Jump to content
BulForum.com

Beer Fondation


Recommended Posts

Работя като системен администратор и общо взето непрекъснато се разправям с проблемите на хората и .. разни специфични linux related issues който изискват съответно така.. значителен dedicated work и съответното гориво - тоест Бира... или както аз обичам да я определям като - елексира на Боговете.

 

Единственият проблем е цената и нарастващите количества :(

 

Поради тази причина създадох следната страничка чрез която всеки който се чувства съпричастен може да ме направи щастлив:

 

http://xmf.mine.nu/beer/

 

:)

 

P.S. Мисля че е по правилата тъй като не развивам комерсиална дейност нито лъжа хората да кликат на линка без да им казвам за какво става въпрос :)

Link to comment
Share on other sites

разни специфични linux related issues който изискват съответно така.. значителен dedicated work и съответното гориво - тоест Бира...

 

 

Бахти... и какви са тия специфични ишута дето изискват бира?! И аз се имам за сисадмин... и се блъскам и се тряскам, пък то с бира ставало, не с друго... тц тц тц...

Link to comment
Share on other sites

Съжелявам че се налага, но винаги съм искал да ти го кажа: you suck big time xmas.gif

 

Може да не ми reply-ваш. Не очаквам да кажеш нищо, нито пък и ще си променя мнението за тебе което съм изграждам от 2004-та година насам.

 

Със здраве!

 

Не е справедливо да не може да отговори човека, за това ще цитирам отговора му в темата.

 

Хубав отговор. На мен ми хареса :). От една страна винаги искал да ми го каже, от друга съжалява, че ми го казва. Не очаква да кажа нищо... и въпреки това - разрешава ми да не му replay-вам. И що ли е решил, че ще седна да го моля да си промени мнението за мен което "съм изграждам" чааак от 2004 насам? Но все пак да ми каже - няма да го промени. Олеле. Пропадна ми от единия крачол в другия!! какво ще правя сега?!

 

Никъде обаче не стана ясно какви са тия ишута дето се оправят с бира... което се и питах, макар и отговор да не исках... явно само големите сисадмини ги знаят. Един ден, като стана истински сисадмин, който решава важни линукс ишу-та с бира, ще споделя с вас. Няма да си ги стискам за себе си като afx...

 

Както и да е... afx, да знаеш и аз няма да си променя мнението за теб. Нито пък ще седна да те обиждам и да ти вкарвам 'cool' лафове от сорта на 'you suck' и 'нам си кви лапешки дивотии...

Link to comment
Share on other sites

afx, ти ли си? аз тъкмо се чудех откъде се намери такъв кретен, а то ти си бил. няма оправия! :(

Link to comment
Share on other sites

PM2:

 

Виж сега. Каквото и да съм писал то е било на PM. Нека ти припомня че PM = Личнп Съобщение. Което ще рече че това принципно трябва да значи че съществува някакво privacy. Ако исках публично да си кажа мнението за тебе, щях да го направя в тема като "какво ви минава през главата" примерно. Ако просто опита ти е бил да ме накараш да се почувствам гадно от това че мога свободно да изразявам това което мисля, спазвайки необходимата дискретност която ми предоставя форума, тогава решението ти да публикуваш личното ми съобщение в темата без възможност да се защитя в нея.. потвърждава първоначалното ми мнение.

 

Със здраве.

 

-- afx

 

P.S. хубава тема се получи все пак. Пяната веднага изплува ;)

 

Edit: @Белов - поради това че не мога да си използвам стария.

Link to comment
Share on other sites

Целта на тази тема е да получиш дарения --> За да си купуваш бира ?? :blink: Шокиран съм..

 

А и защо пишеш от друг профил ? :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Напротив afx - давам ти възможност да проявиш смелост и да направиш публично това, което имаш смелост да направиш тайничко и скритичко - да обиждаш, когато никой не те е обидил персонално... но явно нямаш тази смелост - имаш голяма уста, която да го прикрива обаче - както е видно от горния пост - сто думи които казват едно - стиска ми да обиждам, но когато не ме виждат, че иначе ще си проличи колко струвам... явно ти е станало кофти, че темата ти не се приема така както ти се е искало. не само ти е станало кофти - побеснял си, че не те оценяват, а? ограничени форумни влечуги... и не се сдържа да плюнеш. ама тайничко. на две очи... но не когото трябва, обаче... грешна преценка.

 

whatever - оставям те на мизерията ти. сам доказа с поведението си, това което имах предвид - така най-обичам. не се моря - хората сами си се осветяват. ще добавиш ли още нещо?

 

Отивам да ти цъкна .50 евро за бира - да не останеш жаден и да има смисъл от темата ти...

 

p.s. - не е вярно, че отговора ти е публикуван в тема, в която нямаш възможност да се защитиш - самия ти пост тук доказва противното... темата е отворена отново именно, за да можеш да отговориш и да изясниш и защитиш my point без да се налага аз да го правя... справи се.

Link to comment
Share on other sites

Що драматизирате бе, хора? afx-а нещо му е прегряла главата и е изтряскал тая тема, която, признавам, въпреки че съм му дружка, ме шокирА. Раздувате нещата по формулата Internet - serious business, недейте така, форума е за лаф-моабет.

Link to comment
Share on other sites

don't tell me - кажи го на дружката си - той преживява... мен ми е през ципа на бикините. просто му давам свобода да си излее мъката, от това, че не му харесват хората идеята... nothing more.

