Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Търся си една песен,чух я по радио City,в припева се пее "Baby baby tell me what you wanna do",ако накой знае нещо по вапроса да пише. :punk

Nicole Scherzinger(една от Pussycat) - Baby Love

еййй,който гледаше сега Комиците може ли да ми каже как се казваше песента която е пуснаха накрая.Много е яка!!Който може,нека да помогне :P

zdraveite!tursq edno par4e instrumental e no nz koi go izpulnqva.novo e i go puskat 4esto po nrj.molq vi pomognete.raz4itam na vas :love :D :punk

Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It -това го въртят по няколко пъти на ден,ама не е толкова ново,дай повече подробности :)

а пък аз пак да си попитам- за 1 песен,слушам я доста често по NRJ.Денсче е такова,пее някакъв мъж-You can have the moon,you can have the sun-you give me reasons to love -някой да се сеща?

Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It -това го въртят по няколко пъти на ден,ама не е толкова ново,дай повече подробности :)

а пък аз пак да си попитам- за 1 песен,слушам я доста често по NRJ.Денсче е такова,пее някакъв мъж-You can have the moon,you can have the sun-you give me reasons to love -някой да се сеща?

mnogo ti blagodarq tova e par4eto.a za tvoito ne se se6tam. :love :) :D mersi mnogo

някой ако ми намери тази мелодийка ще съм му много благодарен http://zazz.bg/play:9f0a3125

z puk tursq pesenta ot reklamata na philips na nqkuv televizor neshto na frenski e i ne moga da go razbera

На Philips Aurea е и май е на португалски , а иначе песента е Connie Francis - Siboney http://4storing.com/hxbxe/37ca1484ef6f6009...db4fe5f320.html

Търся една песен за една моя приятелка дето ми я обесни, че била италианска, започвала с подсвиркване и я пускали често по радио Фреш. Ако някой се сеща нещо.........

Търся една песен за една моя приятелка дето ми я обесни, че била италианска, започвала с подсвиркване и я пускали често по радио Фреш. Ако някой се сеща нещо.........

Eros Ramazzotti & Ricky Martin - Non Siamo Soli

:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...