Jump to content
BulForum.com

Counter-Strike: Source

GoDL1Ke

Recommended Posts

Глупости точно Steam.dll не трябва да е в главната папка защото ще ти изпише някви глупости Steam.dll трябва да си е само в директорията BIN.Та доколкото ъпдейтите нищо не става! Качвам ги всичките правя си SteamApp.cfg и ми изписва Not logged in т'ва е супер скапана работа :angry:

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

ohhhhhhhhhhhhhhh bojeeeeeeeeeeeeeeee

ta zna4i ....

sled kato updatnete sourc-a do posledniq update NE moje da nqma hl2.exe za6toto samiq toq file se namira i v update-a i kato go kopira6 nqma kade da otide.Sled kato go namerite tiq hl2.exe pravite shortcut na desktop-a i kato dadete na shortcut-a properties malko na gore pi6e "target" ili "цел" (ako ti e na balgarski) i taka v poleto za cel nai otzad dobavqte -steam -console -game cstrike za da go razberete po dobre trqbva da izglejda ne6to kato tova :

"C:\Games\Counter-Strike Source\hl2.exe" -steam -console -game cstrike

moje i bez kavi4kite.

sled tova v glavnata direktoriq na igrata trqbva da ima steam.dll toq file ili go preimenyvate ili go iztrivate va6a volq i sled tova puskate igrara i go go go

PRD said:
sled tova v glavnata direktoriq na igrata trqbva da ima steam.dll toq file ili go preimenyvate ili go iztrivate va6a volq i sled tova puskate igrara i go go go

Пич ти малоумен ли си?!? Като ти се казва че няма Steam.dll няма какво му е трудно за разбиране А? Ти вабще теглил ли си тая версия дето я има в Warez а ми ми говориш на изуст

Ей това се опитах да кажа за Steam.dll и ако го няма - още по-добре. Не е нужен. Не знам какви грешки давало, но прио мен не ги дава. И нямам файл steam.dll нито в главанта папка, нито в няк'ва папка bin

AlekS said:
Vyv papkata bin go ima.

Именно това каза в по-предишния пост само в директорията BIN трябва да го има ,но това не променя нищо защото играта не трръгва и порблема не е при мен ами има и още хора на който не има тръгва Ъпдейт 8 заедно с Онлайн крака

EDIT: The Angel ти с последния ъпдейт ли си?

Хора кажете правя всичко и като стартирам новата икона ми дава това

steam startup() failed: Steam Startup (0xf,0x12e648) failed whit error 108: The local steam Service is not runing.

моля помогнете че незнам кво да правя

Black_Hacker said:
Пич ти малоумен ли си?!? Като ти се казва че няма Steam.dll няма какво му е трудно за разбиране А? Ти вабще теглил ли си тая версия дето я има в Warez а ми ми говориш на изуст

da predstavisi teglil sam e (to4no ot tam mi e igrata) i ima steam.dll, koito ako razbira6 malko ENGLISH v readme fila v papkara "crack" pi6e 4e toq file trqbva ili da se preimenyva ili da se iztrie.Pri nego toi ve4e moje da gi e iztril i za tova da go nqma no sled kato obqsnqvam az go obqsnqvam na vsi4ki i sam dlagen da go kaja tova

Ми незнам за теб ама ако си ти този който беше преди малко в сървъра имаше 100 лаг и отгоре!Ако ти си сървър нормално да нямащ никакъв лаг

• 1 month later...

instalirax si 5-6-7i 8 update napravih vsi4ko kakvo to beshe izpisano na 4 straniza da zamestq nqkoi failove de select all copy napravih na 5-6-7 i 8 update vkly4vam igrata natiskam find servers i se vkly4vam v server online no kato se vkly4vam mi pishe tova [temp] you version does not much the servers.

plaese restart the game. :angry1

ka vo oshte iska da napravq . :confused molq za pomosht.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...