Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

На Ангел и Авелина:

birthday.jpg

On 2/1/2013 at 9:55 AM, mIRCata said:

Гугъл превежда последното като Трева - та да, притеснявай се да не те пратят да пасеш :P

Интересно...при мен ми даде малко по-сложен превод с 2 думи, като към "трева"-та добави и "зелена", че даже ми изкара и синоними, пак така с по 2 думи - "вода" + "студена" и още някои подобни... B)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 2/1/2013 at 9:45 AM, magdanoz4o said:

ЧРД Ангеле.Много здраве и късмет.

РЕД.Авелина, и на теб ЧРД, и много здраве.

Благодаря ти, magdanoz4o!!! :))

On 2/1/2013 at 9:54 AM, Antares said:

Авелина и ти да си жива и здрава :)

Благодаря ти, Antares!!! :))

On 2/1/2013 at 10:08 AM, w00x said:

Благодаря ти! Честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти всичкото щастие и късмет на света. :)

Благодаря ти много за хубавите пожелания!!! :))

Честит Рожден Ден и от мен! И на двамата ни рожденици.

Желая ви здраве и късмет. Другото дори да идва и да си отива, здравето и късметът ви да са константни :) Весело изкарване :)

On 2/1/2013 at 10:17 AM, Midex said:

На Ангел и Авелина:

birthday.jpg

Интересно...при мен ми даде малко по-сложен превод с 2 думи, като към "трева"-та добави и "зелена", че даже ми изкара и синоними, пак така с по 2 думи - "вода" + "студена" и още някои подобни... B)

Благодаря ти за страхотната картичка, Midex!!! :))

On 2/1/2013 at 10:28 AM, djadomraz said:

Честито на рожденниците. Здраве, щастие и късмет

ПС: Миро ме кефи. Това с лишенията и тренировките си беше бисер :)

Благодаря ти, djadomraz!!! :))

On 2/1/2013 at 10:33 AM, gal4enceto said:

Честит Рожден Ден и от мен! И на двамата ни рожденици.

Желая ви здраве и късмет. Другото дори да идва и да си отива, здравето и късметът ви да са константни :) Весело изкарване :)

Благодаря ти много за хубавите пожелания, Галя!!! 175.gif

Честито и на двамата рожденици! Да сте живи и здрави!

happy_birthday_thumb.jpg

Ангеле, за бога, спри с тая чалга! Причаквай ги отпред на излизане с червеното сако - ефекта ще е същия. :laughing1:

3658768dd763f52d.jpg

On 2/1/2013 at 10:49 AM, RaptoR said:

Ангеле, за бога, спри с тая чалга! Причаквай ги отпред на излизане с червеното сако - ефекта ще е същия. :laughing1:

Много студено бе нашия. Пък и не мога да ги заговоря вънка. Самоче чалгата нещо е почнала да затъпява. Няма хубави песни последно време и не знам къде ще ги търся тия жени.

това че само за 1 ден се е разминал със сливането на празниците, обяснява доста за влечението по метросексуализъма....

а иначе честито. жив и здрав.

Седя и си мисля и стигам до извода, че в днешно време не е лисно да си тъп, особено като си и много прост.

On 2/1/2013 at 12:59 PM, Midex said:

И аз седя и си мисля, че из пловдивско доста икаме, ама чак да казваме лисно, досега не ми се беше случвало да чуя... :P

Ми ти рИално и сИга нИ си чул. Само си го чел. ;)

Освен ако нямаш от онези редки "заболявания" където се мешат разните възприятаия и примерно хората виждат цветове при музика, различните числа оцветение различно или геометричните фигури. Та да чуваш написаното. :) :)

ПС - глухия по рождение, как мисли? В смисъл ние(поне аз) като мислим го правя под формата на някакви думи. А той като не ги е чувал, как му протича мисълтта?

Написана дума = казана дума, а казана дума = хвърлен камък => с твоите камъни по твойта глава (народно творчество). :read:

...а както сам спомена - срещу много народ, че и прост на всичкото отгоре, не се скача.

