Jump to content
BulForum.com

Cooolbox

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Нормално ли е такива времена между 2 машини в мрежата на кулбокс? От миналата седмица връзката до офиса започнах да получавам редовни замръзвания и леки прекъсвания на сигнала.

Стигало е и до 300мс

ScreenShot2025-06-23at11_50_25AM.png.291f1f33acbda7ad076d58a04e3aebf3.png

Също така пинга то там изглежда на моменти така

ScreenShot2025-06-23at12_02_39PM.png.c29285e7a571d4fc2d9e082a2835d736.png

Edited by mIRCata

Не ми се беше налагало да звъня на съпорта от... 5г ако не и повече, когато последно се прецака адаптера на рутера. Днес трябва да работя от вкъщи и разбира се адаптера изгоря отново (чува се цъкане от устройството). Успях преди 50мин да се свържа със съпорта от където ми казаха да взема адаптера на ТВ приемника и да опитам с него. След като нищо не стана, видях, че единият е 5V другият 12V. Та вече от 50мин се опитвам да се свържа със съпорта и постоянно казва, че линията е заета и ще звъннат...

Като един от най-скъпият интернет в града, такова качество на поддръжката е несериозно!  Вярно рядко се налага, но когато ти трябва... да не може близо час да се свържеш, какво да кажа колко още време ще трябва на някой да дойде да донесе един адаптер... При следващият проблем, сериозно ще се замисля за смяна на оператора.

аз поне си спестих тези проблеми като от начало карам с мой медиа конвертор. Понеже нямам контакт в коридора на удобно място смених конвертора с един който захранвам по лан кабела. От тяхното оборудвaне ползвaм само SFP модула

Тъй

Знам, че в момента не излизат нови версии на апп-а, но поне да кажа за един бъг на Apple TV устройства. На хром кастове или телевизори не знам дали става.

1 профил в устройството

Гледам програма, която е върната назад. 

Спирам устройството директно от копчето на дистанционното без да излизам от приложението или да го слагам на пауза

При повторно пускане на епъл тв-то и отваряне на приложението, ми показва текущото предаване на канала, на който съм гледал върнатото предаване.

Задържам бутона за назад на дистанционното и излизам до основния екран на епъл тв-то. Пускам пак апп-а и ми зарежда канала и върнатото предаване до момента в който съм изключил устройството и продължавам да си гледам от където съм спрял

• 3 weeks later...

Днес ми се наложи да им звъня. Изгоря ми адаптера (доколкото чета тук, често се случва), реагираха много бързо и до час бяха на адреса и ми го смениха. Обаче с новия адаптер, като докосна устройството е изключително топло, дори не мога да го държа продължително. Със стария адаптер не съм обърнал внимание дали е било така. Устройството е скрито в кутия в гипскартона. Питането ми е дали е нормално да е толкова топло устройството, знам че са адски горещини в момента, но в стаята е пуснат климатик .  Благодаря предварително за съдействието 

Конвертора ми е на открито и е порядъчно топъл. При инсталацията попитах техниците дали мога да го прибера на закрито за да не ме дразни светлината от диодите му. Посъветваха не да не го правя защото имал проблем с охлаждането. Иначе преди 2 месеца смениха и при мен захранването но с по мощно от старото - казаха че се надяват да не създава провече проблеми.

• 2 weeks later...