Jump to content
BulForum.com

Gmail

[mAd_cAt]

Recommended Posts

Що да е лесно, като може да е сложно...

Ако не може да се направи в Gmail --> Настройки --> Основни --> Подпис

...изобщо няма да се занимавам. Форматиране на писмо знам как да си правя.

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply
  GeorgiK said:
Между другото имам 100 бройки и ако някой иска...може да ме ползва.

Всеки има 100. И ако си пратил покани, до няколко дена отново ти ги възтановяват на 100 :D Gmail е достъпен за всички- вече всеки, който поиска, може да се сдобие с акаунт.

Така че, който още се чуди и ослушва- да не го прави, ами да си подкарва Новата поща!

Google пак издухаха конкуренцията :punk.

Най - новата фукнция на Gtalk е да ти пази чат историята в пощата. Не се сещам за някой друг клиент които да може да ми запази какво сме си говорили в акаунта :). Така винаги ще мога да си прегледам логовете без значение колко пъти съм преинсталирал и къде се намирам.

Teddy-King said:
...и ще ти четат не само пощата, ами и чата. Яко!

Да не мислиш, че когато имам нещо дето не за пред хората ще ги ползвам :confused

Не само тях ами и по принцип всякакви подобни програми.

Не мисля. Когато е нещо важно, винаги ще се намери по-сигурен начин. Идеята не е, че "ще те разкрият от полицията". А и в крайна сметка четенето уж само от ботове става. Със сигурност замисълът на Google е да се събира повече информация за тебе, повече ключови думи и... повече и по-точни спамчета отстрани.

Teddy-King said:
Със сигурност замисълът на Google е да се събира повече информация за тебе, повече ключови думи и... повече и по-точни спамчета отстрани.

Преди няколко дена за първи път получих спам съобщение ;). Дано да няма повече. Ако случайно дойдат ще взема пример от един "колега" :pirate.

Не тия спамчета бе, приятелю, те са на друг принцип. Имах предвид платените обяви, които вървят отстрани, до писмата ти.

netrootbg said:
Лично на мен не ми се набиват много на очи :). С тях и без тях е все тая.
И това е вярно. Една от основните причини, които ме държат в Gmail. :beer:

И ако това е цената, която ще плащам, за да ги ползвам- ще я плащам.

Teddy-King said:
Не тия спамчета бе, приятелю, те са на друг принцип. Имах предвид платените обяви, които вървят отстрани, до писмата ти.

Лично на мен не ми се набиват много на очи :). С тях и без тях е все тая.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...