Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Имам имен ден.От 20 години съм била в пълна заблуда и слепота.Чак днес го разбрах.Ихааааааа ша са изтрещяваааааа :devil

BlackGuardian said:
Колкото и музика да съм изслушал от всякакви стилове Korn са просто най - добрите :punk

Не съм съгласен, но това си е твоят вкус :huh:

alekto said:
Имам имен ден.От 20 години съм била в пълна заблуда и слепота.Чак днес го разбрах.Ихааааааа ша са изтрещяваааааа :devil
Че как се казваш?

ре:ТВ е много глупава телевизия

копче нишо лично, ама се излагате. вземете пример от СКАТ или Евроком и си оправете програмната схема!

Според мен и името й е глуповато.

Но аз нямам телевизор, не гледам телевизия, така че нито ще ме спечелят, нито ще ме загубят като зрител :)

То това по телевизия ефирна такава, не ефирна де, кабеларка или каквото такова... абе освен по нета, на нормален телевизор има ли го? :D

sandman said:
Че как се казваш?

Мирослава :)

Иначе ми минава през главата че като за неочакван празник минава много добре :rolleyes:

Днес, след като поръчках из парка с колелцето, минах покрай сцената на "Цвете за Гошо"... Уикеда свиреха "killing in the name of"... с ОТВРАТИТЕЛНИ вокали... та ми направи впечатление, така наречения "stage diving", тоест когато музикално интоксикиран фен се качи на сцената и се хвърли в публиката... И се замислих, абе ако хората в публиката единодушно решат да не го подхванат, какво ще се случи?

Antares said:
Днес, след като поръчках из парка с колелцето, минах покрай сцената на "Цвете за Гошо"... Уикеда свиреха "killing in the name of"... с ОТВРАТИТЕЛНИ вокали... та ми направи впечатление, така наречения "stage diving", тоест когато музикално интоксикиран фен се качи на сцената и се хвърли в публиката... И се замислих, абе ако хората в публиката единодушно решат да не го подхванат, какво ще се случи?

Pure pwnage.

Psihara^^ said:
Тия жени...

съгласен..

Psihara^^ said:
Тия жени...

Ваньо, Ваньо... изпиха ти мозъка тея жени...

Взеха го, смачкаха го, свариха го и си направиха гаргара с него.

Споко, утре си свеж кат репичка :) Направо кат днес след айряна :D

Абе от сума ти време се каня да питам психара каде се намира този Life Club, и все забравям, а то да се окаже до нас. :) Нали това е бившия Universe? Хубаво ли е там?

Antares said:
Но аз нямам телевизор, не гледам телевизия, така че нито ще ме спечелят, нито ще ме загубят като зрител :)

kill_your_tv001.JPG

Antares said:
та ми направи впечатление, така наречения "stage diving", тоест когато музикално интоксикиран фен се качи на сцената и се хвърли в публиката... И се замислих, абе ако хората в публиката единодушно решат да не го подхванат, какво ще се случи?

На едно hardcore метъл концертче в култовото заведение Пианото в стария град .. преди години присъствах на такъв момент.. на живо :)

По принцип те подховащат хората отдолу но явно в момента в който човека беше решил да скача всеки е блеел нанякъде.. при което той тупна върху пода с бъбреците напред... все едно мяташ чувал с картофи :) Предполагам го е заболяло доста :D

Има някаква тенденция... Когато всичко потръгне - РУХВА! Когато си мислиш, че по - зле не може - СТАВА! :) Ама ся ако седнем да оплакваме жени - нема да стани.. Както каза афх в 1 друга тема - така само губят свободните самотни..

Antares said:

Ами....Боли!!И то доста....Мен ми се случи в Асеновград в "Библиотеката", гърбът ми беше малко син...

Още 3 дни и хващам самолета...пак.

Psihara^^ said:
Когато всичко потръгне - РУХВА!

Това ме подсеща за една песничка на KoЯn, в която се пее: "Every time i get ahead, i feel more dead" :D

Позабравих ги тези пичове. От толкова много industrial и ebm няма време за (new)metal :)

Да ида, или да не ида? Това е въпросът...

Въпросът, който тревожи всяка сутрин рохката ми главица след доволните 8 часа сън. Явно днес отговорът е "Да ида...". Гадна механика :ph34r:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...