Jump to content
BulForum.com

boomearst

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

About boomearst

 • Rank
  Майстор
 1. Аз съм в Гагарин и никога не съм си сменял интернета, а съм на гигабит, откакто създадоха компанията. Стана Евроком, след това близоо и все още нямам проблеми. В пакет съм и съм доволен. Понякога цифровата на бТВ за секунди се бъгва, но бързо се оправя. Аз съм доволен и недоумявам, че в други райони има такива ядове. едит: Интересува ме в Кичука, до Камела, в ония район как е интернета, че едни приятели искат да се прехвърлят, но не са сигурни.
 2. Това е поради липсата на тестостерон... нормално. Имах големи очаквания за "The Walking Dead", но с тая драма преиграват. Искам да гледам зомбита, напрежение, страх... нещо от типа на първите два епизода, които се развиваха в града. Много трудно е да се изобрази драмата в такъв случай и трябват наистина добър сценарий и безупречни актьори. На мен, например, би ми било интересно да видя как се е стигнало дотам, какъв вирус откъде е изтекъл, как се е разпространил... какви мерки са взети за предотвратяването му и как не са помогнали. Повече екшън, по-малко драма... Въпреки критиките, ще
 3. Тоя The Walking Dead не е лош за момента, но единственото, което ме разочарова, е липсата на истински хорър. По бие на драма и екшън, отколкото на хорър, което ми беше първоначалното очакване. Като цяло добър замисъл и със сигурност ще се гледа докрай.
 4. Подкрепям всеобщото мнение за "Стъклен Дом". Не съм пропуснал нито една серия и наистина ми харесва. Една доста стабилна българска продукция. Дано да е началото на Ренесанса в българското кино... Днес изгледах наведнъж 3-те до момента излезнали серии на "The Walking Dead" и мога да кажа, че е най-добрият зомби сериал/филм създаван някога... поне за момента върви безкосурно добре. "Resident Evil" разводнените бози могат да си гледат работата... добри екшъни са, но с този задаващ се шедьовър не могат да се сравняват. Единственото, което липсва на "The Walking Dead" е малко повече стряскащи м
 5. Inception. Гледах го на кино и мога спокойно да заявя, че влиза в top 5 на личната ми безкрайна класация от филми, които съм гледал.
 6. И от мен получава одобрение. Макар и леко невъзможен на моменти.. ако наистина ви се случи това, вие как бихте постъпили? Доста отговори на незададени въпроси дава тоя филм. Наистина добър.
 7. Току що гледах Drag me to hell. БАХТИ БОЛНИЯ ФИЛМ. Със слушалки от 1;20 до 3;00 сутринта пред телевизора. На 6-7 пъти изтръпнах, а един път направо ми преобърна чарвата тоя филм. За да бъде ефекта на макс задължително трябва да се гледа след полунощ. И отново БАХТИ БОЛНИЯ ФИЛМ.
 8. Това си е твое мнение, но Damage не може да се сравнява с Wrestler. Слаба актьорска игра от страна на ледения. Като някакъв меланхолик е. И целият бой във филма са някакви селски балтии, без дори опит за показване на каквато и да е бойна техника.
 9. И аз съм на същото мнение за 24. Гледал съм всичките сезони по 2 пъти във времето и определено е един от най-добрите сериали. Един от малкото, които стават все по-интересни със всеки изминал сезон. Последно време гледам Supernatural. Добър сериал, но съм до 8-9 серия и все едно и също. Малко тъпо взе да става.
 10. Как се казваше ония филм, където главният актьор си хваща супер красива приятелка, но само според неговия мироглед? Всички други виждат, че тя всъщност е подвижен Мак Доналдс и единствено той я вижда като неповторима красавица.
 11. Match Point. Един от най-добрите филми, които съм гледал някога. Шедьовър на Уди Алън.
 12. Едва ли е тук мястото, но тъй като темата е за сериали ще питам. Искам да ми кажете всички адвокатски сериали, които знаете. Без значение дали са американски или не. Филми сериали... абе каквото се сетите. Навремето даваха един сериал по БНТ италиански със Стефан Данаилов, но му забравих името. Беше добър. едит: Въпросният италиански филм се казва "Дело по съвест"(Un caso di coscienza) , но не мога да го намеря никъде.
 13. State of Play го гледах на кино. Много добър филм особено, ако си падате по загадки и мистерии.
 14. Prison Break е от най-фантастичните. Сравнявам филмите по това, кой най-много ми е харесал и как с течение на сезоните затъпяват/подобряват се и по това, колко от хората гледащи ги ги харесват. Лично аз не съм виждал човек, който е гледал поне 1 сезон на Декстър и да не го е харесал. И 3те сезона са от добър по-добър, докато Prison Break, Heroes и Lost, са толкова изчерпани вече, че просто стават банални и безинтересни. Даже Heroes от 3-тата серия на новия сезон спрях да го гледам, защото вече прекалиха. И Dexter е доста далече от криминалните филми като Monk, CSI и другите, така че не бих го
×
×
 • Create New...