Jump to content
BulForum.com

Batman & Bond


  

152 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Броснан колкото и да е лабав и идеалка за Бонд. И все пак...буШон Конъри си е класика...абе един от двамата ще да е. При Батман нещата са ясни. Единствено Майкъл Кийтън прилича на Батман в моите представи. Също не ми е любим актьор, но просто пасва. Клуни и Бейл са направо смешни като за Батман. Вал Килмър пък е по-крива муцуна и е за по-друг вид кино според мен.

Link to comment
Share on other sites

Бейл смешен??? Нито по принцип, нито за Батман. С какво Кийтън е по-подходящ? Много повече ще му приляга да играе в някоя романтична комедийка с тази изнежена физиономия.

Link to comment
Share on other sites

Майкъл Кийтън е единственият мазен мъжец от тия, а от Батман се иска точно това. Бейл си е смешник. Повече му приляга да бъде Жокера дори...

Link to comment
Share on other sites

... Според вас кой се е справил най-добре в ролята на такъв идол?

Това е ключът тук, а и аз смятам, че GeorgiK си е дал личното мнение, както е описано и в първият ти пост PSYCHOSIS, за това стига сте се дъвкали, защото "...на вкус и на цвят тавариши нет".

Колкото по темата.... Сър Шон Конъри е агентът за мен, а Майкъл Кийтън най-добре се вписа в представите ми за Батман и никой след него не можа да ме впечатли повече.

Сега ще кажета - "пристрастен" за това защитана GeorgiK - не, просто изказвам скромното си мнение, без желание да се натрапвам.

Останете със здраве!

Link to comment
Share on other sites

За мен Майкъл Кийтън е най-подходящ от четеримата. Образа на Батман винаги в моите представи е бил на средна възръст тъмно, полу-гаднярско изражение на лицето и от всички до сега играли героя, само Кийтън се вписва.

Пиърс Броснън ми е фаворута в другата класация заради безизразната му физиономия когато играе във филма, внушавайки на другите, че е спокоен и че владее положението, демек Бонд :P

Link to comment
Share on other sites

Не се дъвчем, само коментираме :) Ако знаех, че вижда Батман като "мазен", нямаше хич да реагирам, защото в този случай Майкъл си е на точното място.

Link to comment
Share on other sites

За James Bond мноо се двоумях (ясно м/у кои) но пуснах глас за Броснан, шото повече му пасва по мое мнение.За Майкъл Кийтън хич не ми се наложи да мисля :) Най-добре ми се вписва в представата за Батман, а другите ... аве тва е.

Link to comment
Share on other sites

Майкъл Кийтън е перфектният батман,а иначе за 007 давам гласа си за Пиърс Броснън,които напълно олицетворява представата ми за James Bond.Жалко,че няма акцентът на Шон Конъри :)

Link to comment
Share on other sites

Броснън си е най-добрия Бонд за мен, а най-много ми харесва Бейл от батманите..а така ми се искаше той да спечели там конкурс ли какво беше да стане и Бонд, но уви...много би ходило на Бейл да бъде Бонд според мен.

Link to comment
Share on other sites

James Bond само Мур

другите двама се превземат прекалено много!

 

Ето на кого е другият глас и за моят фаворит :) Повечето гласували не знам дали изобщо са гледали версиите със Мур, но ако са ги гледали нзм как гласуват за тоя лигльо Броснън. И аз много му се радвах преди да видя 1 филмче на Бод с Мур, просто разби представите ми за добър актьор, вписващ се в образа на Бонд!

Link to comment
Share on other sites

Майкъл Кийтън като Батман най-ми допада на мен.

 

За Бонд отговорът е доста по-комплициран. Който и да е играл Бонд досега все не е бил лош избор. Шон Конъри имаше стил, мъжествен и може би някаква по-такава официалност. Roger Moore също играе добре, и то доста добре, но той има вида повече на типично ченге от рубрика Студио X (младите от вас надали знаят какво етова). Той дава малко по-крими вид на сериите, но също се справя отлично. George Lazenby не би могъл да бъде включен в класацията тъй като е играл само веднъж ролята на Бонд, но и On Her Majesty Secret Services е малко по-различен филм - това е единственият филм в, който героят на Бонд захвърля плейбойството и се жени. За съжаление жена му е убита час по-късно... но не би могло да е иначе. В началото на филма гледах на Лазенбай доста критично, но в края на филма бях напълно доволен от него (не искам да ангажирам никой с мнението си). Timothy Dalton е Бонд-а със сините очи ;) Може би прекалено мек поглед за Бонд, вероятно най-слабата фигура от всички, но пак не бих го оприличил на провал. Въпреки, че и Конър и Муур ми ставаха любими "Бондове" като гледах епизодите с тях то Пиърс Броснан ми е идеала за Бонд. Всички останали имат качества, но ако искам да гледам Бонд то моите предпочитания са това да бъде Пиърс Броснан. За съжаление (поне засега) няма да можем да го видим пак във филм на Бонд. Гледам твърде скептично на името Daniel Craig и се надявам да има какво да даде на следващия филм, защото не ми се иска той да бъде провал. Хубавото в него е, че поне е англичанин, а не руснак на какъвто прилича. Отделно идеята за русоляв Бонд не ми се струва особено привлекателна... напълно не отговаря на стила на Бонд.

