Jump to content
BulForum.com

Mass Effect 2


Lil Scrappy

Recommended Posts

Mass Effect 2

 

mass-effect-2-20090518022048925_640w.jpg

 

*Homepages: Link

*Publisher: Electronic Arts

*Genre: Action Role-Playing

*Release Date: Q1 2010

*Trailers, Game-Play: Click Here , E3 09: Exclusive Teaser

*Also On: Xbox 360 and PC

 

PCMania:

ЕА и BioWare анонсираха официално разработката на Mass Effect 2 и макар и да не споменават каквито и да било детайли относно историята и геймплея, ни уверяват, че можем да очакваме нейната поява в началото на 2010 г. Платформите, за които ролевата игра ще излезе, са PC и Xbox 360. Освен това е много вероятно сейвовете от първата част да ни послужат по един или друг начин в продължението. Така че ги пазете на всяка цена!

 

Screenshot:

GameSpot, IGN

 

Download Full Game:

Mass Effect 2 ( zamunda.net )

Mass Effect 2 ( arenabg.com )

 

IGN Review: Score: 9.6

GameTrailers Video Review: Score: 9.7

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Ще се играе, освен ако не са прецакали играта от към история на цяло... като за продължение.

Това да не е нещо като експанжън, к'ва е историята със сейфовете в случея?

Защото аз не си ги пазя!

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Аз като фен на KOTOR !

смятам да е изиграя като си взема кашона скоро, тъкмо малко щеси упражна и английският

а и като гледам 2-рата част също няма да е за изпускане

Link to comment
Share on other sites

Въпроса не е много за тук, но и аз като фен на котор-ите заслужава ли си да почвам първия Mass Effect в смисъл как е историята и усещането за играта. Ако е дори и наполовина толкова добра като в първия котор да я почна преди да е излезнала 2-ката на Mass Effect.

Link to comment
Share on other sites

raptor2721

Има достатъчно видео Review-та на 1-вата част изгледай 1-2 и сам си прицени дали си заслужава !

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Ужасно, и при 1-цата и при тази просто ми замръзва играта и блокира РС-то нацяло. Докато не рест-на от бутона на кутията няма оправяне. И това на всеки 15 мин.

 

Гледах някъде, че било заради хардуера - нещо си там с Нвидия, моята е 9600gt. Дано излезе фикс. Иначе уникална.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм с Нвидиа и нямам никакви проблеми с играта. Работи идеално на макс детайли. Графиката не е нещо уникално, но е достатъчна да кефи. Като цяло засега е добре. Ще трябва да поиграя още за да дам смислена оценка.

Link to comment
Share on other sites

Много ли ще пропусна от историята, ако не съм играл първата част? Така и не можа да тръгне на никоя от 3те машини, на които я пробвах навремето, сега не ми се занимава пак с нея...

Link to comment
Share on other sites

И аз не съм играл първата част, но не мисля че е важно. В крайна сметка, това си е нова история.

 

Определено не съм доволен от графиката. Не че е грозна, но можеше да е много по-добре. Има нещо дето не е наред с графиката, още не съм разбрал какво е. На 16xAF все още е малко ръбата. Движенията не са много добре реализирани. Не видях настройка за нивото на AA. Пропуск ли е или просто го кара според както играта прецени, не знам. Като геймплей нещата са окей. Няма особена разлика от KOTOR. Поне доколкото си спомням геймплея на KOTOR. Първите мисии са като туториъл и те вкарват в играта. Прави ми впечатление, поне в началото, че много много няма разлика какво си говорите с другите персонажи. Предполагам по-нататък ще има доста по-голямо значение. Физиката е на много добро ниво. Нещата се движат според както се очаква. За сюжет ще говорим по-късно, може би поне средата на играта да стигна. Играта е добре оптимизирана, но мисля ще има проблем на машини под XP или Виста. Подозренията за Вистата са, че самата Виста не е добре оптимизирана и затова я споменавам. XP-то пък е доста старо вече като платформа. Под Джам7 64бит, играта върви добре.

 

П.С. Мацката е като на трейлъра само дето е малко по-ръбата и движенията и не са окей, но ще гледаш виртуални цици, няма проблем. Те са реализирани добре.

Link to comment
Share on other sites

Няма такива нещастници като от Nvidia. Цялата серия драйвъри 190 е боклук. Сега съм с 186.18 и всичко е 6.00. Графиката вътре в играта са лимитирани настройките, отвори от папката на играта или в началото от launch menu да ги направиш, а ако искаш още от на Nvidia панела с настройки като зададеш екзето.

 

Контрола в играта е леко смешен. Толкова са се впечатлили от Gears of War и толкова са искали да стане мейнстрийм, че са пренебрегнали доста хубави неща от 1-вата. Поне според мен. Новата кавър система е глупава, контролите може би са по-добри, но не съм им свикнал. Няма клякане... дано излезе фикс. Управлението на това кой какви статове да качва, с каква броня да е и т.н. ми се вижда постно - дано само в началото да е така.

 

Като цяло историята доста линейна ми се види, дано и за това не съм прав.

 

Още един път, NVidia са некадърни, не си прецаквайте машините да качвате 190 серия драйвъри каквото и който и да ви го пее.

Link to comment
Share on other sites

Дали ли си enable на физичния енджин? Ако си с NVidia карта, де. Защото при мен движенията са си ок - или просто аз нямам големи очаквания.

Link to comment
Share on other sites

Всичко съм направил. Предполагам ти виждаш различно нещата. Не знам аз си мислех, че графиката ще е на по-високо ниво, барабар с движенията, но колкото толкова.

Link to comment
Share on other sites

Това заглавие ще е по пленяващо от много фантастични филми само като му гледам трейларите и preview-тата определено ще си заслужава

малко ме е яд че си продадох кашона и не мога да го пробвам сега а ПС-то ми е на половината mi години ;) но поне ще изгледам review-то като излезе очаквам най малко 9-ка

Link to comment
Share on other sites

Определено с това, че не можеш да сменяш брони и оръжия освен на кораба (с малки изключения) страда функционалността.

 

Та, за момента иновациите отстъпват на дразнещите моменти.

 

При мен продължава да забива, но със старите драйвъри го прави вече на 40-50 минути.

Link to comment
Share on other sites

Сложи 170. ще върви както трябва. И да геймплея е боза - историята не знам още - играл съм около 5 часа което би трябвало да е около 1/6 от играта. Яко е че има и от старите герой.

Link to comment
Share on other sites

Базикаш ли се? Щото много ме дразни и ще го направя ако работи. Ама картата е 9600gt и не знам кога е пусната като модел. Да не се окаже, че тоя драйвър не я поддържа? Ти с него ли си?

Link to comment
Share on other sites

Да. Даже и 9800GT работи коректно само с него. 180 е зле, 190 още повече. Всъщност почнах ги като бях с най-новия и почнах надолу докато не почна да бачка нормално. с 170 бачка идеално - няма никакви простотии - иначе на 10 мин краш с 190 с 170 - 5 часа и половина - нито един краш нито нищо - дори някой ефекти като осветлението което беше супер зле с 180 с 170 работи идеално.

 

edit: 178.24 моята карта е с 1 гб памет ама едва ли има значение.

edit2: С обикновенно ХР SP3 съм.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...