Jump to content
BulForum.com

boomearst

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by boomearst

 1. boomearst

  StarCraft 2

  Вземете тоя hardstyle mix.
 2. boomearst

  StarCraft 2

  http://prikachi.com/images/635/3265635Y.jpg Детска радост. Много са забавни тия RT-та.
 3. boomearst

  StarCraft 2

  Единственият несмачкан тип е може би тоя със синята тениска... донякъде... бахти типовете са.
 4. boomearst

  StarCraft 2

  Пичове, налейте ме с линкове към зергски риплей основно, ако може. Може и такива с комент, че не знам как да ги търса в youtube, все стари излизат. Кажете си никовете в sc2, че ми е много самотно, да ви аддна. Някой път може, ако се съберем, да играем. nick: steamroller character code: 507
 5. Не знам дали има такава тема. Чух някои много добри руски песни и реших да направя тема. Ако някой знае добри руски песни може да казва имена и евентуално да дава линкове към песните (YouTube или download). Започвам с една стара комунистическа песен. http://www.youtube.com/watch?v=ljnlDor5zGY Уникален глас.
 6. Аз съм в Гагарин и никога не съм си сменял интернета, а съм на гигабит, откакто създадоха компанията. Стана Евроком, след това близоо и все още нямам проблеми. В пакет съм и съм доволен. Понякога цифровата на бТВ за секунди се бъгва, но бързо се оправя. Аз съм доволен и недоумявам, че в други райони има такива ядове. едит: Интересува ме в Кичука, до Камела, в ония район как е интернета, че едни приятели искат да се прехвърлят, но не са сигурни.
 7. boomearst

  StarCraft 2

  Няма къде другаде.
 8. boomearst

  StarCraft 2

  Много пъти са ми ебали майката на викинги, муталиски, коруптори... много бъркаш, че тоя скил е безполезен. Да не говорим при ламерските 2в2 3в3 4в4 рандом тиймове... 10 батъла ебават мамицата за 10 секунди на контрол кариери с мадършип.
 9. Това е поради липсата на тестостерон... нормално. Имах големи очаквания за "The Walking Dead", но с тая драма преиграват. Искам да гледам зомбита, напрежение, страх... нещо от типа на първите два епизода, които се развиваха в града. Много трудно е да се изобрази драмата в такъв случай и трябват наистина добър сценарий и безупречни актьори. На мен, например, би ми било интересно да видя как се е стигнало дотам, какъв вирус откъде е изтекъл, как се е разпространил... какви мерки са взети за предотвратяването му и как не са помогнали. Повече екшън, по-малко драма... Въпреки критиките, ще гледам и другите сезони. Дано го пооправят. А случайно някой да е гледал последния излезъл епизод на "Dexter"? Вече официално, най-добрият сериал, който съм гледал някога. (след 24 )
 10. Най-култовият сериал от всички. Гледал съм всичките сезони по 2 пъти. Поклон.
 11. Тоя The Walking Dead не е лош за момента, но единственото, което ме разочарова, е липсата на истински хорър. По бие на драма и екшън, отколкото на хорър, което ми беше първоначалното очакване. Като цяло добър замисъл и със сигурност ще се гледа докрай.
 12. Нали знаеш, че за да те вземат на приличен райд, трябва да имаш доста добро ГС и добри айтеми, най-малкото. Много повече итеми ти трябват за raid, отколкото за батълграунд. В батълграундите първоначално ще мреш много, но точките се дават на всички, а не само на тези, които убиват. Мога да кажа, че не е нужно да си изродски облечен за да убиваш наядени копелета в БГ. Винаги вървиш с група, ако си кастър стоиш отзад и кайтваш като те погнат, ако си рог се появяваш само за КБ, а ако си warrior или паладин... тогава не знам, ама пак с основната група. Стига съм писал, че пак ми се доиграва тая шибана игра.
 13. И аз съм така. Винаги съм се чудел какво намират хората в тия райдове. Друго си е аренката и ганкването в бг-та.
 14. Подкрепям всеобщото мнение за "Стъклен Дом". Не съм пропуснал нито една серия и наистина ми харесва. Една доста стабилна българска продукция. Дано да е началото на Ренесанса в българското кино... Днес изгледах наведнъж 3-те до момента излезнали серии на "The Walking Dead" и мога да кажа, че е най-добрият зомби сериал/филм създаван някога... поне за момента върви безкосурно добре. "Resident Evil" разводнените бози могат да си гледат работата... добри екшъни са, но с този задаващ се шедьовър не могат да се сравняват. Единственото, което липсва на "The Walking Dead" е малко повече стряскащи моменти, но съм сигурен, че и това ще бъде добавено.
 15. boomearst

  StarCraft 2

  PSYCHOSIS, една идея. Ако ти се занимава, защо не коментираш риплеите на български и да ги качваш в youtube/vbox7. Виждам, че ти се занимава и според мен би било по-интересно, отколкото да пишеш. Това е просто предположение... ако ти харесва го прави, ако не не.
 16. boomearst

  StarCraft 2

  PSYCHOSIS: My name is PSYCHOSIS... and I'm an addict. Audience: (clap) Hi, PSYCHOSISsss...
 17. boomearst

  StarCraft 2

  Една идея ми се върти отскоро в главата... да направят на зергите нещо като бар, от типа на health bar-овете, но много малък и тънък някъде из hud-a да се вижда spawn larvata колко и остава и кога е завършена. Ако има 3 хатчерита, съответно 3 бара и тн.
 18. boomearst

  StarCraft 2

  Слагам го веднага... аахахехаауах няам търпение да ги чуя тие изродя.
 19. boomearst

  StarCraft 2

  Ако някой намери начин за слагане на корейските да казва. Побъркват ме тия копелдаци.
 20. boomearst

  StarCraft 2

  Аз играя основно рандом тийм, така че съм сигурен, че ще стане забавно.
 21. boomearst

  StarCraft 2

  ахахах тва ша го проам.
 22. boomearst

  StarCraft 2

  djadomraz, пробвай 10дрони -> поол -> +1 дрона +1оври -> 3 зерглина, кралица и останалото мас зерглини до края на играта. При 300минерала и фулл яйца правиш 2 хатчери до първото. Спийда липсва, но атаката е по-бърза и почти няма какво да я спре, дори и да те скаутнат няма време за реакция.
 23. boomearst

  StarCraft 2

  Един тъп въпрос... Как се wisp-ва на някой? От толкова време играя и не знам... Кажете си как са ви акаунт неймовете да добавя в приятели някой да лафим, щото понякога умирам от тъпотия. Много зле са го направили без чат канали и гилдии... нищо нямаше да попречи лека еволюция на старата традиция.
 24. boomearst

  StarCraft 2

  Като тактика е добро, даже съм виждал и туториал в youtube с подобна тактика. Лошото е, че по никакъв начин не те прави по-добър или по-разсъдлив. Просто един pattern, който повтаряш.
×
×
 • Create New...