 

Daniel Craig

daniel-craig-1-sized.jpg

Daniel_Craig_186824m.jpg

daniel_craig.jpg

0,1658,432712,00.jpg

film5f3.jpg

craig_wideweb__430x279.jpg

Link to comment
Share on other sites

Батман - Крисчън Бейл.

Наскоро си припомних Батман на Бъртън. Кийтън като го сравнявам сега с Бейл, ми изглежда вече неуместен за Батман. Преди ми беше безразличен. Всъщност като цяло прочитът на Нолън, ми харесва повече, от този на Бъртън.

Щом трябва да гласувам и за Бонд - Пиърс Броснън. С Конъри не съм гледал нито един от филмите.

Link to comment
Share on other sites

Не съм гледал друг Бонд освен тези с Броснан, затова той за мен е образа на Бонд. Предполагам, че и Конъри се е справил много добре, но при положение, че не съм го гледал... Бонд за мен си остава Броснан.

 

Колкото до Батман, гласувах за Килмър, но сега като се замислих е някакси заспал за тази роля. Кийтън е като него. Клуни беше най-деен, но самото му лице не се връзва. Последния Батман беше добре. Имаше атмосфера. Затова не мога да кажа мнение.

Link to comment
Share on other sites

James Bond - Шон Конъри. Броснън ме дразни нещо. С другия не съм гледал филм. Но и като цяло не съм фен на поредицата :dry:

Batman - Майкъл Кийтън без никакво съмнение! Килмър и Клууни бяха крайно неподходящи за ролята, според мен. Крисчън Бейл става, но все пак класическият образ си остава Кийтън :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

В "Гледах, препоръчвам го..." се заформи нещо като дискусия относно новия Бонд.

Та KILLERINCHO, че изискаността малко липсваше от репертуара на Крейг... ОК може. Ама не можеш да ме убедиш, че Броснън би се справил по-добре с този сценарий. Вече остаря просто. В "Златното Око" беше супер, ама след това... :dry: . Под фантасмагория имаш предвид гонидбата с негрото ли? Да обадя и за дъртия коцкар Роджър Мур... не става. Поне в новия са се опитали да внесат малко по-голяма доза реализъм.

Link to comment
Share on other sites

Ами виж сега, аз филма го гледах два пъти, вероятно и трети път ще го гледам, когато излезне с хубаво качество, че няма време за кино сега. Падам си малко фен на поредицата та затова ще го гледам пак и не мога да кажа че е толкова зле след второ по-внимателно гледане. Не е лошо момче Крейг, но наистина си му липсва стила, ако искаш даже стойката на арогантния англичанин, като да е глътнал бастун. Фантасмагориите не са проблем, щото изобщо е смешно да се търси реализъм точно в този филм. Филма е правен с идеята да се покаже супер шпионина в целия му блясък, героизма, романтиката на битките. Гледаш го някак си като приказка. Другото което радва окото са шпионските гъзарийки и хрумвания. Забавлението е основния фактор. Гледаш и се кефиш, всичко е пищно, разточително. Докато Броснън и Конъри се вписваха в тази идея, Крейг някак си ми простее на фона на скъпите коли, хотели, жени и т.н. и т.н. Поне можеха да се постарят с косата му. В главата момчето е сякаш сега слиза от комбайна. Пак казвам, филма не е лош, но си е по-скоро екшън и реално погледнато шпионите не са чак толкова по стрелбите и екшъна. Шпионина не е елитен боец от спец частите. Шпионите са по мокрите поръчки, не по взривяването на посолства. Обучени да работят с компютри, сложна комуникационна техника, разбиване на кодове, отваряне на ключалки сейфове и т.н. Схващаш ми идеята мисля. Докато Крейг няма вид на човек, който да е виждал компютър през живота си. Човека не ползва шпионски похвати, а основно разчита на тупалки. Такъв е сценария, то е ясно. Изглежда куул, но не Бонд, такъв какъвто нас ни интересуваше. Има някакво изчерпване очевидно в шпионските историй или просто сценариста е кретен или пък режисьора. Та като цяло аз съм с два гласа в тая анкета. Един за Броснън и един за Конъри. За Конъри го давам тука, щото няма как да дам два отговора :)

 

Батман - този филм за мене е толкова трагичен, че няма нужда да го коментирам даже. Batman Begins. Тва е единствения Батман, който ми хареса и даже нямам идея кой го играе. Помня физиономията на артиста, но не съм се интересувал как се казва. Първия Батман с Джак Никълсън съм го гледал докрай единствено заради играта на самия Джак Никълсън. Другите са ми бозави. И филма ми е бозав. Няма тръпка в тоя филм. И определено има нещо гнусарско във всичките серий без последната. Бе не ме кефи и това е :) Айде че се отплеснах :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...