Jump to content
BulForum.com

Честит рожден ден на snejko


Recommended Posts

Честит рожден ден и от мен на моето любимо приятелче, което носи в себе си необикновен чар :P

 

Много здраве и щастие желая, както и послушен мъж :Д пък другото довечера :woot

Link to comment
Share on other sites

Честит Рожден Ден и от мен, сладък Снежко :)

Пожелавам ти много ухиленост и кикот, малко (с тенденция към тотална екстинкция) проблеми от какъвто и да е род и най-вече - да намериш нужната подправка, с която да направиш супата си, наречена живот, още по-вкусна!

 

(забележка! превеждам пожеланието си, в случай, че бъде криворазбрано - бъди щастлива! :) )

Link to comment
Share on other sites

Честито и от мен :D Пожелавам ти много щастие и здраве/все пак трябва да станеш готино 90годишно бабе/.И повече усмивки-на теб ти отиват

Link to comment
Share on other sites

Честит Юбилей (четвърт век, малее как звучи) .Пожелавам ти много здраве щастие и любов. Големи лични и творчески успехи.

 

 

Наздраве. :beerchug :beer:

Link to comment
Share on other sites

честито,момиче от сняг!

продължавай все в този дух...и много здраве... :D :lol: :P

Link to comment
Share on other sites

Blagodarq vi, mili hora :love za vsichki mili dumi i pojelaniq, snejko pochti se raztopi ot udovolstvie :wub: Koito iska da zapovqda dovechera v Marmalad, az shte byda tam i shte pravq opiti da zabravq, che otnovo ostarqvam s 1 godina :P

Link to comment
Share on other sites

Честито и от мене, бейби!

Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет, а за останалото достатъчно пари, за да си го купиш :D

И приятно ИЗкарване на празника ти, леко с алкохола..

Пий го марков да няма главоболие :D

Link to comment
Share on other sites

Снежко, честит ти празник! Желая ти късмет, успех и радост от успеха!

Както и човек, с който да споделяш веселите неща, и който да прави така, че да не ти пука от тъжните!

Подаръкът от мен - редовната готварска рецепта :D

 

Бяла риба с праскови.

 

Взимат се хубави филета от бяла риба, по не повече от 300 грама всяко.

Киснат се в прясно мляко два часа. След това се изваждат,у подсушжават се с кърпа , овалват се в царевично нишесте и се пускат в тиган с много загрято олио. След като се изпържат от едната страна, се обръщат и върху всяко от тях се поставят по няколко шайби праскова (може и от компот). Тиганът се захлупва. След като рибата се изпържи и от другатта страна, се изважда от тигана, а прасковите се изхвърлят (вече са си пуснали каквото трябва).

Продукти за соса :

едно пакетче майноза (от 125 грама, не малките)

100 грама бяло вино (само да не е пелин, всякакво друго става)

една супена лъжица лимонов сок

половин чаена лъжичка ситно настърган хрян

една настъргана зелена ябълка

две щипки черен пипер.

 

Всичко това се разбърква и с него се залива рибата.

 

Добър апетит !!!!

Link to comment
Share on other sites

Нека сърцето да е фарът, а любовта - огънят, които да са ти пътеводна светлина в бушуващия океан на живота! И нека всяка извървяна крачка, всеки прекосен кръстопът те водят към мечтите ти...

Link to comment
Share on other sites

Честит Рожден Ден!Не изпускай хубавите мигове в живота, защото те никога не се повтарят.С пожелание за здраве и любов! :D

Link to comment
Share on other sites

Честито и от мен.....Много здраве,късмет и мечти,които един ден да станат реалност...

Link to comment
Share on other sites

Мене ме нямаше у Пловдиву ама и аз да си кажа...

Честит да ти е рожденият ден!(честит да беше...)

Всичкото хубаво и барабар с него Прокофиев да се върти равноускорително с цел пълно спиране... Ще спре някой ден гадта му мръсна...

Link to comment
Share on other sites

Ох,Снежко,честито макар и на патерици...25 години,а???не е зле...Ами не знам какво да ти пожелая и да не прозвучи тривиално... :confused дано си здрава и все така готина... :love :P :music

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...