Jump to content
BulForum.com

Crayon Physics Deluxe & World of Goo


Sothbiss

Recommended Posts

71371494nm0.jpgworldofgoo2008021817012oq6.jpg

 

 

 

World of Goo Trailer

 

 

http://www.crayonphysics.com/

http://www.worldofgoo.com/

 

DOWNLOADS

 

Crayon Physics Deluxe Download

World of Goo Download

 

Браво на хората, които мислят такива игрички-зарибявки. Много идейни и свежи, Crayon Physics и World of Goo са подходящи за всякаква възраст. На мен лично и двете заглавия ми допаднаха и позагубих някой час с тях (и все още губя :P). Пробвайте и вие, сигурен съм, че ще ви харесат :)

Link to comment
Share on other sites

Ами имаш топки и те могат да се разтеглят и свързват една с друга обикновенно целта е да се достигне тръба през която част от свободните или специални за целта топки да преминат. Арта е убиствен. Музиката е по убиствена от арта. Има хумор, физиката е на ниво. Има дори свясна история и сюжет за разлика от доста игри. На края на чаптърите от играта има много добри финални сцени също с много добра музика. Историята е доста хитроумна за разлика от повечето пуцалки излизащи от големи студия. Правена е от 2-ма или 3-ма програмисти не помня точно, но са се справили отлично. Просто си има стил за 30 минути игра или ще се влюбиш или няма да я барнеш. Перфектна комбинация и баланс. 9.5/10 бих дал на World of Goo с чисто сърце.

Сега за Crayon Physics. След World of Goo изглежда като творение от малко идиотче. Не играта не е лоша. Сигурно на таблет за който основно е предназначена ще е добра. Просто в вариант за настолен компютър не е кой знае какво. История - 0/10 просто липсва напълно. Музика - 1/10 което и е много след като има някаква 16 полифонична мелодийка като от стар ГСМ и на менюто и през време на игра. Има някакъв стил на графиката, но пак е нищо впечатляващо - 4/10. Първи нива - безумно лесни. Има много оригинални красиви начини да се минават нивата, лошото е че както в Crazy Lab има и много по-лесни и еднотипни начини да се минат, което разваля целия кеф. Минах почти всички острови остана ми малко последния и предпоследния за по малко от 2 часа. Геймплей под 3 часа аз лично не го признавам за геймплей.

Който има няколко часа за губене му препоръчвам World of Goo ще ги прекара приятно.

Link to comment
Share on other sites

В World Of Goo има и друго нещо. След всяка мисия, по някога ти остават екстра топчета (според това, колко топчета си успял да изкараш през тръбата), с които можеш да строиш кула - колкото е по-висока, толкова по-нагоре си в класацията. Като в реално време ти се показват и височините на останалите играчи, илюстрирани под формата на облачета. Можеш да се експериментира с различни структури и общо взето е много интересно.

Не знам само, колко реална е класацията, защото вчера ми показваше, че най-високата сграда е 811 000метра, което е просто невероятно, при положение, че аз повече от 60 не съм стигал. Вярно, че другите имат по 800 топчета, а аз около 200, но въпреки всичко ми се струва невъзможно...

Link to comment
Share on other sites

Кхкхкх, преди да прочета тоя пост, преди малко инсталирах Crayon, а World of Goo ми стои на хард диска от месеци, но още не съм го опитал. Приятно разнообразие, новаторско и т.н. но не мисля, че има реално т.нар. replay value.

Link to comment
Share on other sites

Защо на някои от другите играчи им дава, че имат 800-900 топчета, а аз едва направих 300 и то с преиграване на доста от мисиите?

Link to comment
Share on other sites

изпълнявал ли си специалните изисквания за всяка мисия? Като натиснеш Menu, има едно бутонче с 3-ри буквено съкращение май. Там пише какво да направиш за бонус. не знам какъв е бонуса, защото до сега не съм успявал. не че съм играл много де. Още съм на първа част по средата. Още Tutoriali.

Link to comment
Share on other sites

Да, гледам да изпълявам всички мисии перфектно, а тези, които не съм успял в началото ги преигравам. Иначе разбрах защо ми дава само 300 топчета - това си е условието - не можеш да имаш повече от 300. На останлите играи им показва, колко топчета са събрали общо, иначе и те са си ограничени с по 300.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...