Jump to content
BulForum.com

Shiro

Members
 • Content Count

  1144
 • Joined

 • Last visited

About Shiro

 • Rank
  tiger
 • Birthday 06/24/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  309801051

Profile Information

 • Location
  София / Пловдив
 1. Недей така да обобщаваш за милисекундите, защото има значение дали са на TN, S-IPS или PVA/MVA панели. И то много голямо. Иначе за Белинеата: да, има три "модела" на този модел, затова отзад се слага и номер (в случая 111919). Точно този е с панел на AUO и е по-хубав от другите два, които са с панели на Самсунг.
 2. Botev1912: значи, че тия две секунди ги вади от сиво към сиво, а не от бяло към черно, както се мери на другите. Специално на 940БФ от бяло към черно е пак осем милисекунди, но като цяло е доста по-бърз от повечето други осмици. Общо взето това е трик на производителя да изглежда по-хубав мониторът. И той наистина е по-бърз, но не и четири пъти Свирявай информацията в http://prad.de/en/ Dreamer: "Като дистрибутор, Солитрейд не предоставя ценова информация на крайни клиенти." Аз мога ли да си я купя ся тая Белинеа и ако да - на каква цена? Btw кажи ти какво мислиш за нея.
 3. Аз лично препоръчвам ТОЗИ (прочетете ревюто) монитор. Супер качествен MVA панел със всичките му предимства и сравнително висока скорост постигната чрез Overdrive. А и огромният контраст не е за изпускане. Искам само да попитам някой може ли да ми каже откъде да си го купя.
 4. DON_CHEFO: лъжат като насрани. Като видиш 170 градуса ъгъл и 16.7 милиона цвята веднага си казваш, че е с MVA матрица, което обаче, както сам се досещаш, изобщо не е така. Потърси в гугъл за "Sony SDM-96D" и виж колко малко резултати вади. Тоя модел всъщност си е "Sony SDM-E96D", който има 160 градуса ъгъл и 16.2 милиона цвята (6-битов цвят ... х3 = 18, а не както на нас ни се иска: 8х3 = 24) Както каза Dreamer, информацията на много места е объркана, затова проверявайте ТУК. Можеш да видиш долу в ТОВА ревю най-долу какво пише за цветовете. Дано не бъркам и те да говорят за друг модел, но аз н
 5. Има и разлика в контраста м/у 940BF и 930BF, но както и да е, сега това не ме интересува. Вече сбивам 940BF с 931BF. Спецификациите им са г/д еднакви, като изключим, че 931BF има MagicBright III (срещу II на 940BF) и също така dynamic контраст 2000:1 (typical contrast ratio си е пак 700:1). Разбира се и дизайните им са различни, но мен това изобщо не ме интересува. What is inside is what matters! Също така като гледам в техномаркет на страницата на 931BF липсва едно много важно "теренце" - "-ГАРАНЦИЯ 0 ИЗГОРЕЛИ ПИКСЕЛИ", което присъства при 940BF. А по разни форуми четем следните може би фа
 6. тц, а уе Dreamer Много добре си личи, че не съм имал предвид 940N. Само 940BF и 930BF сбивам. И ти искаш да ми кажеш, че въпреки много по-скапаните си характеристики 930BF е на цената на 940BF, щото му е по-хубав дизайнът, така ли? Да не говорим, че тук "по-хубав" е предефинирано понятие. Т.е. 940BF бие по всичко 930BF, освен по дизайн, така ли?
 7. Някой може ли да ми обясни защо в Техномаркет и 940BF и 930BF са по 600 лева като спецификациите на 940 изглеждат много по-добри? Убягва ли ми нещо в 930BF? Изобщо той има ли нещо по-добро от 940?
 8. Преди време много исках да си отстоя мнението по въпроси като този. Смятам, че когато някой продава нещо втора ръка на цена, по-висока от тази в магазина, където е първа, то трябва това да бъде казано в темата, в случай на купувачи, които не са достатъчно добре запознати по въпроса. И смятам, че в такива случай warn-а трябва да е за тоя, дето пуска темата, защото той очевадно иска жестоко да прецака хората от форума, които модераторите и администраторите трябва да защитават, right? И това, че купувачът трябва да е напълно запознат с всичко, е може би вярно, но трудно постижимо. Тук се продава
 9. Наистина не съм изчел цялата тема, но искам да кажа за вариацията в цената. Аз сега примерно купувам цифров фотоапарат, който дефакто ще ми е подарък за абитуриентската. Ако е нещо добро, може да навия баба и дядо да дадат повечко пари. И затова пиша, че купувам нещо за "300 - 400 лв". Значи може да дам 300 за един, 350 за друг, 400 за трети и т.н. Зависи. Не виждам нищо, което да ви дразни или да ме прави "ненаред".
 10. 1. ^Virgo^: Цивилизацията ? 2. Айде кажете някои игри за PII 266 де
 11. (сигурно трябваше да си го пусна като тема, щото тука никой няма да го прочете, ама нека да не ми са карат модерите...) Трябват ми игри за Pentium II 266MHz, RAM 64, HDD 3GB Идеята е, че искам игрите да са максимално хубави, но да могат да тръгнат на този компютър. Примерно BroodWar, не тетрис Ако фащате какво имам впредвид - казвайте моля ви игри! Видео картата не знам каква е, но е на нивото на тази машина ..
×
×
 • Create New...