Jump to content
BulForum.com

Какви мъже харесвате?

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply
  chicatillo said:
Samo az ot celiq forum li smqtam, 4e Brad Pitt ne e ni6to osobeno? Spored men Jennifer Aniston e mnogo po-krasiva i ocharovatelna ot supruga si.

S teb sam baby Brad Pitt mrat pit ebati gazara........ zamene perfekten maj e da e zdravichak[ne kato kultoristite de] no da e uformil sqka chast po tqloto si i da se podarja seki den!!!

Ako seki sigo postavi za sel tva neshto sam sigoren che seki sha izglejda mnogo dobre !!!!!

Primer sha dam Vin Diesel [izglejda dobre], Mickey Rourke[vav staritesi filmi izglejda mnogo dobre i tqloto mu e dovolno], Sylvester Stallone [v mnogo zdrav osobeno v rambo mnogo chist i relefen], Arnold Schwarzenegger[chisto ludo tqlo predi de!] ima i oshte mnogo no za teq se seshtam vmomenta!!!

Ta edin shamar ot goreposochenite na Brad Pitt mu e dostatachen za da se sabudi sled nqkolko minuti dane govora za tukat sigorno chasove !!!

Inache i na men mi e mnogo simpatichna Jennifer Aniston [xvashta okoto mnoo] dano zavbadeshte da se zapoznaq nqkade s neina dvoinichka moje dase zavarji neshto [no sigorno nqma da e v toq jivot]

Zhenata na Bradt Pitt sux

neznam veli kvo ne i xaresva

no spored men mnogo jeni i zavijdat na krasotata i mojebi zaredi tova taka govorat

tva e moe mnenie de

groover mucka razbiram gi i o6te kak... a an4eto maliiii toi ne ti li e batko... a ti si samo 8mi klas :) haahahahahah :D :woot awe momi4encatata koit 4etat tozi topic... iskam da va popitam za6to vsi4ki kazvate 4e vun6niq vid nqma zna4enie a po golqmo ima onui kak mi sa vika6e aaaa haraktera a sq kwo se okaza? edna snim4ica i po4nahte da kalvete

stavrev mqsa6 malko na mark hamil ako ti govori ne6to mega pi4 si :)

Аз пък тамън се чудех дали аз не съм му кака :) майкоо ма що всички в тоя форум си мислите че ме зата ква съм и на колко съм...аз съм вряла и кипяла ;)

Btw не всички момичета са започнли да "кълват" само аз съм с еизказвала :)

Характера е най-важен за някоя сериозна връзка..ко ти е само за клецането..от друго ще се интересуваш разбира се :)

По принцип външния вид също е важен...все пак това е първото нещо,което прави впечатление.Обаче понякога се получава така, чеколкото и да е хубав някои си..не можеш да го траеш...та така :)

Psihara^^ това е защото на снимката си личи че сам с готин характер:) знам кой е Марк Хамил, Люк Скайуокър:)

ZGAN - кво става теб не сам те виждал сумати време кво праиш? :)

AN4ETO - Ще платиш ли на Dreamer за да ме имаш? :)

ау Stavrev в какво ми превърна темата пък ти...личните приказки...другаде моля :)да не с еотклоняваме от темата :P пък нали знаеш как им викат на тея момчета на които им се плаща за едното имане :) ти си от тях явно...амиии аз не съм заинтересована в талъфф случай B)

Stavrev said:
леле как ме набеди аз повече тук няма да влезна много сте лоши, кво толкова като сам жигуло, няма срамна работа :)

Stavri, baby... тоя warn ти е от януари още.

Айде кажи си какви мъже харесваш и ти, не се срамувай. По какви момченца си падаш, а Ставри boy?

Stavrev said:
леле как ме набеди аз повече тук няма да влезна много сте лоши, кво толкова като сам жигуло, няма срамна работа :)

абсолютно съм съгласнааа...срамна работа няма :rolleyes: още повече щом доходна B)

AN4ETO said:
Обаче понякога се получава така, чеколкото и да е хубав някои си..не можеш да го траеш...та така :)

Аз се чудя що не могат да ме траят всички :)

groover said:
олее, и аз си падам по метъли. ама трябва да са потни и да вонят! а ако може да лъхат на бира ще е още по - хубаво. и ако не са си сменяли чорапите, щото кубинките им са сраснали с краката ще съм на седмото небе.

ОБИЧАМ ВИ ПОТНИ МЕТЪЛИ!!!!!!!!!!

аде по-полека с металистите :evil 'щото не познаваш достатъчно,че да говориш за всички :inqn

Не всички :) ама и така да е...не виждам лошо :)

Жените си падат по мъже,които се поддържат..тва ако е педерастия...

AN4ETO said:
ау Stavrev в какво ми превърна темата пък ти...личните приказки...другаде моля :)да не с еотклоняваме от темата  :P пък нали знаеш как им викат на тея момчета на които им се плаща за едното имане :) ти си от тях явно...амиии аз не съм заинтересована в талъфф случай B)

затова говоря:) иначе не се къпя освен ако не се налага хаха шегувам се

Stavrev bachkam ve batka koga da me vidish i da ne zabravish ako stane neshto s an4eto da govorish za 3ka !

ZGAN said:
Stavrev bachkam ve batka koga da me vidish i da ne zabravish ako stane neshto s an4eto da govorish za 3ka !

то навие ли се за 3-ка ме бройте и мен то женското сърце е много голямо - винаги има място за поне още един - като рейс от градския транспорт е :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...