар на 50лв. Divinity нещо хич не ми допадна, иначе съм я гледал, но повече ми бие на стратегия и управлявам 2-3 герои, а аз хич не харесвам така. Друго си е One Man Army :) Wolfenstein го свалих от замунда и доста го разцъках, но скоро не съм се сещал да го пусна. Загледах се в едно RPG, нищо че е по старичко, Grim Dawn. Доста прилича на Diablo и Titan Quest(също много любима), но е по-евтина и ще останат пари за харчене :D И пак ще изникне въпроса коя игра да си купя за да имам какво да играя занапред като ми писне от тези :D

Сега я погледнах и май ми хвана окото. Видях на два геймплея че след героя вървят още хора, моля те кажи ми, че не е от тези, които си превключваш героите и играеш и с тях.

• 3 weeks later...