Jump to content
BulForum.com

Волейбол - Евро '09


Recommended Posts

От другия четвъртък започва европейското първенство по волейбол в Турция. Нашите излизат в първия мач срещу сърбите, после срещу Италия.

 

Мислите ли, че този път ще успеят да изкачат върха или пак ще се изложим..?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

И на предното европейско... Паднахме от Финландия и останахме доста назад.. Последва супер игра на Световната купа и трето място, и после пак излагация на олимпиадата...

Link to comment
Share on other sites

Програмата в нашата Група D в Абди Ипекчи Арена в Истанбул:

 

03.09.2009: България - Сърбия, 17.30 ч., пряко по БНТ 1, БНТ САТ

04.09.2009: Сърбия - Чехия, 20.00 ч.

04.09.2009: Италия - България, 15.00 ч., пряко по БНТ 1, БНТ САТ

05.09.2009: Чехия - Италия, 17.30 ч.

06.09.2009: Сърбия - Италия, 15.00 ч.

06.09.2009: Чехия - България, 20.00 ч., пряко по БНТ САТ.

Link to comment
Share on other sites

Сърбите напоследък играят много добре. Мисля, че можем да си позволим да паднем от тях, но трябва да направим чиста победа срещу Чехия и да бием някак Италия според мен. Няма да е лесно, ама то европейското никога не е лесно.

 

EDIT: Сега погледнах системата на първенството - и само победа над Чехия ще ни е достатъчна. Във втория кръг мачовете от първия имат значение, т.е. такова евентуално измъкване с 2 загуби би било доста неприятно за по-нататък, но от друга страна ние сме в най-тежката група и сега важното е да излезем от нея. За полуфиналите ще се мисли после, когато и противниците ще са по-слаби.

Link to comment
Share on other sites

Тежка група, очакват ни тежки мачове, но искрено се надявам да вземем вече най-виското отличие.Просто толкова години все 3-ти,4-ти....Айде вече да ни зарадват с нещо златно.

Link to comment
Share on other sites

Първо и основно: току-що се прибирам от бачкане и гледам нащите били. Еваларка! Сърбите в момента мисля, че определено са по-силни от нас и тази победа е изключително важна. Сега трябва да си повярваме и да опукаме и Италия, след което класирането на полуфинал ще се улесни значително. Второ: не смятам, че миналото европейско беше излагация. Имахме един грешен мач и той беше срещу Финландия, които направиха страхотно първенство и победиха и други от големите. В крайна сметка останахме 8ми по коефициенти, а по победи-загуби бяхме на същото ниво като двата втори отбора във всяка четвъртфинална група. Т.е. при по-добри коефициенти можехме да сме с медал. Аз това не го броя като излагация. Трето: започваме много добре на това първенство, но да говорим за злато според мен е пресилено. Нека да видим как ще се развият нещата. Място на полуфиналите за мен ще е успех, пък оттам нататък каквото стане.

Link to comment
Share on other sites

............... но да говорим за злато според мен е пресилено. ...............

А защо не?Имаме играчите,треньора, има хъс, има добра физическа подготовка.Само малко повече психика и по-твърд характер и може да се получи.Въпреки че аз съм реалист се надявам..., надявам се, защото последните години протягаме ръка и аха да докоснем златото и .... шанс, късмет, издънка..Няма значение.Отбора го заслужава,ние го заслужаваме, България го заслужава.Факт е, че сме една от най-големите волейболни сили в света и ни липсва точо това.Златото.

Успех момци.Все така напред.Докажете, че сте най-големите в Европа.

Link to comment
Share on other sites

Ей тея от спирт1 ще ме разбият:

 

:lol::lol::lol:

 

Иначе браво на нашите, първата част от плана е изпълнена. Бих поспорил малко и с Жоро за твърдението, че Сърбите са по-добри от нас, но ще е някой друг ден :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...