Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

AlekS said:
Търся една песен, женски вокал, нова е и много я въртят по радиото(мисля, че основно по Фреш). "I can't breathe without your love" - нещо от сорта се пее. Благодаря предварително.

Jordin Sparks Ft. Chris Brown No Air

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Момчета, по Евроспорт въртат 1 реклама за МондИал 2010, с бясна музика. Тя и рекламата е бясна. Ако някой е гледал рекламата... И знае случайно песента... Автоматично бонус - Бира.

NeRoX said:
Търся едно ретро диско парче. Припева беше "You want it, you got it". Пеят го мацка и някав рапър. Припеава го пее мацката. Благодаря предварително! ;)

<- Това е парчето. Даже съм оцелил и годините. 1989 e парчето до колкото разбрах. ;)

И така... и аз търся една песен но знам как се казва! :P става въпрос за Abyss - Thinking Of You обаче не мога никаде да е намеря ако някой я намери плс да ми каже ако може и едно ПМ-че да драсне че ще забравя да проверя темата :( :lol:

Здравейте!

Ами чух една много готина песен,пее се нещо "I ricke,ke ricke.." жена пее,гласът и е супер секси. Песничката е тип House

Harlem said:
И така... и аз търся една песен но знам как се казва! :P става въпрос за Abyss - Thinking Of You обаче не мога никаде да е намеря ако някой я намери плс да ми каже ако може и едно ПМ-че да драсне че ще забравя да проверя темата :( :lol:

да не става въпрос за The Abyss of your eyes. Не намирам това,което търсиш

petia_ said:
Здравейте!

Ами чух една много готина песен,пее се нещо "I ricke,ke ricke.." жена пее,гласът и е супер секси. Песничката е тип House

да не става въпрос за The Abyss of your eyes. Не намирам това,което търсиш

Я дай линк за тая ама почти съм 100% сигурен че така се казва и все пак не се срамувайте ако я намерите можете да пишете :lol:

Rhythm Code ft. Simone Denny - Rise тази песен мн мн мн искам някой ако може да помогне

Ами аз ти е намерих, 16МВ е :) само че не знам къде да е адна,за да ти е пратя,по майл не може. Дай някаква идея?

yanuzova said:
Здравейте търся една песен сещам се 4е в песента пее една индийка стила е r&b мисля 4е пееше с r.kelly

но не сам мн сигурна

Да не са тези,аз поне за тях се сещам

http://www.data.bg/f.php?fid=20569070

или тази

http://www.data.bg/f.php?fid=11063452

Здравейте, търся един много приятен летен хит, стилът е house/dance и вокала е жена.На припева се пее "vise, vise, vise, keep on viseing" Но дори не съм много сигурен, така го чувам аз :bgrin: И заедно с припева се включва едни много готини звуци от китарка :bgrin: Дано сте ме разбрали.. Или се пее rise :bgrin: нещо от тоя сорт

Не братле, не е тая.Женски вокал е и е от тая година песничката. Докато я слушах ми беше малко трудно да чуя какво пее тая :bgrin:

това е, мерси ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...