Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

С тия малки самолетчета срещу големите батковци си е мисия невъзможна..... :(

Аз май повече в аркейд няма да вляза :lol: 1 изтрел пилота мъртъв,1 изтрел двигателя ми се запалва и ми изгаря самолета.1 изтрел на вираж и ми уцелват опашката и съм GG.Е тия лъкери нямат край :( 

Слагай големите пушкала и ползвай близката тактика.  И не е един изстрел според мен, просто те маат със стелт ленти и затова ти се струва един...

Е, адаша ще ти каже колко е ефективно отблизо голямото оръдие :D

Добавете ме и ако искате да направим 1-2 ? Ника ми е Sadsleeper 

edit:Ми аз имам само наблюдение над англичаните и са мега зле.

Ии пак ми цапнаха пилота мама им....

едит2:Мм да добър е самолета,но кобрите пак са по-има мамицата им...

Германците са арни. Маневрени и скоростни самолетчета, по-високите лвл-и имат и сериозно въоръжение. Аз в момента разцъквам с тях.

Аз контролите още не мога да оправя :) Пробвах с геймпад-а нямам толкоз скил. Тръгнах нещо да ресетвам с мишката, то стана мамата си джаса. Као за капак така завъртях камерата, че даже и да рестартирам мисиите и да ида в хангара и да почна отново - все е завъртяна странно. Не ми се търсеше бутон за рест на гелдаката, та зарязвам за днес.

Като натиснеш C имаш свободно въртенен на камерата, ALT ти следи маркираната цел. Още малко ми остава до 6то ниво с швабите и взимам яките тупалки. Чудя се дали да не тествам един голем бомбер и да навдигам яко скил на стрелците.

За тежките бомбардировачи - избери си някой, който е минимум с две кули и допълнително въоръжение. Тактика на бомбардирането има описана в енциклопедията, по-назад съм писал аз каква ползвам.

0jdu.jpg

Чудя се по-натам дали да не гоня Герой...Че за Александър Невски ще е тегаво...

Имат. Ама не помня кой беше....Не е Щуката, със сигурност. Той май беше с 2 7,62 и едно 12мм...

Баш щуката е :D 2х37мм топчета :lol: като стана 7ми го взимам.

Аз мисля сега да ги почвам ;)

едит:S.79 е доста добър за HB,но там като те набарат няма бегание :( 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...