Jump to content
BulForum.com

Поп-фолка и певиците

2_cool_4_school

Recommended Posts

NightWolf said:
Живота ти е попфолк  ;)

"Искам да ви помола, защо допускате хора които да пеят за винтовки и за каски?" :bgrin:

Планетата е хубава телевизия бе, а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката :ph34r:

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply
  w00x said:
Ти какво мислиш, че тия хубавите по главната не се продават за нещо и те? май не си забелязал къде живеем. всички по-хубави жени са курви и се продават за дрехи и почерпки.

И тва го има, ама аз имах предвид, че ония са по-скъпи не щото са по-хубави, а известни ;)

ThE_UfO загледай се по баровете да видиш ония "дребните" чичковци с кви момичета са...

NightWolf said:
Живота ти е попфолк  ;)

Защо?

ThE_UfO said:
Планетата е хубава телевизия бе, а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката  :ph34r:

Аз Планета не гледам, но както казах .. познавам достатъчно момичета които са жив пример за потвърждение на думите ми. след 17-18 годишна възраст, повечето хубави момичета, започват да гонят материалното състояние.

Не виждам защо има хора против след като това е всеизвестен факт.

ThE_UfO said:
... а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката  :ph34r:

Всички не, но 89% рано или късно го правят!

w00x said:
Защо?

Аз Планета не гледам, но както казах .. познавам достатъчно момичета които са жив пример за потвърждение на думите ми. след 17-18 годишна възраст, повечето хубави момичета, започват да гонят материалното състояние.

А приказката за киселото грозде знаеш ли я ?

stefan said:
А приказката за киселото грозде знаеш ли я ?

Отлично я знам, но случая тук далеч не е такъв. говоря за момичета с които съм ходил или имам възможност да ходя и сега. дори и за такива които познавам, но не харесвам.

Имал съм случай в който момичето с което ходя ми се кара, че не я черпя по кафетата и че нейните приятелки ги черпели. и това ако не е наглост?

w00x said:
Защо?

Ъъъ, посочи ми колко момичета не "гонят материалното"?! Пръстите на едната ръка на стругар ще дойдат множко. Ти какво очакваш да си беден като църковен мишок, да живееш в Куртово Конаре, караш москфич, или ф най-добрия случай лада :rolleyes: и всички топманекенки да се бият за тебе ? :ghost Май си забравил в кой свят живеем :ph34r: Другите ралти, съм ги казал в предишния пост, след последната запетайка B)

ThE_UfO said:
Ъъъ, посочи ми колко момичета не "гонят материалното"?! Пръстите на едната ръка на стругар ще дойдат множко.

:lol: Голямо прозрение, ей. Разцепи ме от смях. :D

То е ясно, че богатите чичковци ще предпочетат млади и хубави момоюичета пред дърти и грозни. А за всяка работа си има хора. Хубави жени в България има много. Но все пак, не всички обичат остарели чичковци с пълни джобове и извратени фантазии. ;) А и малко избягахте от темата. Да я припомним отново.

"Поп-фолка и певиците, дискусия за чалгата"

Та по темата. От всичкото изписано за този стил в този форум разбрах едно. Че тези които мразят чалгата, всъщност само завиждат и така и не могат да се разберат какви са всъщност чалга певиците. Първо казват, че не могат да пеят и са само цици и силикон, после пък имаше анкета за най-грозна чалга певица и изведнъж всички се оказаха грозни. Еми накрая кажете ми какви са и защо все още тази музика е така популярна и слушана. Все нещо трябва да има. :)

breakneck said:
Еми накрая кажете ми какви са и защо все още тази музика е така популярна и слушана. Все нещо трябва да има. :)

Прост народ, кво повече искаш да се каже по тая тема :)

E, искаш да кажеш че половин България, пък може и повече, са прост народ. От другите стилове прости няма ли. Много прибързано и неподходящо изказване.

metalheart said:

Вярно е че повечето слушатели на чалгата са прости селяци и селяндури, но пък за сметка на това метълите ми изглеждат някак си като задръстени коне с капаци, за които няма друго освен тяхните групи, рапърите са вървежни до 16 годишна възраст, техното си е друга работа-хапчета, джойнтче, ала бала портокала B)

Чалга певиците са прости колкото и останалите певци...поради простото обяснение че са певци, а не ядрени физици... 99% обаче са хубави, за разлика от представителите на другите музики (справка Skunk Ananise) :rofl B)

metalheart said:

mobo said:
прости хора = прости желания = лесно изпълними => щастливи!

