Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  DeZoeker said:
3. Cucurrucucu Paloma performed by Caetano Veloso 3:50

http://www.almodovarlandia.com/almodovarla...s/talktoher.htm

http://info.datacom.bg/makak/hable%20con%2...no%20Veloso.mp3

Не не - не мога да се сдържа... Феновете на латиното трябва да го чуят този образ.

Още веднъж благодарности на DeZoeker и за инфото и за линка към песента.

Някой знае ли песента от рекламата на "Кортен" как се казва и на кой е? :music

И песента от рекламата на водка "Градус"? Благодаря предварително! :punk

sq vytvat edna pesen po TMF edna madama mnogo simpati4na i e davat s edna kysa poli4ka 6arena takava jylto sino zeleno nqkvi 6areni lenti, no pesni4kata ne znam to4no kak se pee6e kazaha mi Lindsay Lohn - Rumors ama ne e tq svalih klipa podoben stil e i taq ako nqkoi se se6ta pls da helpne 4e 4akam ve4e 2 4asa i ne e puskat taq pesen...

Elemental^ said:
sq vytvat edna pesen po TMF edna madama mnogo simpati4na i e davat s edna kysa poli4ka 6arena takava jylto sino zeleno nqkvi 6areni lenti, no pesni4kata ne znam to4no kak se pee6e kazaha mi Lindsay Lohn - Rumors ama ne e tq svalih klipa podoben stil e i taq ako nqkoi se se6ta pls da helpne 4e 4akam ve4e 2 4asa i ne e puskat taq pesen...

Мисля ,че е Natasha Bedingfield - These Words

значи песента е от 95-96 някъде.пее се нещо от сорта на:"time is spinning away...day by day...always you can do is keep your hand.."айде кажете коя е тази известна песен :D

Преди време слушах една песен на OOMPH!.Пееха заедно с една жена.В клипа ставаше нещо като във Франкенщайн.Песента е наистина убиец.Ако някой ми каже как се казва и каде да я намеря ще сам много благодарен.

HATE said:
Преди време слушах една песен на OOMPH!.Пееха заедно с една жена.В клипа ставаше нещо като във Франкенщайн.Песента е наистина убиец.Ако някой ми каже как се казва и каде да я намеря ще сам много благодарен.

Има две песни, в които участва жена:

Oomph! feat Nina Hagen - Fieber

Oomph! feat L'ame Immortelle - Brennende Liebe

Ще гледам да ги намеря и двете.

TУК я има първата песен, ама не знам дали я има жената вътре :)

Kato 4uh tazi pesen Da Hool - Are you ready mnogo mi napomni na edna druga mnogo podobna na neq ot predi sigurno 7-8 godini...no do kolkoto si spomnqm ne se govore6e v neq...be6e ne6to elektronno...i kolkoto i stranno da prozvu4i napomnq mi na bif6ata diskoteka B52...tazi pesen koqto tarsq q puskaha tam...blagodarq... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...