Link to comment
Share on other sites

@overman - Колкото до личното съобщение.. то е в резултат на впечатление което съм си създал на базата на много различни случай през последните години, не е нещо само и единствено за случая. Моля те не се опитвай да се защитавяш със отрицателното мнение на хората към темата ми. Факт е че 99% от хората тук те мразят и тайничко се надяват просто да изчезнеш в един момент, защо си несправедлив, както доказа и днес. Принадлежиш към хората наречени "софисти" - наистина умееш да се изразяваш така че да се пребориш словесно със всеки, без това разбира се да те прави по-обичан от останалите :) С две думи - you suck е много ефективен начин да съчетая всичко това в едно просто изречение.

 

Искам да ви уверя че изобщо няма такава омраза в мен в каквато се опитва да ви убеди overman.. затова и настоявах комуникацията да си остане лична. Тъй като това не се случи, нека го оставим настрана защото аз никъде не видях конкретна причина за вашите толкова отрицателни реакции?!

 

Да съм ви отнел нещо? Очаквам сега някой от вас (за предпочитане KILLER-а тъй като е най-точен и изчерпателен) да ми обясни накратко причината поради която темата не може да съществува, тъй като игнорирам жлъчните ви отговори по подразбиране.

 

Наистина очакванията ми бяха различни, но не и да видя един куп мнения с директни обиди по мой адрес.

Link to comment
Share on other sites

аз за бикини говоря, ако може в 2 части. някъде бях виждал такива с копче, ама може да са били декоративни само.

 

всъщност това вече не е модерно. напоследък се забелязват безкопчести, безвръзкови и безципови бикини, но с ластик!

Link to comment
Share on other sites

afx, темата и мен ме шокира... Доколкото съм запознат, системните администратори печелят добре... не вярвах, че някой би паднал толкова долу, особено ти. За това приемам, че темата е шега, но мнението ми е, че е доста глупава и плоска.

 

Доколкото до ov3rm4n - разликата меду него и XpucTyyy, когото дискутирахме наскоро е, че единия е модератор - и двамата са изключително арогантни и саркастични, заяждащи се с почти всеки. Харесвам стила на писане и на двамата, но определено горното - изнасяне в публичното пространство на лично съобщение е постъпка, която никак не прави чест на който и да е било, особено на човек, грижещ се за форума, тоест модератор. За да изпрати съобщението като лично - сигурно потребителя е имал своите причини да го направи. А изнасянето му в публичното пространство е доста долна постъпка. Нямам правото да съдя хората, но в случая просто не мога да си замълча.

Link to comment
Share on other sites

идеята да не ти е хрумнала от оня сайт спасете зайчето бъни...отдолу пишеше някаква космическа цифра пари :bgrin:

и по темата:нищо не давам, само продавам :devil

Link to comment
Share on other sites

Добре ще се опитам да разсея шока който явно ви притеснява всички :)

 

Може би наистина начина ми на мислене се различава със голяма част от вас. Това не е нещо лошо разбира се.. но просто е различно.

 

Ще ви го обясня простичко: израстнал съм и живея пред компютъра и пред телевизора. Благодарение на това съм усвоил до голяма степен чужда култура и хумор. Все пак живея в едно друго общество - различно от това в чуждите форуми.. във филмите и сереалите.. което ми позволява да направя сравнение между двете понятия.

 

Мисълта ми е че не очаквам неща които ми се струват забавни .. да са ви забавни и на вас... както и едно време темата с тоалетната хартия :)

 

Ето как стана - днес си регистрирах paypal account и му разглеждах менюто където намерих tools за създаване на donation бутончета. Сетих се че преди време имаше един сайт където един германец беше сложил снимка на едно бяло пухкаво зайче и беше заплашил че ще го заколи и ще си сгови заешка яхния ако не му donate-нат определена сума пари :D

 

На мен това ми се стори супер забавно и сега се сетих да си направя нещо подобно само че да се казва фондация "Бира и Солети" :P щото обичам бира и солети за мезе.

 

Защо си мислите че заплатата ми е толкова ниска че да се надявам на вашите волни пожертвования. Ако случайно някой беше възприел темата ми такава каквато очаквах да бъде в най-положителната възможна ситуация: тоава аз лично щях да го поканя да си поделим парите като изпием бирата и изядем солетите заедно. Защото съм ТОЧНО такъв човек, а не просто някой който се чуди как да наплюе хората скрит зад монитора.

 

Нямал съм честта да видя overman на живо за да му го кажа същото в лицето.. а е имал много такива възможности да го направи преди да спра да пиша често във форума и да се виждам с голяма част от съфорумниците разочарован от неща които все пак искам да запазя за себе си.

 

Айде лека вечер на всички - отивам да пия бира :) (ще си я платя със лични пари от заплатата) а вие си помислете хубавоко кой ще е следващият човек който ще наречете "просяк" или "кретен".

Link to comment
Share on other sites

Абе всичко хубаво, базика си е базик (плосък... ама базик), явно много се гордееш че си "Системен Аднимистратор", както тънко си го отбелязал и в темата и в "сайта"...може би си от скоро, не знам причината... като гледам как се шириш толкова на английски, явно претендираш че го знаеш поне средно ниво. Що тогава аджаба си написал заглавието на темата грешно?!

Няма дума "Fondation" в английския език. Това, което си търсил е Foundation.

Съвет: ако не знаеш нещо или не го използвай, или поне така и така си решил да го ползваш, поне слез на земята, че нищо не мога да видя от носа ти.

Link to comment
Share on other sites

Айде бе , afx реши малко да пораздвижи форума с малко хумор , а вие му скачате на главата , не е нищо толкова сериозно ;)

Link to comment
Share on other sites

Да не говорим колко други грешки има в текста на "страницата"...

Да беше поне правилно написал текста.

"Шегата" наистина е много глупава

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...