Jump to content
BulForum.com

supertikva

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

About supertikva

 • Rank
  Член

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Somewhere
 1. Принципно се намира най-вдясно над хората за чата. Иначе той ти показва в реално време активността на приятелите ти, т. е. кой какво харесва, коментира, поства и т. н. Питам, защото съм го виждала в други профили, а в моя го няма, незнайно защо...
 2. Искам да попитам как мога да си пусна Телеграфирането във Фейсбук...?
 3. А има ли значение колко свободно и заето място има в двата дяла, което да пречи или не пречи за прехвърлянето на гб-тите? Т.е. в C: има 35 заети и 15 свободни (50) и D: има 80 заети и 40 свободни (120), прехвърлям си желаните 20 гб и всичко е наред с 70 гб на 100 гб?Нещо специфично, за което да се огледам или да знам, за да не стане гаф, че тогава става лошо?
 4. Едно питане. Имам хард, който е разделен (примерно) на C: 50 GB и D: 120 GB. Може ли да се пръхвърлят 20 GB от D: в C: без да се загуби нещо или да се форматира или каквото там се прави, за да се получи C: 70 GB и D: 100 GB.
 5. Може ли да ми препоръчате някоя добра оптика с поносими цени?
 6. supertikva

  iPhone

  Т.е. да рaзбирам, че не става?Ооо ако зависеше от мен изобщо нямаше да го взема тоя iPad.
 7. supertikva

  iPhone

  Аз продължавам с хитрите въпроси На Ipad-a възможно ли е както при андроида да имам папка My files, в която да си подреждам, местя, слагам файлове от така наличната памет? Или Ipada не позволява такова и управление на файловете?
 8. supertikva

  PayPal

  Здравейте Картата, с която съм регистрирана в PayPal, ми изтече и съответно от банката ми изкараха нова, която е с друг номер. Въпросът ми е: сега, когато я добавя в акаунта ми (тъй като мога да променям само датата на валидност), ще трябва ли пак да се мине през процедурата за получаване на пин кода от банката? Трябва ли да изтрия от акаунта старата карта?
 9. supertikva

  iPhone

  Ахам. Ами ще помисля за този jailbreak. Ще погледна програмките. А филм от PC + Bg subs предполагам ще могат да се прехвърлят и после ще тръгнат нормално? Разпитвам, защото не съм имала до сега Ipad, а с Андроида е доста по-лесно и просто.
 10. supertikva

  iPhone

  Тъй като не съм много запозната с i-продуктите ще ви попитам няколко въпроса. Става въпрос за iPad mini, който наскоро получих. 1. Какво ви е мнението за т.нар. хакване, jailbreak? +. -. 2. Може ли да си прехвърлям филми, музика и документи от PC-то на iPad-a и с коя програмка става, защото с директно свързване с usb-то не става.
 11. Някой може ли да ми каже някакви надеждни и неизмамни номера или имена на фирми на таксита в София, които да ги има в целия град?
 12. Здравейте, пиша в тази тема, защото я четат доста хора и биха дали актуално инфо Да имате наблюдения за добър тенекиджия и бояджия? Става въпрос за изправяне на 1 калник и боядисването му. Питам, защото познати са били на неправилните места и след има-няма 1 година и всичко е напукано и боята е леш
 13. Да ви попитам: при леко пукнато предно стъкло на кола, има ли смисъл да се лепи с цел предотвратяване на разширяване на пукнатината, или няма смисъл? Ако има смисъл - може ли да препоръчате някое качествено място, където извършват такива дейности?
 14. Горе, в десния ъгъл на bTV има лого с някакъв надпис, а под него "остават 2 дни" . Какво пише? 5 минути гледам и не мога да разбера до какво остават 2 дни. Мерси
 15. Искам да изкажа благодарности на furiozo за оказаното съдействие и бързата реакция. Пиша в темата, за да може да се види, че все още има хора, които имат желание да помагат и да се държат коректно към клиентите си!
×
×
 • Create New...