Jump to content
BulForum.com

Необяснимото?!

Deftur

Recommended Posts

Били ли сте свидетел на подобни явления? Каво мислите, дали са добре скроена измама или неща извън рационалния разум? Вярвате ли в призраци :ghost , НЛО :allien и др. подобни :ph34r: ? Може да давате и допълнителни "документи" за обсъждане! Викайте ми Мълдър! :P "Истината е някъде там"?!

http://www.ebaumsworld.com/flash/ghosts.html

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Интетерсно флашче. Някой от нещата са съмнителни - могат да се получат и удома на компа. При положение, че качеството е много лощо всички от тези снимки може да са фалшиви

За тази снимка на шофьора и призрака на задната седалка съм сигурен, че е фалшива! Обърнете внимание на яката на призрака - врязала се е във преградата между предната и задната врата, което значи, че е наслагван допълнително!

Хе хей искаше ти се да се изплашим от тва накрая а?Добре че съм свикнал на такива филмчета и намалям звука на края.Иначе снимките видеотата и аудиото може да са фалшификат някой видеота незнам как се обясняват ама не вярвам да са духове от аудиото ме побиха тръпки и незнам какво е а до колкото за снимките ми гледал съм и съм че че като направиш 2 последователни снимки понякога образа от миналата влиза в образа на 2-рата снимка бледа и тайнствена фигура и ето ти дух ха аз имам една такава снимка тъйче на снимки не вярвам!

Нямаше да е толкова интересно ако мажехме да разберем всичко. То още физическите неща не сме разгадали...

И помнете какво казва "Пътеводителя на галактическия стопаджия" по въпроса за разгадаването на вселената.

ХАХАХАХАХА! Най-необяснимото нещо във Вселената за мен е що не ми бачкаше punkbustera-а на Call of Duty. Тоест... не не вярвам. Вече не сме малки деца да ни плашат с караконджули и прочие. ТАМ няма нищо. Всичко е тук ( соча си главата ). ;)

В такива работи отдавна вече не вярвам. Това са толкова фалшиво направени неща. На някои просто са разчитали на играта на светлината. В други случаи са наслагвали. Това е за 9-13 годишните, за да се плашат от торбалани и чудовищата в гардероба и под леглото. :D

Blitz_krieg_1941 said:
Всичко е тук ( соча си главата ). ;)

А бе, на снимката май си бъркаш в носа, ама щом казваш. ;) Иначе си прав.

Не забравяйте все пак ( въпреки че и аз съм негативно настроен към такива явления ) ,че тези явления не са отхвърлени от науката т.е. тя няма обяснение на даденото явление и обикновенно казва - НЕ It can't be! :)

Между другото който е гледал цялото филмче и е чел малко ще разбере, че обясняват как всъщност можете сами да си направите призраци в телевизора и призрачни звуци. Първия път го изгледах до снимката с жената в колата, защото без да искам си рестартирах компютъра (направо да си помисли човек, че някой призрак се е вселил в компютъра ми :D ). Но трябваше някой да предупреди останалите, че последното филмче е за стряскане. Знаех си че има нещо такова на последното, щом почнаха да питат "Do you see it" "Look Closer". Aма пак си настръхнах де. :)

В някой от снимките трябва да имаш супер развинтено въображение да видиш нещо че не е истина!!Виждат се само някви черни и бели петна и хайде тва е призрак :sick И филмчетата същщо ми св видяха много съмнителни така че не вярвам!!Особенно тоя номер с вратата която сама се затваря се прави супер лесно!!Аз не съм тъп Американец и да не знам че с малко по силен порив на вятъра или ако има някаво течение вътре в къщтата вртата ще се затвори сама!!То ако снимам мойта врата на детската която е сложена по незнам какъв начин и всеки път се затваря сама и да кажа хайде ся скибате ли тва го направи призрак :)

Във всяка лажа има доза истина! Дори и преобладаващия брой снимки да са фалшиви, сигурно има и такива, които са автентични! Аз вярвам, че духове съществуват!