а вие щото сте прекалено сложни  все сте нещастни.

w00x said:
Ти какво мислиш, че тия хубавите по главната не се продават за нещо и те? май не си забелязал къде живеем. всички по-хубави жени са курви и се продават за дрехи и почерпки.

Поизсили се с това изказване доста.....

Мен не ме интересува как изглежда или дали може да пее една певица. Песента или ми допада, или не. Без значение кой я изпълнява. И бездарна певица може да направи хит с добър екип. Това е световна практика.

ThE_UfO said:
... а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката  :ph34r:

ThE_UfO said:
Ъъъ, посочи ми колко момичета не "гонят материалното"?! Пръстите на едната ръка на стругар ще дойдат множко. Ти какво очакваш да си беден като църковен мишок, да живееш в Куртово Конаре, караш москфич, или ф най-добрия случай лада  :rolleyes:  и всички топманекенки да се бият за тебе ?  :ghost  Май си забравил в кой свят живеем

И последно? продават ли се жените или не? единия път ме пращаш Планета да гледам.. другия път потвърждаваш казаното от мен. и не се имам за прост, като харесвам някои поп-фолк песни.

sincity said:
Поизсили се с това изказване доста.....

не чак толкова много. а ти сега ще ми кажеш, че хубавите момичета чакат мъжа на мечтите си да дойде да ги намери и няма значение дали е хубав, глупав, известен, богат или беден, стига само да е той?

breakneck said:
E, искаш да кажеш че половин България, пък може и повече, са прост народ.  От другите стилове прости няма ли. Много прибързано и неподходящо изказване.

Ъъ...Да ?

WoW_Lo6iq said:
Има хубави певици!Глория ... може да има 20 пластични операций ама поне са сполучливи :D но тя не е най-хубавата де

Колега ти Глория ако я видиш на живо и с под кило и половина грим 3 месеца няма да можеш да го вдигнеш после ;)

veso_e_izrod said:
Обичам да гледам планета, ама намалям телевизора до край  :D

Е, айде стига с тия изтъркани лафове. Някой го беше измислил и изведнъж всички решиха че и те така правят.

А извода от това е: че ви харесва планета и поне една част от чалгата. :P

Така и никой не ми отговори, защо поп фолка е най-популярния и най-мразения стил за момента и какво го прави толкова популярен и толкова мразен?

breakneck said:
Така и никой не ми отговори, защо поп фолка е най-популярния и най-мразения  стил за момента и какво го прави толкова популярен и толкова мразен?

А замислял ли си се защо е популярен само на балканския полуостров?

А ти?

Аз до колкото знам поп фолк няма само на балканския полуостров. Такъв стил се води че пее и Шакира например. Тя не е ли популярна? Само името на стила се различава. В България се нарича поп фолк, в Румъния е Манеле, в Събия , Гърция и Турция също си ги наричат по свой си начин. ;)

ЕДИТ: И все пак. Чакам отговори на предишния си въпрос.

breakneck said:
Така и никой не ми отговори, защо поп фолка е най-популярния и най-мразения  стил за момента и какво го прави толкова популярен и толкова мразен?

Заради хорската простотия.

juji said:
Популярен...

популярен най-вече след поредната водка... :P

Мразен....

Защото е ужасяващо пошъл... :P

Това че ти го слушаш само пияна е отделен въпрос. Голяма част от хората си го слушат без да са пили и грам ;). Искаш или не, стилът се развива и печели все по - голяма популярност :pirate.

juji said:
Популярен...

популярен най-вече след поредната водка... :P

Мразен....

Защото е ужасяващо пошъл... :P

Абсолютно не си права!!Това значе че на концертите на Пайнер иходят само пияни или пък в палмите е се фраш щото всички преди тва са вкарали сумати алкохол ;)

jozo said:
Абсолютно не си права!!Това значе че на концертите на Пайнер иходят само пияни или пък в палмите е се фраш щото всички преди тва са вкарали сумати алкохол ;)

Иди трезвен е инфинити и ще умреш от тъпотия... На бар трезвен не е хава да се ходи...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...