Jump to content
BulForum.com

Защо слушате музиката, която слушате?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Аз слушкам класика, щото ми харесва, щото това ми е работата и щото само тя ми доставя стойностно удоволствие. Иначе...всичко, което се слуша по дискотеките...всъщност каквото се слуша в Мармалад, че аз другаде май не ходя :blush: Btw... класика немога да слушам по всяко време...страшно ме натоварва емоционално. А комерса ме разтоварва, пък и ме кара да се движа.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply
  karaman said:
Ако не слушам музика ще полудея!

Hostage said:
Аз слушам почти всички видове музика и ми действа доста добре ,зарежда ме с енергия  :tongue

andod said:
Ami az slu6am kvato muzika ma "kefi" ,toest tq mi dostavq udovolstvie :)

Слушам музика, защото тишината ме подлудява. По някой път, пускам нещо да дрънчи, докато съм на ПЦ-то и се ровя из нета. Глвавно слушам това, което пускат по радио Витоша и радио Едно. :music

Слушам балади, когато ми е тъжно, за да се натъжа още повече.:cry

Слушам нео метъл(Линкин парк, П.О.Д.) за разсънване - басите ми влиаят добре при събуждането.:zzz

Слушам мазни кючеци, когато съм изключително весел, но само по 20 сек., че иначе не се трае повече :sick . Просто ей така, малко да се посмея и защото кючеците ми напомнят за една :love

Слушам Нана, Енигма, Кени Г. Бари Уайт, когато разпускам. :laughing1:

Слушам техно и хаус, когато искам да си повдигна настроението. :punk

Слушам хип-хоп, когато абе, когато пак ми е весело

С музика всичко е :thumbs-up:

JOU JOU said:
Защо я слушам ли?!

Слушам музика като си почивам за релаксация.

Слушам музика като ми и гот.

Слушам като не ми е гот - за да ми дойде кефа.

Слушам я за да заглуша чалгаджията до мен.

Слушам я защото мисля, че е стойностна. "Моята" музика олицетворява истинските неща от живота, тя е сурова, твърда и нежна едновременно - като самия живот. Тя е отричана и обичана; забранявана, заклеймявана и възкръсвала отново. Тя е нещото, което ми помага да намирам сили в ежедната ми работа..... - Е ТВА Е!

Ето това сега е мнение:) :punk :punk

zavisi v kvo nastroenie sym......ako mi e kef...si puskam 50 cent, eminem ,lil jon i mnogo dr. , a pyk primerno nqkoi ako me qdosa.....otivam kym jicite(malko rock :) ) a pyk 6tom sym s malko peve4ko kompaniq -> chalga rulezzz....

a pyk v diskotekata na si4ko se kefa :P

Az slu6am razli4na muzika.Vseki stil spored nastroenieto mi.lubimi grupi sa mi GODSMACK,DEPECHE MODE,THE 69 EYES,RAMMSTEIN,IRON MAIDEN i MANOWAR,ENIGMA,SAVAGE GARDEN,BTR i o6te mnogo drugi... :music

Ne znam kak moje da ima hora koito ne ponasqt muzikata i nikoga ne biha sednali da slu6at po sobstveno jelanie :confused :blink: Az naprimer vseki den slu6am kvoto se setq(lo6oto e 4e v daskalo ne davat da se slu6a dori v 4as po muzika :( )

Vseki haresva opredelen stil ot muzikata,taka 4e ne kritikuvam nikoi(dori i tezi koito slu6at gadnata 4alga :sick ).6tom vi kefi be hora-mi SLU6AITE!!!

JOU JOU said:
Защо я слушам ли?!

Слушам я защото мисля, че е стойностна. "Моята" музика олицетворява истинските неща от живота, тя е сурова, твърда и нежна едновременно - като самия живот. Тя е отричана и обичана; забранявана, заклеймявана и възкръсвала отново. Тя е нещото, което ми помага да намирам сили в ежедната ми работа..... - Е ТВА Е!

Евала! По-добре и аз не мога да го кажа :bgrin:

А така.

Ами, знам ли и аз. Слушам chillout, когато е много жега и много ме мързи. Слушам black, защото в него има много мощ, много сила. Слушам Manowar, защото ми напомнят за младините ми в прогимназията. Слушам Radiohead, защото правят най-прочувствената музика от Острова. Слушам Blackmore's Night, защото обичам носталгични, ренесансови мелодии. Слушам Acoustic Alchemy, защото обожавам интелигентни парчета за акустична китара, а и се мъча да свиря, та се вдъхновявам. Слушам industrial отчасти, защото готините хора го слушат, отчасти, защото има и кадърни музиканти. Слушам Aphex Twin, защото е забавно да си блъскаш малко главата и да мислиш и да внимаваш докато слушаш нещо и се мъчиш да горазбереш и да го смелиш. Слушам джаз, по причини, които не могат да се обяснат с думи. Слушам и тонове музика от игри, по чисто носталгични причини. И естествено, слузеста, мазничка чалга на маса с алкохол. :P