Да бе, има. То и старите баби разправят така за статиите в жълтата преса, ама е на. Няма. :P

Тия нещица според мене са дело на професиопналисти.Не може да са истински, повечето снимки са супер неясни и много лесно може да се добави нещо.

Винаги ми е била странна наивността на хората, които смятат "НЛО" са нещо свръхестествено и паранормално...

А ти как смяташ? В смисъл аз го смятам за нещо абсолютно нормално, и ти ли това имаш предвид или че НЛО не съществува?

karaman said:
няма какво да се лъжем, духове има!

ето баба ми като почина на 39-тия ден цяла нощ отвяря и затваря

гардероба и на следващия дойде свещеник да отслужи нещо като

"сегаки", баси не знам българският термин и ползвам японския!

Леле, братче.... т'ва сериозно ли? :confused

sandman said:
А ти как смяташ? В смисъл аз го смятам за нещо абсолютно нормално, и ти ли това имаш предвид или че НЛО не съществува?

Аз го смятам за нещо напълно нормално, естествено, ако не и задължително...

Както казват в един много любим филм, ако сме сами във вселената то това си е едно много голямо прахосване на пространство (неотговарям за точността на цитата).

Deftur said:
Били ли сте свидетел на подобни явления? Каво мислите, дали са добре скроена измама или неща извън рационалния разум? Вярвате ли в призраци :ghost , НЛО :allien  и др. подобни :ph34r: ? Може да давате и допълнителни "документи" за обсъждане! Викайте ми Мълдър! :P  "Истината е някъде там"?!

Всеки е бил свидетел на нещо, което му се е струвало странно, но в повечето случаи си има логични обяснения. Въпросът е просто да ги потърсиш... А понякога и самото съзнание ни играе номера. Логично обяснение нямам само за две неща-една моя случка, която сега ми се струва толкова нереална и абсурдна, че да се чудя дали не е някаква гядна измислица на болния ми мозък, но случката си беше реална..., а другото-това са сънищата...

Аве в духове, богове, зомбита и такива работи не вярвам, ама смятам че НЛО съществува, нямам предвид някви снимки или такива работи които са показвали, а просто в тази огромна вселена не може да няма други населени планети...

Свръхестественото съществува навсякъде около нас. Само дето в нашето модерно ежедневие се отдалечаваме от него... Но то си е там някъде и на някои от нас им се случва да се сблъскат с него...

• 2 years later...

Много хубава тема , а сега като няма какво да правя и аз ще напиша нещо от сорта на паранормалното .

Сега се сетих , защото преди няколко минути бях отвън и просто нощта ми се стори позната ... чист въздух без никакъв признак от вятър и всичко беше леко осветено от луната .

Преди бая време имахме едно куче и го държахме на двора .

Беше болно нещо и не искаше да яде .

Аз си лягам около днанадесет часа някъде и изненадата беше на сутринта , когата брата забеляза , че до кучето има оставен омлет , а най-зловещото в случея беше моя сън същата нощ и сумнамбулството ми .

Сънувах как си седя в кухнята и е вечер , а аз съм гладен и си правя омлети .

В съня намаше почти нищо нередно , всеки има странни сънища .

И както си правя омлети изведнъж усещам как някой се спира на вратата до мен и ми вика да му направя омлет и да го оставя отвън .

Аз в този момент се опитвам да погледна към лицето му но немога , защото нещо ми подсказваше , че това беше кучето и целия изтръпнах .

После само казах "добре" и започнах да правя омлета .

След като го направих внезапно се събудих след като от кошмар и слизам на долният етаж .

Там почнаха едни разпити какво съм правил през нощта , а на печката има оставени черупки от яйца и тигана от омлетите с една празна чиния .

Напрово се ужасих когато брат ми беше отвън и с влизането ме попита какъв е омлета оставен вънка .

Имам само още няколко подобни случки и само като си помисля за тях в момента и ме побиват тръпки и настръхвам .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...