Jump to content
BulForum.com

Филми: обща тема

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

На какво място в историята на филмите е тоя филм? Защото очевидно, андроида не е андроид тук или поне в част от филма. Трябва да е преди Prometheus. Но пък главната актриса е същата.

Добре де, като е след Prometheus, защо пак има цял екип, андроида, от който беше останала само глава е жив човек и главната героиня изглежда доста спокойна да се занимава с нещо, за което знае, че е лошо? Общо взето, тия яйца все едно за първи път ги виждат, отново.

Те ако решат да им оправят баланса и тия некадърници няма как да покрият сметката. Всичко да продадат, пак не им стига  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Взето от популярен новинарски сайт за кино:

Човек, наистина ли ти се гледа пак същото? Кораб, странна планета, катастрофирал артефакт, наивен екипаж, робот с адженда, крийчъри на финала? Не те ли дразни банализирането на един от най-яките франчайзи в историята на киното? Какво като е Ридли Скот и има ксеноморфи? кор за всичко това, ако не предложат някаква сериозна сюжетна новост или просто нещо, оправдаващо съществуването на тоя филм…

:smile1:

Филма по-скоро ще е продължение на "Prometheus"

Не виждам причини да обръщам внимание на откровени малоумщини.... 

-----------------------------------------------

Snatch the series coming in 2017. You in?

15800780_1377199645664850_18911414842634

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Така. Според мен филмът ще е добър или поне се надявам да е добър, но нещото, което веднага се натрапва - черен с бяла, бял с черна и гейове :moon: Както Психозата беше казал - politically correct и тук направо е очеизвадно!

ПС не видях лесбийки и китайци/японци, но се надявам по някое време да се появяват  :moon: 

ПС2 дейба тая америка дейба

ПС не видях лесбийки и китайци/японци, но се надявам по някое време да се появяват  :moon:

Вегани имаше ли?

П.П. Пу деба...в тоя филм да не се задавиш от нещо... :online2long:

Така. Според мен филмът ще е добър или поне се надявам да е добър, но нещото, което веднага се натрапва - черен с бяла, бял с черна и гейове :moon: Както Психозата беше казал - politically correct и тук направо е очеизвадно!

ПС2 дейба тая америка дейба

Изгледох го и... съм потресен.Какво по дяволите беше това?!Също гледам Дани Макбрайд,Джеймс Франко и си викам-ха,Дани Макбрайд и Джеймс Франко.Кой по дяволите и ЗАЩО е решил да ги кастне точно тук?!

...И още много мога да пиша,но...губене на време.Достатъчно ми е да кажа,че тази лента я погребвам и трябва да има няква голяма филмова суша,та да го изгледам.

Да не съм съвсем негативен в този пост ще споделя ,че чакам с по-голям интерес от Вашия за Alien: Covenant  Armie Hammer в "MINE"

Ангелчо, къде го намери тоя NOSTROMO flashback? И къде видя гейове, че нещъо съм пропуснал....

Виденчо, чакай да ти помогна, че явно имаш пропуски, въпреки че клипът е 4:30 минути. Много внимателно наблегни на 1:43 и 3:56...

О да - сега го видях....  :sick

Добре, че не гледаш Нова ТВ в в момента - в реалитито развиват пак няк'ва гейска тема с млади момчета...прегръдки, целувки...бах мааму. Отвсякъде се мъчат да ни убедят, че такива неща са напълно естествени, а и с тая постоянна инвазия от Амнести Интернешънъл навсякъде според мен е просто въпрос на едно поколение, което да израсте в непрекъснатите повторения колко нормално е да шльокаш мъжки дупета и когато пораснат, това наистина няма да им прави никакво впечатление. :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...