Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Има една песен, мисля, че е на Хподил, но не съм сигурен :D Пееше се нещо от сорта на:"Кой бъзика баба ми по пъпа и дядо ми по рунтавия саксофон...".Някой ако се сеща... :woot

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  Lucky Luciano said:
Има една песен, мисля, че е на Хподил, но не съм сигурен :D Пееше се нещо от сорта на:"Кой бъзика баба ми по пъпа и дядо ми по рунтавия саксофон...".Някой ако се сеща... :woot

Песента е на Черно Фередже/Cherno Feredje/ - кой базика баба ми по пъпа :rolleyes: :rolleyes:

аааааааиииии сиктир ааааааииии сиктир :D песента е на черно фередже казва се кой бъзика баба ми по пъпа можеш да я дръпнеш от тук

ПП ако тази песен ти харесва обезателно трябва да си изтеглиш всичките им песни

redmadman said:
аааааааиииии сиктир ааааааииии сиктир  :D  песента е на черно фередже казва се  кой бъзика баба ми по пъпа  можеш да я дръпнеш от  тук

ПП ако тази песен ти харесва обезателно трябва да си изтеглиш всичките им песни

Да, тази е.Мерси.А повечето им ги имам :)

Търся песни от рода на The Calling - Wherever you will go и 3 Doors Down - Here Without you, песните много ми харесват и се надявам да има и други като тях :love , ако някой се сеща за такива да поства или да ми прати линк на ЛС. Очаквам песните :P :wub:

Преди време слушах една песен,но забравих как се казваше,би трябвало да е нещо от рода на sunday mooning back или sunday morning back но не съм сигурна въобще :confused ,а песента е страхотна,нещо като балада,пее се

.....to sunday mooning\morning back,if you be,if you be my baby

това е част от припева,но нищо друго не мога да се сетя а в гугъла потърсих с текста но нищо не намерих :(

gerry^^ said:
Преди време слушах една песен,но забравих как се казваше,би трябвало да е нещо от рода на sunday mooning back или sunday morning back но не съм сигурна въобще :confused ,а песента е страхотна,нещо като балада,пее се

това е част от припева,но нищо друго не мога да се сетя а в гугъла потърсих с текста но нищо не намерих :(

това ли е:>

I would fly to the moon and back if

You’ll be

If you’ll be my baby

Got a ticket for a world where we

Belong

So would you be my baby

:bgrin:

Ако някой знае как се казва песента с която почва филма Hitch (няма я в саундтрака и си пада ретро). Мерси предварително.

nrg said:
Ако някой знае как се казва песента с която почва филма Hitch (няма я в саундтрака и си пада ретро). Мерси предварително.

Sam Cooke - Win Your Love for Me

Търся една песен от "Господари на ефира". На неиния фон танцуват адреналинките. Песента е индийска (или поне така мисля). В нея една жена пее на индийски, а мъж пее на английски нещо от сорта на "Bounce to me". Моля ви ако знаете кажете ми как се казва и кой я изпълнява или поне едно от двете! Благодаря ви много, предварително.

gerry^^ said:

Знам я тази песен но и аз я търся съжалявам че немога да ти помогна :( :(

Stenli said:
това ли е:>

:bgrin:

кхкхк-да :bgrin: явно не съм разбрала текста,а песента се казва to the moon and back

ЕДИТ

хахах-не знам откъде съм си го измислила тва sundау :confused :)

Мда  И според мен е това песента

Savage Garden - To the Moon and Back

миси :)

ЕДИТ2 ....ама песента наистина е трахотна,нали :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...