Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Друго не знам дали стана, но сега разбрахме ли всички поне защо държавата е в състоянието, в което е (каквото и да е то, защото явно истината имала много лица) - в това състояние е, защото вместо да организираме протест пред парламента, ние успяхме групово да се изпокараме и да си разменим упреци кой какъв михлюз или непросветен мрънкалник бил.

Сега умножете ситуацията от тоя форум (пълен с хора доста по-просветени от средностатистическия българин) по много много пъти и ще видите защо държавата е... каквото е.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тъкмо почвах да се чудя до кога ше продължава тва форумно патриотство.. следващия път като някой реши пак да се оплаква колко ни е зле държавицата , да земе да се сети , че тука колкото и поста да напише , колкото и линка да даде , вместо да "отиде на среща" , ще подкани една вълна от самоизтъкване - кой прав , кой крив , кой импотентен.. и така ;)

Curunir said:
вместо да организираме протест пред парламента, ние успяхме групово да се изпокараме и да си разменим упреци кой.

Да, супер забавно е :D

Освен това, ако погледнем нещата от друг ъгъл - хубаво е че всеки само приказва и не се върши нищо, тъй като ако допуснем че целия този гняв придобие своят физически смисъл, то ще бъдем свидетели на поредното излишно страдание.

И аз доста често като разъждавам по темите реагирам бурно и първосигнално, но ако искаме да променим на практика нещо, то революцията трябва да започне от начина по който възприемаме света. Всеки опит да се придобие нещо на базата на страданието на друг е съпроводен с неуспех в дългосрочен план. Ако всеки от нас започне по-често да прави опит да бъде по-критичен към себе си, да уважава и приема останалите околко себе си с по-малко предразсъдъци... тогава няма да има нужда от структури които да ни въвеждат ред по един или друг начин. Ясно е че тези структури не са перфектни, но и нямаме право да сме критични към тях след като дори и да искат, няма как да смогнат на всички излишни затруднения които генерират хората ежедневно.

Затова са и празниците, защото те ни напомнят че най-важното е да сме живи и здрави и да се обичаме... всичко останало е последствие на това каква ни е нагалсата... включително и нещата за които бихме протестирали. :)

RaptoR said:
Добре де как може някой да си помисли, че ще ги изгоня и ще позволя да са далече от мен:

dsc00938ap8.th.jpg

Сладури. Аз пък вчера като се връщах от курса, точно до колата имаше магазин и там бяха постлали на една котка да си лежи. Явно я гледат, че не беше страхлива и даде да я галя. Много и се радвах. Както сега е са пухкави заради студа :love

Добро утро. Ставам преди малко и сега си правя кафе. А след още малко с кафето и цигарите в джоба и на кучешка разходка. Поне няма да съм единственият луд навън с куче и кафе.

Тфа дето си го е сложил Raptor в подписа-B U L F O R U M Police ми е супер смешно :lol: .Напомни ми за онея "полицаи" в колежите (мисля че в Американски Пай имаше такъв) където се вживяват хипер много пък в същото време всички ги гаврят :lol: :bgrin:

Свърши ли са цигарите и кафето , ужасно ... сега ме избивят нерви у нас .

:)

Antares said:
Прасетата с черен хайвер ли се хранят?

Би трябвало да знаеш, че прасета се хранят само с черни фъшкии. Достатъчни ли ти бяха ?

Къде си придобил тези блестящи познания по свиневъдство? Или по принципа "щом аз го ям, сигурно и прасетата го ядат"?

Най-близката дума на български до тая концепция е "затапка" или "наредба" в глупавия модерен смисъл на думата и някакси не стои много благозвучно :D

Освен това пея Purple :D

Antares said:
Къде си придобил тези блестящи познания по свиневъдство? Или по принципа "щом аз го ям, сигурно и прасетата го ядат"?

Просто се зачудих защо са ти толкова вкусни...това е.

Thief said:
Просто се зачудих защо са ти толкова вкусни...това е.
Зачуди се, или искаш да вярваш, че е така?

Редакция: Вие двамата да не сте от една група в детската градина :D

Antares said:
Писнало ми е да чета бездарни заядливци из форума.

Вие няма да престанете с простотията в тази тема на форума, от няколко поста на сам гледам как се убеждавате взаимно колко вкусни били някакви си неща ... еми вземете ги пробвайте вече и да се спре с това .

:)

BoqoJIa3a said:
Леле от кога не си бях пускал Fear Factory ... Огромни благодарности на Psihara, че ме зариби преди 5 години :punk

I force my way inside your head :punk

брей. психаря слушал хубава музика :) браво браво. :punk

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...