По принцип слушам сяква музика ма най ме кефи БГ рапа просто тва е музиката за мен

Слушам точно тази музика, защото отговаря на настроението ми и ме кара да се чувствам така, както АЗ искам - тъжна, потисната, нещастна, когато съм такава или пък точно обратното - на 7мото небе от щастие ...:) Дава ми това, което искам от музиката...

taka vidqh mnogo narod koito izpisa po temata ne tova koeto iska6e da znae samiq psihoPAD :P ta sega

SLU6AM si tova koeto iskam no metal ne ponasqm za6toto mi dere sarceto

ina4e si4ko 6to e electronno mi aresva

G0A;victory GoA;G0A trance;techno;trance(v pove4ko)= i vsi4ko tova go slu6am za6toto me izpala sqka6 vlaga ne6to smisleno v men i me kara da se 4uvstvam po dobre tova e

BLAGODARQ ZA VNIMANIETO :)

Пред вас е един заклет фен на черната музика :punk Ако мога да го изразя накратко, тази музика ме зарежда с енергия, както никоя друга! Като чуя пулсиращия бас и се побърквам! Винаги ме дига :punk :P Страшно глупаво е да слушаш определен стил, само защото така ще те приемат в определена компания! Музиката е да разведрява и ободрява , не да се натрапва!

pi4aga said:
ебаси странният въпрос :huh:

ми щото хаус музиката ме кефи,кви повече обяснения ви трябват :)

Естествено, че никви обяснения не ни трябват :confused :excl: Това не е разследване, просто ако имаш желание ще хвърлиш малко яснота около твоя избор, ей така , да стане лафа :punk

JOU JOU said:
Защо я слушам ли?!

Mi huu ama ne sum mnogo suglasen 4e Metalica e mnogo stoinostna muzika, po skoro e edno ot nai komersialnite v kategoriqta nekomersialni

Michal said:
Mi huu ama ne sum mnogo suglasen 4e Metalica e mnogo stoinostna muzika, po skoro e edno ot nai komersialnite v kategoriqta nekomersialni

Виж какво, момченце - явно не си дораснал да си изказваш мнението по някои въпроси, така че един съвет:

Когато нещо не разбираш, най-добре си трай! Иначе рискуваш да станеш за смях.

А и май не можеше да четеш - погледни още веднъж темата преди да пишеш глупости.

За да съм по-ясен ще си позволя да перефразирам Йовков:

"БОЖЕ, КОЛКО ПРОСТОТИЯ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ"

Michal said:

Това за Мetallica просто не заслужава дори да бъде коментирано!! :confused :angry1

Иначе по темата,когато ми харесва нещо го слушам,слушам го защото ми харесва! :moon:

Слушам тежка музика.Слушам я защото открих че това е музика която се прави от истински професионалисти.Минал съм през повечето стилове и открих че метъла е това което съм търсил всички тези години.Харесва ми звученето на ел.китарата,наситените каси,зверския бас,начина по който вокала на групата изразява чрез гласа си текста на песента и това което той чуства когато я пее.Ами...това е в общи линии. :punk

JOU JOU said:
Виж какво, момченце - явно не си дораснал да си изказваш мнението по някои въпроси, така че един съвет:

Когато нещо не разбираш, най-добре си трай! Иначе рискуваш да станеш за смях.

А и май не можеше да четеш - погледни още веднъж темата преди да пишеш глупости.

За да съм по-ясен ще си позволя да перефразирам Йовков:

"БОЖЕ, КОЛКО ПРОСТОТИЯ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ"

1.A, dorasul sum, ama kat gledam ti mai si poizkufql, taka 4e zapazi si gi za sebe si suvetite.

2.NE6TOTO go razbiram i to mnogo dobre, a kolkoto tova dali 6te stana za smqh - ne me e strah da izrazq poziciqta si, kolkoto i da ne ti haresva. Tva e moeto mnenie i tva 4e ti ne si suglasen s nego e tvoi problem.

3.To4no po temata pi6a, no tipi4no za 4ovek, koito ne moje da argumentira poziciqta si, kogato e predizvikan, puska6 tupi laf4eta i obijda6 iziskaniq mi vkus

4.Izob6to ne stava6 qsen i zemi citirai ne6to po-originalno drugiq put, a ne izturkani 6lageri, a o6te po-dobre kaji ne6to avtorsko

Michal said:
1.A, dorasul sum, ama kat gledam ti mai si poizkufql, taka 4e zapazi si gi za sebe si suvetite.

2.NE6TOTO go razbiram i to mnogo dobre, a kolkoto tova dali 6te stana za smqh    - ne me e strah da izrazq poziciqta si, kolkoto i da ne ti haresva. Tva e moeto mnenie i tva 4e ti ne si suglasen s nego e tvoi problem.