On 2/1/2013 at 1:08 PM, Midex said:

...а както сам спомена - срещу много народ, че и прост на всичкото отгоре, не се скача.

Освен ако не си ми редактирал мнението, не съм казвал, че срещу прост народ не се скача. Преплиташ моето мнение, за колко е тешко на тъпите, с нещо за спорене :)

За народното творчество съм чувал само за казана дума, хвърлен камък. Първата част - написана = казана, не я знам. Сигурно се е изгубило през вековете когато сте го учили в училичще и сега :smile1:

Не съм редактирал нищо макар и много да ми се щеше. :evil А сега ако бях на мястото на :censored2: щях да цитирам "тешко" и да кажа 2 заядливи приказки, ама понеже не съм на мястото на :censored2: , няма да цитирам нищо. А народните поговорки са безкрай и няма как да ги знаеш всичките, пък и аз като част от народа имам правото да завещая още някоя за поколенията. :laughing:

On 2/1/2013 at 12:59 PM, Midex said:

И аз седя и си мисля, че из пловдивско доста икаме, ама чак да казваме лисно, досега не ми се беше случвало да чуя... :P

Прав си. И за толкова време не се намери един нормален кмет (визирайки, че това е представителното лице на града ни), който да говори книжовно правилно. Славчо обаче водеше класациите по и-кане. Аз слава богу не и-кам и не проявявам слабостите на диалектите по различните райони на милата ни родина. Дори много пъти хора извън Пловдив са се учудвали, че имам правилен говор.

А за рождениците - много здраве и пари.

Авелина, ако това ти е истинското име, да знаеш, че имаш много красиво име. :)

Така е...не сме модерни като тия, дето си бръснат космите по тялото и си обуваме чорапи само в убити тонове, като розовото е строго забранено. :gayviolet:

П.П. И към Мирката, и към Вокса - не ми обръщайте много внимание днес, хванало ме е нещо и си пиша всякакви щуротии, но не са с лоши помисли. :)

On 2/1/2013 at 1:59 PM, Midex said:

Така е...не сме модерни като тия, дето си бръснат космите по тялото и си обуваме чорапи само в убити тонове, като розовото е строго забранено. :gayviolet:

Гейове, кво да ти кажа.

On 2/1/2013 at 1:42 PM, Midex said:

Нпък и аз като част от народа имам правото да завещая още някоя за поколенията. :laughing:

Нали установихме, че си вампир. То ще се сменят още мно'о поколения, докато опреш до завечщаване.
  On 2/1/2013 at 1:59 PM, Midex said:

П.П. И към Мирката, и към Вокса - не ми обръщайте много внимание днес, хванало ме е нещо и си пиша всякакви щуротии, но не са с лоши помисли. :)

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ти сериозно ли не си имал лоши омисли?!?! Аз си мислех, че си сериозен и само тука се гавриш и заяждаш с нас. Пък то не било сериозно. Баси.

ПП

Какво по дяволите трябва да натисна в тоя форум, че като избера няколко мнения за мултицитат, да се появят някъде набрани 2,3 и повече, че да мога да си пиша по тях?

On 2/1/2013 at 3:43 PM, mIRCata said:

Нали установихме, че си вампир. То ще се сменят още мно'о поколения, докато опреш до завечщаване.Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ти сериозно ли не си имал лоши омисли?!?! Аз си мислех, че си сериозен и само тука се гавриш и заяждаш с нас. Пък то не било сериозно. Баси.

ПП

Какво по дяволите трябва да натисна в тоя форум, че като избера няколко мнения за мултицитат, да се появят някъде набрани 2,3 и повече, че да мога да си пиша по тях?

MultiQuote и после натискаш бутона дето ще се появи в дясно долу Reply to...

Аз да не съм ви тутор тука бе..

On 2/1/2013 at 3:50 PM, w00x said:

MultiQuote и после натискаш бутона дето ще се появи в дясно долу Reply to...

Оффф, то се появявали разни неща по ъглите на екрана. Шукар тенкю.

On 2/1/2013 at 3:50 PM, w00x said:

Аз да не съм ви тутор тука бе..

Ми.... можеше и да не отговориш :) :) :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...