Jump to content
BulForum.com

dark_wonderer

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

About dark_wonderer

 • Rank
  Член
 • Birthday 06/17/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Пробвай с "The Memory Remains" - само тва ми дойде на акъла в момента.
 2. Хм, има няква малка вероятност да са появя. Ако ме искате де. Ама ко го няма Янев няма да идвам пък. Така че HATE, баце, ша са разберем с теб.
 3. Мисля си, колко е гадно да четеш хубава книга. Защото свършва мамка му!
 4. А под какво име мога да потърся концерта в памет на Фреди, който даваха на първи по обед? Искрени благодарности на МуН4о!
 5. Значи, доколкото помня текста, понеже преди ден- два я слушах се пееше нещо от рода на: "And when the rain begins to fall i'll be the sunshine in your life" Намерих я, благодаря.
 6. Дали случайно някой не знае, на кой е оригинала на "The Sound Of San Francisco" ? Щото на мен ми излиза само тая песен на Global Deejays. И ако му се занимава на някой да даде линк. Благодаря независимо от резултата
 7. Ми не сега ша я зимам да я чета ама тва не пречи да търся 11-та. Иначе 9-та беше мноо яка.
 8. Последната книга дето прочетох беше:"Сърцето на зимата" и е девета книга от "Колелото на времето" на Робърт Джордан.Айде да излиза вече 11-та на 21-ви щото не издържам.
 9. Мхм и аз най-вероятно ще дойда.
 10. А ве супер супер можехме да съберем още 10-тина човека там на кръглата маса. Иначе наистина беше яко. Едит:Психаре пускай тема:"Кой си забрави шапката" със снимки на шапката и сичкото му там.
 11. А ве деиба тва за стаята като че ли и на мен ми се е случвало но не помня дали точно по същия начин.Обаче в просъница съм виждал толкова ясно стаята че едва ли ще мога да я опиша така ако си затворя сега очите и се опитам.
 12. Явно както беше казал някои по горе МанОвар мноо деистват на сънищата.Тая вечер сънувах, че казвам некви заклинания и са отваря портал през които като минах и попаднах на някво яко място.Яздихме към некъф мост и трябваше да го защитаваме от враговете и изобщо мноо яко беше.
 13. Много ясно си спомням три от моите сънища. 1.Вървя си аз през нощта отивам на някъде и както си вървя в тъмното изведнъж падам в една дупка посредата на която стърчи нещо като бетонен кол само че по дебел и не е заострен.Та както си падам аз и си разбивам мутрата точно на него.Ма яко си я изкъртих сичко по лицето ми беше потрошено и аз с една фанелка попивам кръвта но тя вече се е напоила и капе от нея. 2.Веднъж сънувах как съм се облегнал на оградата пред кварталната заличка и идват някви трима типа.Единия напрао вади пистолета и ме застрелва някъде в областта на сърцето след което моите приятели са обръщат и наи спокойно си влизат в залата и ме оставят да лежа там долу разстрелян.Аз обаче ставам след малко влизам в залата и почвам да ги псувам що така са ма оставили пък те ми викат "Знаехме че шса оправиш" 3.Бях още малък но много ясно го помня тоя сън.Прибирам се по тъмното аз и точно когато стигам вече зад блока ма погва някво побесняло куче и аз бягам, катеря са по дървета, скачам ама нищо не помага.Накрая ма ухапа гада и са превърнах във върколак и почнах да вия срещу луната. След тоя третия после не посмях да заспя докато накрая умората не надделя и не съм заспал без да се усетя.
 14. В момента баш си мисля как след 5 мин. си лягам щото ме заболя гъза от седене на тоя стол, спи ми са та не само 2 ами нищо не виждам напрао са чудя как пиша.Мисля си как ша стана утре в 8 за тъпия стаж и накрая си мисля кои ма би по главата да я гледам тая глупост "Американски прелести" още са чувствам сдухан след тоя филм.Аре лека от мен.
×
×
 • Create New...