3.To4no po temata pi6a, no tipi4no za 4ovek, koito ne moje da argumentira poziciqta si, kogato e predizvikan, puska6 tupi laf4eta i obijda6 iziskaniq mi vkus

4.Izob6to ne stava6 qsen i zemi citirai ne6to po-originalno drugiq put, a ne izturkani 6lageri, a o6te po-dobre kaji ne6to avtorsko

Здравей малко пъпчиво детенце,

Нямаше ме няколко дни, но ето че успях да намеря малко време и видях твоето поредно бисерче в този иначе готин форум. Какво да ти кажа:

1. Че не си дорасъл - не си. Ти си още малко крокодилче, което не гледа по-далече от акнето си.

2. и 3. Абсолютно нищо не разбираш - и си правя труда да ти отговарям, защото е срамота такива "стойностни изказвания" да остават без коментар.

ПО ТЕМАТА: "Защо слушате музиката, която слушате?" - коя дума точно не ти е ясна, за да те светна. Коментарите за групите си имат свои отделни теми; мястото не им е тук. Защитавай мнението си и позицията, ако въобще ги имаш, някъде другаде.

4. Ако отново не съм ясен - ами потърси си някой друг форум, примерно за олигофрени. А колкото за оригиналното и авторското - това за теб са непозанти територии.

P.S. Моля да бъда извинен от останалите потребители, които четат тази тема. Михалчето просто не на мястото си и въобще не в час. Не се стърпях да му тегля една реч.

JOU JOU said:
Здравей малко пъпчиво детенце,

Нямаше ме няколко дни, но ето че успях да намеря малко време и видях твоето поредно бисерче в този иначе готин форум. Какво да ти кажа:

1. Че не си дорасъл - не си. Ти си още малко крокодилче, което не гледа по-далече от акнето си.

2. и 3. Абсолютно нищо не разбираш - и си правя труда да ти отговарям, защото е срамота такива "стойностни изказвания" да остават без коментар.

ПО ТЕМАТА: "Защо слушате музиката, която слушате?" - коя дума точно не ти е ясна, за да те светна. Коментарите за групите си имат свои отделни теми; мястото не им е тук. Защитавай мнението си и позицията, ако въобще ги имаш, някъде другаде.

4. Ако отново не съм ясен - ами потърси си някой друг форум, примерно за олигофрени. А колкото за оригиналното и авторското - това за теб са непозанти територии.

P.S. Моля да бъда извинен от останалите потребители, които четат тази тема. Михалчето просто не на мястото си и въобще не в час. Не се стърпях да му тегля една реч.

Здравей голямо изкуфяло дъртаче,

Като не знаеш колко съм дорасъл, по добре не се обаждай неподготвен и недей да говориш на изуст, макар че видях че само т'ва можеш. Колкото до т'ва до къде ми стига мирогледа - до много по-надалече от теб явно, щтом като още си живееш с примитивната музика от едно време, когато не е имало голям избор да се слушат жици и к'вато и боза да излезне всички джангър-маняци са кофеели на нея, така че не ми казвай на мен къв ми е мирогледа, а по добре се замисли за твоя, който е доста ограничен след като още живееш в миналото(когато метъла още се е зараждал) и не искаш или не можеш да проумееш истината.

А относно това колко разбирам аз - кой си ти да ми казваш на мен колко всъщност разбирам, а дори и да си някой се аргументирай, щото и аз много лесно мога да кажа за теб че си "ограничен и комплексиран псевдо-метъл без никакъв глобален поглед в/у музиката", но не го казвам, щото не искам да падам на твоето ниво и щото не "удрям под кръста" както ти правиш - ако имаш нещо да ми казваш - ОК, но се аргументирай. Явно си от хората, на които като не им изнася нещо се издухват и почват да обиждат, което всъщност е защитна реакция, когато няма к'во да кажат в своя защита.

Смятам че тук е достатъчно подходящо място да отстоявам позицията си, след като СПОРЕД МЕН музиката, която слушам е много по стойностна от METALLICA.

P.S. Няма к'во да се молиш на останалите потребители, ако си напълно сигурен в позицията си, което показва че не те бива много за "теглене на речи" и освен това ти липсва голяма доза конструктивност.

P.S. на PS-а

"ch" на английски се чете "ч", а не "х", пич, ама т'ва или е от годинките или въобще не си го знаел, ама простено ти е - все пак си на възраст.

P.S. на PS-а на P.S.-a

4estit velikden ti pojelavam i mn zdrave i kusmet

Тука голям купон било , то малко като при gsm - четата се получи :punk

Михаиле а ти каква музика слушаш , която нали били по стойностна от тази на металика ...

Иначе за мен Dmx r0x ...

Aggressiv said:
Тука голям купон било , то малко като при gsm - четата се получи  :punk

Михаиле а ти каква музика слушаш , която нали били по стойностна от тази на металика ...

Иначе за мен Dmx r0x ...

ne sum Михаил, а Мичал ch=ч

Slu6am predimno proto metal, alternative rock i industrial, no ne se ograni4avam samo s edin stil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...