Jump to content
BulForum.com

empty soul

Members ++
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

About empty soul

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 11/08/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Смятам, че заглавието трябва да се едитне, за да стане по-конкретно. Така темата е много обща. Спокойно мога сега да започна да коментирам иранско кино например, без да съм офтопик (сигурно ще трябва сам със себе си да си водя дискусията обаче). Текста от точка 9та от правилата ме подкрепя. Тук не ми става ясно кои точно "умират сами или заринати във фекалиите на булевардните страсти". И кои са "пумиари"? За хора ли става дума, или за филми, създадени от тях? Иначе хепиенд-ът продава. Това е най-сигурното в цялата дискусия. Рядко в Холивууд рискуват да тръгнат срещу това правило. Още по-рядко такъв поет риск печели. Също толкова рядко рискуват да правят и истинско кино. Даже по-скоро са се отказали. Хубавите американски филми почти не идват от там. При мен финалът не е определящ. Във филмите, създадени от истински творци (а не марионетки на бизнесмени продуценти) много често трудно може да се определи дали финалът е щастлив или трагичен. Често е въпрос на интерпретация, в която са замесени лични преживявания и емоции, които филмът е започнал да събужда още с началната сцена (понякога на пръв поглед далечна и ирелевантна). Това е само един пример за това накъде може буквално да те захвърли някой истински създател на качествено кино.
 2. . Гледах го преди няколко месеца. Още често се сещам за него. Докато го гледах, със сигурност съм добавил и мой си виждания и емоции, които не са категорично вплетени в историята. С това донякъде си обяснявам защо толкова много ми хареса. Стана ми любим филм, но не съм сигурен дали да го препоръчвам. Преди да тръгне някой да го гледа, по-добре да прочете някоя рецензия.
 3. http://www.imdb.com/title/tt0851577/ Рядко се случва да остана изненадан така. Очаквах да изгледам този филм равнодушно, но в крайна сметка ми повлия много силно. И аз съм от тези, които смятат, че Аppaloosa не е за препоръчване.
 4. http://www.imdb.com/title/tt0096880/ Има го в ютюб и в този торент - http://tracker.freeexchange.ru/details/6400/. В случай, че се интересуваш като цяло от кратки филми - в тази тема в друг форум, се споменават и много други заслужаващи внимание. Изпод Future Shorts излизат също интересни неща. Имат канал в ютюб - http://www.youtube.com/futureshortsbg. Има два пълнометражни филма и два сериала, с "Ghost in the Shell" в името. Ама с тия пипала от гърба... Останалото от описанието ти съвпада донякъде.
 5. Host, покажи какво се вижда на 192.168.100.1, като кликнеш на "Signal". Интересно ми е дали проблемите им при теб идват от сигнала.
 6. Двамата (zlobil и XpucTyyy) попрекалихте. Вижте пак първа и втора точка от правилата на форума. Единият съвсем съзнателно се заяжда и провокира другия. Вторият почти веднага се поддава и започва да сипе обиди. +20% на всеки. Поне избягвайте да се обиждате в този раздел.
 7. Поразчистих темата от мнения, които не са по нея. Ако има какво още да си обсъждате в страни от темата - ЛС. Въздържайте се и от обидни определения към други участници във форума.
 8. Това е оригиналът - http://www.imdb.com/title/tt0067927/. Много е вероятно да си гледал римейка - http://www.imdb.com/title/tt0120430/ .
 9. panaiot1, заявки за филми се правят само в другата пинната (важна) тема - Requests. Прочети правилата на форума.
 10. Файловете са signons2.txt и key3.db. Намират се в папка C:\Documents and Settings\[user Name]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxx.default http://kb.mozillazine.org/Signons.txt
×
×
 • Create New...